Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ipod touch

o Navštíveno 657x o
o 16.06.2011, 08:48 | ronny
ma nekdo zkusenosti s ipodem touchem?potreboval bych s necim poradit.nevyznam se v tom.jak tam dostat filmy,hry a k cemu je dobrej ten jailbreak.predpokladam ze asi jak u nokii je to nejake hecknuti bez ktereho neco nespustim ze?jinac hry sem nejake stahl a zkousel pres itunes nainstalovat ale nejak nejdou.diky

o 16.06.2011, 09:06 | Petura
mám a používám jen jako MP3 player a příležitostný prohlížeč internetu, takže jailbreak jsem nepotřeboval a ani nedělal ...
jinak ano je to "hacknutí" softu ...

MP3 a filmy do toho dostaneš přes iTunes, zkoušel jsem pár klipů které jsem předtím komprimoval v nějakém programu kde byla možnost iPhone/iPOD
o 16.06.2011, 09:24 | ronny
aaha aha a vis co to mas za program?
o 16.06.2011, 21:40 | Kapka (M)
resil jsem neco podobneho..akorat že do klasickeho Ipodu..ale je to cca stejne

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3484 sekund.