Navštíveno 1083x

Poraďte prosím nějakou solidní restauraci v okolí Králového pole. Brno neznám. Díky.
Není to na romantickou večeři pro dva, ale k posezení s rodinou pro max 10 osob.
Don Miguel - jihoamerická kuchyně, Pohádková (naproti koupališti Dobrák) - spíš česká kuchyně a zakládají si na porcích, které normální člověk neumí sníst.
Naproti je ještě Mexicana, ale i když patří mezi výborný restaurace, tak mě několikrát zklamali.
Je tam spousta hospod, záleží, na co máte chuť.
Směřoval bych to na českou kuchyni. Já sním cokoliv, ale ti starší....
Děti nebudou.

17.06.2011, 07:44 |
JR [ Link ] Byl jsem nekolikrat a spokojenost.

17.06.2011, 08:08 |
AR no tak ještě upřesni víc tu lokalitu, krpole je poměrně velké. Předpokládám tedy oslavu státnic, takže asi v blízkosti některé z fakult ;)
Předpoklad správný :o)). Přesnější lokalita - to je fuk. Dopravíme se autem.
Prostě někde, kde je pěkný prostředí a hlavně dobrý jídlo :o))
Výborný steaky dělá v restauraci Vaaška jeden z ístních členů, já bych zavítal tam

17.06.2011, 10:32 |
AR hele a menza se ti nelibi? ;-)
sice se v brne vubec nevyznam,ale vzdycky kdyz pres nej jedu stavuju se v restauraci valoria ,je to kousek od dalnice

17.06.2011, 10:45 |
walish | Upraveno: 2011-06-17 10:47:52
Pokud se dopravíte autem,tak pak není problém nikde :) Já velmi doporučuji restauraci U Formana neboli Švejk,je to přímo na čáře u hodin. Potom v krpoli přímo u tech. parku a ulici kolejní je Kanas,ale tam s jídlem nemám zkušenost. Pokud bys netrval na české a chtěl bys překvapit,tak opravdu výborná je restaurace Espaňola mezi konečňákem a lůžánkama.
EDIT: Super je taky mamut-pub
[ Link ] - na stolech vlastní pípy,jídlo výborné. Je to pod Petrovem.

17.06.2011, 12:41 |
AR kanas na jidlo ok, párkrát sem tam jedn a chutnalo.
pokud máš rád vláčky tak do výtopny za mendlákem ;)
Jo, jako Harryp, K1 není vůbec zlá, jídlo chutné, porce dobré, ceny slušné, ale je lepší zavolat předem, bejvý tam dost lidí.
Sory,ale bahno za 32,- není slušná cena :)
Navíc Židenice...zajděte si do centra někde,třeba ten mamut je super na tohle.Případně jestli chceš krpole a jestli jdete jen posedět,tak bych volil yacht club :-D
Ale oni tam nejdou na pívo :o)
Mamut není zlej, chodím tam na meníčka, ale zase jsou tam spíš věci k jídlu jako jsou žebra, řízky atd. Nevím, zda by si tam vybrali i starší (babička, děda) bez toho,aby po tom jídle neměli infarkt :o)
Já myslím,že v pohodě. Jinak potom ten švejk na české,kuchyně špičková,ceny tady výborné,pivo taky super a pokud by seděli dole,tak skvělá obsluha
on chce hospodu v krpoli a vy mu tu radíte bohunice, židenice a centrum:-))
ale auto má :o) V krpoli je hovno, jen špína, smrad a chaos....:o) I když ty Židenice....:o)))
a není třeba ani auto. Raději se projedu 10min šalinou a budu mít určitou úroveň restaurace,kde budou všichni spokojení,než abych trval na krpoli, kde prostě aspoň podle mě rodinu na takové posezení není kam vzít.
No ve švejku Plzeň za čtyři pětky taky nic moc Palo, pokud mluvíš o ceně piva...
37kč za plzeň v Brně je zcela ok. Což teda se nedá říct o bahnu za 32,-. Ale o tom tohle téma není.
JarinEsco: Pokud máte auto,navíc ani není třeba,šaliny i rozvozy jezdí furt:),tak rozhodně doporučuji posezení v centru. Možná bys mohl rezervovat stůl ve středověké krčmě,tam by se rodině mohlo líbit.
Ve stejku je plzeň za 30 :-)

20.06.2011, 00:06 |
AR tak v krpoli je fajn restaurace bavorska, tři opice....všude je něco.

20.06.2011, 00:18 |
ereso jako sencom byl sem v H3 restaurant a dal sem si svíčkovou a nemohl sem se jí užrat :-)
Díky všem za tipy. Zúžil jsem výběr na H3 Restaurant a Steak House K1. Ale kvůli dopravě v Brně se přikláním k H3.
Díky.
kamil306: Brno neznám, pouze jsem tam trávil povícero týdnu v rámci veletrhů a po Brně jsme se pohybovali taxálem. Takže jsem nějak nerozlišoval jednotlivé městské části.