Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > někdo schopnej z Vodafone?

o Navštíveno 681x o
o 22.06.2011, 13:02 | Pekys
měl bych dotaz, na stránkách jsem našel tarif Vodafone Data Passport na den/na stálo.

[ Link ]

spadám pod firemní zákazníky, takže bych řekl že jsem to našel ve správný sekci. Když jsem se to pokoušel aktivovat na samosce, tak tam byl jen data v roamingu. Volal jsem tedy na linku, kde mi pani nabidla datovej tarig v zahranici bud 350kč/den, nebo 1600kč/měsíc. Když jsem jí říkal že koukám na stránky a vidim tam tarif Passport data, tak mi sdělila že jinej tarif pro firemní zákazníky není možnej.

Tak jak to je? Co teda musim ještě splnit, abych tenhle tarif mohl aktivovat? Net na plno má, roamingovej tarif vč. passport mam.

díky

o 22.06.2011, 13:42 | TROY
firemní se smlouvou NEMŮŽOU ANI U TOHO NA DEN
ted jsem koukal na pravidla
o 22.06.2011, 21:00 | Pekys
tak mi řekni co je to teda na ty strance v odkazu?
Živnostnici a male firmy, a tahle nabidka.

takze mam smolika, a data v zahranici jen za 1600 na mesic? To je trochu dost na to ze potrebuju prijimat jen maily po dobu 14ti dnů.

je nejaky jiny reseni?
o 22.06.2011, 21:13 | TROY
hele firemní a máš smlouvu? Nebo to máš jen na ičo?

Na emaily wifi ;) ta je snad všude ;))))
o 23.06.2011, 09:31 | Pekys
firemní se smlouvou

v maďarsku a bulharsku...kdo vi jestli tam bude wifi :)
o 23.06.2011, 10:08 | TROY
tak smlouva bohužel :(

Magyar by mohl jako :o), Bulgária to bude horší
o 24.06.2011, 10:50 | Pekys
no co se da delat. Seru na to, aspon nebudu muset pracovat :)

moc díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3389 sekund.