Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená Menorca, možná někomu pomůže

o Navštíveno 898x o
o 20.06.2011, 13:28 | Zdeny60
[ Link ]

V tomto odkazu je ke stažení pár fotek a informací z našeho pobytu na Menorce, červen 2011. Jelikož nevím, kam jinam uložit pdf soubor tak, aby byl volně přístupný, dal jsem ho na ulož to.

Fotky jsem chtěl dát původně na rajče, ale zatím jsem se k tomu nedostal. Tak zkustě někdo stáhnout, zdali to funguje.

Jen předešlu, že dovolená na Menorce splnila do posledního puntíku moje představy o klidné a hezké dovolené v krásné přírodě, spojené s koupáním v moři a kulinářskými zážitky z místní kuchyně.

o 20.06.2011, 13:30 | walish | Upraveno: 2011-06-20 13:31:42
pdf funguje :)
o 20.06.2011, 13:35 | X-sat (M)
Velice pěkný report!!! Díky
o 20.06.2011, 13:52 | Zdeny60
Tak to je dobře, jinak opravdu věřím, že za nějaký ten pátek se tam znovu dostanu a budu jen rád.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4114 sekund.