Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tady vidíte ksindla:-(

o Navštíveno 3198x o
o 14.06.2011, 21:07 | Honcke
Viz nadpis.Vaří ve mě krev když na to koukám.Nejmenuju se Mirek Dušín,ani sem nechodil do skauta,ale tohle je na mě moc.
Takovejmhle co maj nadupanou káru a myslej si že sou bohove nesmrtelný přeju někde na tý dvojtý plný čáře ať to debil foukne pod Tatru s pískem a je klid od krip*a jednoho.
Snad nebylo,je to už dost starý a omluvte moje vyjadřování,já tohle neumim slušně popsat.
Video:
[ Link ]

o 14.06.2011, 21:12 | tappaja
4 roky stara zalezitost... trosku out, ale vcelku souhlas...
o 14.06.2011, 21:14 | Knightey-
Pro me, za me...
Kdyz nikoho nezmrzaci ci nekomu neponici majetek tak at si jezdi, kdyz ho sere zivot a prachy za pokuty :)
o 14.06.2011, 21:14 | relax
neznam - taky souhls, todle je fakt sila ... minimalne na presdrzku
o 14.06.2011, 21:20 | kozlustechnykus
Radsi tyhle videa ani nevytahujte, nebo se toho zase chytne nejakej chytrak z novin a maji na mesic o zabavu postarany. Uz slysim uzitecny idioty jak rvou, at je vic radaru na silnicich.

Ktomu"zavodnikovi": kdyz to posle do stromu aniz by vzal nekoho dalsiho ssebou, tak me to mrzet nebude.
o 14.06.2011, 21:30 | Jozzo
Mě se to líbí,dobře si to dává. Na tohle je třeba mít pořádný koule.
Nejvíc mě pobavil s tím favoritem :D
o 14.06.2011, 21:31 | Honcke
Knightey:při troše uvažování a zdravýho rozumu-tohle neni na pokutu.
o 14.06.2011, 21:31 | LukeFab
Knightey: nejde o to,že dostane pokuty a že ho to bude stát love,ale o to,že může připravit o život někoho jinýho!!!!
o 14.06.2011, 21:31 | HIGHTOWER
tady z nedávna jeden přes držku dostal a hnedka běžel na PČR že dostal po tlamě, ale neřekl, že tam brzdil a jel jako prase. Klasika, debilní policajti, ale jak dostane šmejd právoplatně přes hubu, hnedka běží brečet k policajtům - [ Link ]
o 14.06.2011, 21:33 | Honcke
A pak proti němu vyjede voe Jozzo se Škodou 120 a výsledek-zmrd zlomenou nohu,Jozzo mrtvej.
Ale co,měl na to gule kurva ne?Borec jeden.
o 14.06.2011, 21:34 | hanx
ten nápis v čase 4:50 "HMM, AUDI A4 3,0i quattro" booooože tomuhle zm*dečkovi bych nejradši zpřerážel všech 5 končetin
o 14.06.2011, 21:35 | HIGHTOWER
Knightey-: promiň, ale nemohu s tebou souhlasit. Bude tak dlouho jezdit, dokud nedostane pořádně přes koule a nebo někoho nezabije, když je takový machr, má na auto, na pokuty, tak ať si pronajme okruh a tam ať si machruje, debil jeden!
o 14.06.2011, 21:39 | M.Á.R.A.
Jozzo: počkej až zase pojedeš s kámošem po kruháku v protisměru a tenhle krypl ti tam vlítne, se pak uvidí, kdo bude mít jaký koule...
o 14.06.2011, 21:43 | giuseppe
síla...zákaz řízení na 20 let
o 14.06.2011, 21:44 | Jozzo
M.Á.R.A. : Co se rozjela dalši odbočka na TOM kruháči,tak už tohle nedělám :D Tady kdyby tak valil tak by to nevybral :D

A nechápu co vám udělal,jste všichni posraní že na tohle nemáte káru ani schopnosti?

