Navštíveno 909x

15.06.2011, 11:41 |
Duri Viděl jsem že startují od nějakých 7tis...je mi jedno jestli 7 nebo 9, spíš čemu se vyhnout i když si myslím že to bude na jedno brdo.
Poběží na tom stejně jen prohlížeč a outlook

15.06.2011, 12:24 |
hanx jestli máš takhle nízký požadavky, tak bych se spíš podíval po repasovanym kvalitnim NB, někdo tady se v tom pohybuje a určitě poradí.

15.06.2011, 12:57 |
koren kolega ted bral nejakyho acera - event muzuzjistit presny typ
ten samej (az na cpu a nejakou kosmetiku) je pouzivanej neco pres dva roky dost intenzivne a no problem.
sakr,sam neverim ze prave doporucuju acer:-D
jinak ano, vsechno je to cca stejny, jestli se to se_e stejne poznas az po nejaky dobe, kdy se zacnou urcity modely vracet na reklamace jak bumerang

15.06.2011, 12:59 |
nome jako hanx novej noťas za tuto cenu bude plastovej vrzal bral byhc repas za polovinu
např
[ Link ]

15.06.2011, 13:11 |
JR Ja mam 15,6 Asus asi pul roku a max skojenost. Jede cca 12 hodin kazdej den.

15.06.2011, 13:28 |
Duri chci určitě novej, záruka odpis dph atd...
to nome: dik za link, brousil sem po notesech a ty tvy strance sem si vybral.
Kadel
bud asus a nebo se hodne prodava u nas hp625 a lidi si to chvalej.

15.06.2011, 20:57 |
hawai já teď pořídil Lenovo G560 a naprostá spokojenost. je to úplně jinde než Acer co jsem měl předtim. takže za mě doporučuju. ceny startujou tušim někde kolem těch 9 podle výbavy. já mám asi za 13
tenhle DELL taky nevypada zle :)
[ Link ]
Já mám od září HP 4525s (17k stál) a max spokojenost - mám v něm 9ti článkovou baterku a vydrží mi cca 3-4h filmu nebo 5-6h psaní ve Wordu apod. Už tam byla v základu. Poruchy zatím (klep klep) žádné, frčí si to pěkně.
K Dellům: tuším že když ho koupíš nový, tak máš na 2 roky jejich servis zadarmo - takže nahlásíš poruchu a oni si ntb do 24h vyzvednou. Kamarád ho má a takhle nějak mi to vysvětloval, nevím jestli je to přesně takhle.
Lichka: jo funguje to takhle, ale je to nejak za priplatek, tusim ze zaklad tam je jen na jeden rok, pak dale je to za priplatek a ne zrovna malej, ten jejich 24h servis :)
Kazdopadne uz ten DELL taky neni zadna slava, ted se to tusim vyrabi uz v Polsku :)
Kazdopadne asi furt lepsi jak Acer a jim podobne znacky :)
Knightey-: Aha aha, tak sem sa sekl o rok :D
Ale jinak je s Dellem taky spokojený, zatím nevyužil servis ani jednou. Jen přikoupil větší baterku, neboť základní vydržela po roce prd. Ale to bude asi i tím zacházením s ní.

16.06.2011, 09:58 |
Duri Della mám jako osobní, záruku jsi již asi 3x využil...nikde se nic nepřiplácí...a je na 3 roky..vždy přijeli na místě vyměnili za nový kus o odjeli :)
mám na prodej mámin notásek, top stav jako novej, defacto s ním nikdy nikam nešla,sem tam ho používala na internet a vytištění obrázků takže i baterka je pořád ok, vše viz foto. je sice použitej,ale je ve stavu fakt novýho. na internet a běžnou práci naprosto oukej, kdyby nedostala novej k výročí (červenej :-) největší změna pro ní) tak by nebyl důvod prodávat.
[ Link ]