Navštíveno 995x

Porad si notuju pisnicku a nemuzu si vzpomenout odkud sem ji slysel,nejspise superstar z novy,ale ne z posledni,spise ta preposledni...pouzivala se tusim pri vyrazovani..zacatek byl hra na klavir,pak se k ni pridaly housle co si vzpominam.Umi nekdo poradit? Google mlci nebo spise neumim hledat :-)
Neco v tomto stylu ...tdd tdd dádá,tdd tdd dádá... :-) omlouvam se za blbej dotaz,ale porad mi to vrta hlavou.

20.06.2011, 07:33 |
DaveX

20.06.2011, 07:34 |
DaveX

20.06.2011, 07:40 |
DaveX Aha, teď čtu to, že se při vyřazování používala, tak to nic.
Mad World sem kluci taky nasel,ale neni to onco..ted byl i podtext te hudby co hledam kdyz zacinal mision imposible 2,ale s tim filmem to nesouviselo.Ale i tak dekuju,ale neni to nijak zivotne dulezite :-)
btw ten ukňouraný hlas není Marie z Roxette 8-)

20.06.2011, 20:49 |
dolph Schejby. vole myslis ze by Remadyho pousteli pri vulucovani?? :))) . ale zase by to byla dobra prdel :))

20.06.2011, 20:51 |
dolph vylucovani tam vypada docela blbe :)) myslel jsem Vyřazování :)

20.06.2011, 20:57 |
KFL Mám za to, že to byl stejnej jingle jako v první řadě Vyvolenejch. Ale nevím, co to je :D.
KFL ..myslim,ze budes blizko
Dolph :D hele buh ví :-D ale byla by to tam pecka :D ale je Neco v tomto stylu to je ...tdd tdd dádá,tdd tdd dádá :-) zezačátku :-)
Tak tady je znělka vyvolených :
[ Link ] tak mužete posoudit :-)
po tom klaviru se to rozvine v jeden dlouhy pekny ton..ted mi zena napovida,ze sem si to poplet a bylo to ve Vyvolenych pri louceni

20.06.2011, 21:09 |
dolph | Upraveno: 2011-06-20 21:10:11
Schejby: jojojo podle toho "tdd tdd dádá,tdd tdd dádá" jsem hned poznal že to bude Remady :)) mám výborný hudební sluch :)))))

20.06.2011, 21:11 |
dolph Schejby ty jsi banán :)))) už to prosím neber :-)))
Uz to mam :-) Dekujuuuuu
[ Link ] Vi nekdo ,od koho to je? Nebo je to jen pro tento porad?
Dolph dík :-D Někdo musí bejt banán a někdo je salám vid? :D Sranda musí bejt ne?
cupra.165: Kissing you, ze soundtracku k filmu Romeo a Julie s CaPriem