A kecy že někoho zabije atd.
Zemřít můžu kdykoliv.
To se může stát každému v jakékoliv chvíli.
Čelní srážka s kamionem(třeba tím co na videu předjížděl a on mu musel uhnout) Vás zabije i kdyby jste jeli sebeopatrněji stejně jako kamion,třeba 90.

Jo a škodou 120 nejezdím,nejsem žádný místní tuzer ;)
o 14.06.2011, 21:47 | Honcke
Jozzo:vypadá to,že jsi jeden z těch Bohů o kterejch píšu v úvodu.Vítej proto na Olympu!
o 14.06.2011, 21:49 | Honcke
Káru na to fakt asi nemam,ale pro příklad mám motorku(ty taky podle profilu) a jezdim po silnici relativně pomalu.To co on si dovolil ,bych si nedovolil na motorce.
Včera sem se byl vybít na okruhu a jsem ukojenej:-)
o 14.06.2011, 21:50 | LukeFab
Jozzo aka Rytmus :-D
o 14.06.2011, 21:50 | M.Á.R.A.
Jozzo: no po tomhle příspěvku jsi spíš místní lůzr :o)
o 14.06.2011, 21:51 | Jozzo
Asi máš nějaký problém nebo komplex co? ;)

Nemyslím si,že jsem bůh a k tomu nesmrtelný :D

A ani takhle nejezdím kdyby jsis chtěl do svých problémlů zahrnout i mě : ))
o 14.06.2011, 21:54 | Jozzo | Upraveno: 2011-06-14 21:54:46
M.Á.R.A. : Promiňte pane předsedo BESIPU a spolku bezpečné jízdy doma na simulátoru ;) Slibuji,že když uvidím takové "blázna" na cestě, pokusim se mu alespoň plivnou do cesty a prokleju ho :-*
o 14.06.2011, 21:56 | Honcke
Vypada že se někam zahrnuješ sám.Ja to sem dal jako příklad dementa kterej na silnici nema co dělat.99% lidí napíše:jo tak to je debil.A ty:tyvole to je borec,von na to má,tyyyjo to je pěkný.Tak co čekáš?:-)
Ja mam komplex z magoru a vylizanejch lidí:-)
o 14.06.2011, 21:58 | mikísek
tenhle člověk je ubohej, dokazuje neco co je zbytečné spíš pro okolní lidi. pojede tam moje mamka a spíš to strhen do svodidel jak se lekne. proto je to grypl "!!!
o 14.06.2011, 21:59 | M.Á.R.A.
Jozzo: sedni na toho svýho Thundercata, dej si kameru na helmu nebo na řídítka a natoč nám stejnou kudlu jako frajer na tom videu, stroj i schopnosti na to evidentně máš :o) já si jdu sednout na simulátor ;-)
o 14.06.2011, 22:02 | cupra.165
ten musi byt zdrogovany nebo nevim....
o 14.06.2011, 22:05 | M@rtin
někdo má holt malý péro, tak si musí v provozu něco dokazovat a pak to ještě zveřejnit, aby celej národ věděl jakýho ho má
o 14.06.2011, 22:06 | Midnite
Koukl jsme na video, četl pár komentů a musím říct jedno:
Kretén z videa by si zasloužil urvat ty jeho koule.
Jozzo: ty si asi celkem vypatlaný jako ten řidič z videa.. Tebe nakopat dop*dele zepředu
o 14.06.2011, 22:10 | Knightey- | Upraveno: 2011-06-14 22:13:06
Honcke: no jako misto pokuty, jsem myslel to, jak u soudu bude platit aby mi vratili ridicak :)
LukeFab: jak jsem psal vyse: "kdyz nikoho nezmrzaci" ...
HIGHTOWER: jasny ja te chapu, nezastavam se ho, zase na druhou stranu zase nebudu na nej plivat a hazet spinu, je mi jedno ze me predjede tak nebo tak, hlavne kdyz se mne, ci autu nic nestane :)
A on at se treba zabije, ci omota kolem stromu.. ani bych mu nezastavali a neposkytl prvni pomoc :)

