Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výlet do Prahy - jaký program?

o Navštíveno 668x o
o 18.06.2011, 01:39 | alfista | Upraveno: 2011-06-18 01:40:54
Mířím příští týden s přítelkyní na pár dní za kulturou do Prahy, chtěl jsem se touto cestou poptat na nějaké tipy co navštívit, nevynechat, případně kde je nějaká zajímavá akce...

Večery máme obsazeny divadlem, pak nějaký parník, Křižíková fontána, toulání se po městě a tak, potřebuju ještě dovymyslet denní program :-)

o 18.06.2011, 08:04 | Crimson
Jestli chceš vidět ještě Národní museum před uzavřením, tak na to máš 19 dní, je tam bombastická výstava mj.

[ Link ]

o 18.06.2011, 08:53 | rcman
Národní muzeum je pěkný. Já osobně bych šel kouknout do Zoo. Pokud máte v plánu parník. Můžete si to spojit a doplout až k Zoo [ Link ] ...

Pak je teda ještě možná aktivita na kraji Prahy v Hummer centrum je pěkná starověká tvrz a obvykle dost pěknej program [ Link ] ....

A někde kolem Prahy 9 jsem slyšel o lanovym centru [ Link ] ... Sám jsem tam ještě nebyl. Ale hodně lidi mě to doporučovalo...

Pak už mě asi nic moc nenapadá... Vymetání restaurací apod. zařízení předpokládám máte stejně určitě v plánu...

o 18.06.2011, 16:30 | alfista
OK,dík... a nějaky tip na ne přímo "kulturní program"?;-)
o 19.06.2011, 13:56 | Veva | Upraveno: 2011-06-19 13:59:32
je tu toho spousty, stačí říct, co by Tě zajímalo ;-) třeba Aquapalace [ Link ] nebo [ Link ] ;-)
o 19.06.2011, 14:05 | Luke_288
ne přímo kulturní program? Zlatej strom, tam se bude mladý líbit :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4042 sekund.