Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vectra B - dvouhmoťák?

o Navštíveno 945x o
o 19.06.2011, 00:15 | JP
Je možný, že má Vectra B Caravan 2.5V6 1997 dvouhmotovej setrvačník? Kamarád mi pořád řiká že ho na tom má rozbitej (při prudším puštění spojky se ozve rána), já mu řikám že to dvouhmotu nemá. Vygooglit nic takovýho nemůžu, tak nevim - prej pod to koukal a viděl ho tam:)

o 19.06.2011, 06:59 | dj.DEKL
Ani já ho nevidím v katalogu ani na autě bez demontáže převodovky :o)
o 19.06.2011, 11:18 | Phitypaldy
Nemá!! Kamarádovi řekni, že musí koukat mezi motor a převodovku. :-)
o 19.06.2011, 21:13 | JP
OK, díky:D. Já si řikal, že by to bylo podezřelý. Tušim, že ho měla Omega MV6, ale od Vectry B bych něco takovýho nečekal... možná jedině u nějakejch posledních kusů s DTI.
o 19.06.2011, 21:15 | walish
tak tak,některé DTI ano,ale jinak ne. Zajímalo by mě,jak svým znalým pohledem zespodu poznal,že tam má dvouhmotu. To bych chtěl taky umět:)
o 19.06.2011, 21:39 | Lichka
walish: ještě k Tobě nedorazili rentgenové oči ? :-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3263 sekund.