A co Vy vite? Treba to trenuje Ken Block :D

A jsem rad ze nema AUDI :D pac to by bylo, ze v tehle znacce jezdi samej vocas, gay a buh vi co jeste :D
No jo, holt BMW :D :D
o 14.06.2011, 22:14 | Jozzo
M.Á.R.A. : Na motorce to nic není,ta má na to předpoklady,že se všude vlezeš atd.
Není totiž kudla jako kudla ;)
Ale i kdybych to udělal,zase by jste měli do koho rýpat a pohoršovat se nad ním.

mikísek:Kdo se za volantem leká,má stach a nedokáže se soustředit na jízdu a strhne to do přikopu,nedejbože do někoho vedle,třeba do auta plného lidí ,by neměl vůbec za volantem co dělat.

Co kdyby to právě bylo TVOJE auto a TVOJE rodina?
To ti připadá v pořádku?

Honcke: No já se přiznám že se mi to video líbí.
Ale to že se mi to líbí,neznamená že ho schvaluji.

Běžne sleduji videa s různýma ghostriderama a taky se mi líbí.

Ne každý na to totiž opravdu má a jízda ve vysoké rychlosti s takovýmito "kousky" vyžaduje plnou soustředěnost a fyzickou kondici.
Ať už je to na motorce či v autě, lidi tohle dělají pořád a dělat to nepřestanou. :)
o 14.06.2011, 22:18 | Jozzo
Midnite: Tebe taky něco hodně sere co? Musíš si tady masturbovat ego viď? ;)
Asi jsi ušlápnutý blbeček co nesnese názor jiných a jen ten jeho názor je správný a každý,kdo se vybočí z tvých "tabulek" je vypatlaný a zasloužil by nakopat co? ;)
o 14.06.2011, 22:19 | Honcke
Tak at jde na okruh.Tam nepotrebuje fyz. a psych.kondici?
Vysvetli prosim.
že se ti to líbí a neschvaluješ to.Hm.A sex se zvířatama se ti taky líbí a připadá ti normální?ale neschvaluješ to předpokládám.
Vysvětli prosím.
Je jen otázka času,kdy takovejhle borec narazí...
o 14.06.2011, 22:22 | martin.dusa
idiotovy na videu přeju taky minimálně tatru.. ale lepší by byl vlak.. to snad nehrozí, že se někomu jinýmu něco stane
o 14.06.2011, 22:23 | Jozzo
martin.dusa:Jsi další z mnoha,třeba mi právě ty vysvětlíš,proč mu tohle přeješ?
o 14.06.2011, 22:23 | Midnite
Jozzo: jo serou mě lidi co maj v hlavě prázdno.. Nic si tady nemusím honit, řekl bych ti to klidně i osobně. Názor ostatních snesu, ale chce mít trochu inteligence a vyjadřovat se přesně než něco napíšeš. Zajímal by mě tvůj komentář až by takovej kretén smetl někoho, z tvých blízkých (nedejbože)
o 14.06.2011, 22:24 | m.j.
Ještě že takovejch dementů není tolik, protože kdyby stejnýho potkal v protisměru, tak by to asi bylo hodně rychlý. Když si musí něco dokazovat, tak ať jdou na okruh a tam se ukážou, ale na to koule asi nemaj...

Jozzo: Jako dement umí jezdit každej, ale jak vidíš, ne každej to dělá!
o 14.06.2011, 22:31 | Jozzo | Upraveno: 2011-06-14 22:33:40
Midnite: Super,ale já si myslím že v hlavě prázdno nemám.
Když snášíš názory ostatních ,tak proč nesneseš moje?
Myslím,že inteligentní jsem a přesně se vyjadřuji také.
Zdálo se ti snad něco nesrozumitelného?

P.S.: Ano tohle se mým blízkým stalo,naštěstí žijí dodnes.

Chceš komentář? Jo byl to hajzl,ujel a schovával se,měl dobré známé u policie,ale takovejch jsou stále plné cesty.
o 14.06.2011, 22:32 | Honcke | Upraveno: 2011-06-14 22:34:06
Jozzo:přeje mu to třeba proto,že se chová na silnici jak kreten,kterej ohrožuje ostatní lidi.
Tohle se vážně nedělá...
edit:Tvoje otazka na martina.dusu
o 14.06.2011, 22:33 | Jozzo
Honcke: On na okruh ale jít nepotřebuje,jemu stačí cesta.
To na co se dívám je moje věc,úchylky se nechme pro sebe a co chceš vysvělit?
Ty schvaluješ vše co se ti líbí? Cokoliv?
o 14.06.2011, 22:33 | Midnite
"Mě se to líbí,dobře si to dává. Na tohle je třeba mít pořádný koule.
Nejvíc mě pobavil s tím favoritem :D "

každý si to přebere tak, že se ti to líbí a schvaluješ to.. Pak si napsal že neschvaluješ... víš jak :P
Plné cesty hajzlů? a co kdyby bylo o jednoho míň? Hned by se mi líp dýchalo
o 14.06.2011, 22:36 | Jozzo
Honcke:ano souhlasím,nemělio by se to dělat.

Lidi prostě takhle jezdí a budou jezdit pořád,ale s tímhle my nic neuděláme a to že tady budeme nadávat a pěnit nad jedním videem,to k ničemu nevede.

Tohle je obyčejné vlákno na obyčejém fóru.
Uvědomte si že sezením o počítače a psaním tady,neuděláte vůbec nic.
Když Vás to až tak moc sere a chcete je trestat a vychovávat,tak si kupte tatry,naložte pískem a běžte jezdit.
o 14.06.2011, 22:38 | Jozzo
Midnite:
Ano,líbí,taky schvaluješ úplně vše co se ti líbí?

Jeden je málo,zamysli se,kolik jich jezdí,jeden je jako kapka v moři :(
o 14.06.2011, 22:38 | Honcke
Jozzo:nevim jak ti to už mám vysvětlit boha jeho.
Jak Na okruh jít nepotřebuje?Co to je za výrazy tohle?
Tyvole mam kvér,ale nepotřebuju na střelnici když můžu chodit po sídlišti a střílet ptáky sedící na parapetu u oken...
Jako líbí se mi toho dost,ale nepotřebuju do toho zapojovat lidi,který o moje koníčky evidentně nemaj zájem.Asi tak.Už jsi to pochopil nebo ještě znovu?
o 14.06.2011, 22:39 | martin.dusa
víš proč mu to přeju? protože na silnicích existujou nějaký pravidla.. ty pravidla nevznikly jen tak pro srandu, ale proto, aby na nich bylo pokud možno co nejbezpečnějc a když ti někdo z rodiny odjede autem pryč, tak bys byl rád aby se zase v pořádku vrátil

nemyslim porušovánim pravidel, když někdo jede na nějaký nesmyslný třicítce padesát apod.. jsme (snad) myslící bytosti, tak dokážem posoudit co je skutečně závažný porušení pravidel a tenhle kokot je bezesporu vážně porušuje

a jestli nejsi dost inteligentní, a nepřijde ti, že by nějakym způsobem ohrožoval ostatní kolem sebe, tak se s tebou neni o čem bavit ;)
o 14.06.2011, 22:39 | X-sat (M)
Nikde s troškou zdravého rozumu nemůže napsat, že je tohle vlastně v pohodě, protože to má v ruce a nikomu neublížil... Víc raději psát nebudu, protože to opravdu nemá smysl...
o 14.06.2011, 22:40 | Jozzo
Jo super,tak ho kontaktuj pres YT a pouč ho,že se to nedělá,že je zlobivý kluk a ať si takhle jezdí na okruhu.

Každý má jiný koníček,ty máš zbraně on divokou jízdu na silnici jiný šuká malé holky.
Chápeš?
o 14.06.2011, 22:41 | Honcke
Jozzo:naopak,pořádně to v takovych diskuzich musime rozebrat,a ukazat na tyhle hňupy,a těm co nechápou že se tohle nedělá to vysvětlit.
o 14.06.2011, 22:44 | Midi34
roztrhejte si občanky

ten co to natočil si za prvé pravděpodobně už ani nevzpomíná na to video

za druhé třeba si natloukl a není mezi námi

za třetí třeba vyzrál ,zestárnul a už nejezdí závody

za čtvrtý komu tím prospějete (že se rozčilujete nad kdoví jak starou záležitostí )
o 14.06.2011, 22:44 | Jozzo
martin.dusa:ale ano,já chápu,že jede jak hovado a může zabít mnoho lidí.
Ale nechápu,co změníš tím,že tady na něj budeš plivat?
Jako že ti nějaká kouzelná víla tohle přání a v podstatě přání všech ostatních splní?
Proč se nad tímhle vlastně vůbec pozastavovat a vzrušovat se tím?
o 14.06.2011, 22:45 | Jozzo | Upraveno: 2011-06-14 22:47:21
Honcke: Pokud to celé bereš jako prevenci,tak v pořádku,už to chápu.

Ale ty to bereč jako prevenci a jiný to vezme jako "návod".
o 14.06.2011, 22:47 | Honcke | Upraveno: 2011-06-14 22:50:00
Jozzo:O.K. lesn nambr tů:Koníčky se dále dělí na:
1)Normální:lyže,cyklistika,fotbal,závody na okruhu s ostatními závodníky...
2)Nenormální:pedofilie,zoofilie,závodění na silnici mezi ostatními lidmi,kteří ale o závod NESTOJI...
Lidé se dělí na:normální-ti mají koníčky v bodu 1
:nenormální-ti nalézají zálibu a koníček v bodu 2.

edit:14.06.2011, 22:45 | Jozzo | Upraveno: 2011-06-14 22:47:21
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
Honcke: Pokud to celé bereš jako prevenci,tak v pořádku,už to chápu.

Ale ty to bereč jako prevenci a jiný to vezme jako "návod".

Snad jsi už pochopil.
o 14.06.2011, 22:48 | dddd
tak to je borec, obdivuju takovéto lidi co dokážou
o 14.06.2011, 22:49 | Midnite
Jozzo: diskuze s tebou opravdu není na úrovni, protože neustále meleš to své :)... To co psal Honcke o nezatahování lidí do koníčku jiných.. Co na tom nechápeš, že si napsal takovou blbost o šukání malých holek atd? a to že jízdu na okruhu nepotřebuje když má silnice? nebolí tě hlava?
o 14.06.2011, 22:49 | Jozzo
Honcke: Nepřipouštíš ve své tabulce kombinaci mezi body 1 a 2 a takoví existují a znám jich mnoho a jsou normální.

Konkrétní záliby není třeba popisovat.
o 14.06.2011, 22:50 | Honcke
Jozzo:nepřipouštím:-)
o 14.06.2011, 22:52 | Jozzo
Midnite: Nebolí,což se divím,je tu horko :)

On nepotřebuje okruh ani Tebe ani Tvé svolení aby takhle jezdil.
Takový borec ti na okruh sere i na Tvé poučky pro ostatní.

o 14.06.2011, 22:53 | martin.dusa
ano přesně tak, jako jinejm lidem osobně přeju třeba úspěch, tak jemu a lidem co se baví tím, že ohrožujou ostatní na životech si tady na diskusi, protože osobně to nelze, přeju právě tohle..
o 14.06.2011, 22:54 | Bolthorn
Takovejch blbečků je dnes a denně někde omotanejch kolem stromu.. Pak můžou předjíždět akorát tak babičky na vozejku v lázních, když to dopadne ještě dobře. Nevím co je na tom obdivuhodného..

Oni si tihleti čuráčci neuvědomujou, že se jim taky v té plechovce něco může stát. Pak když to příjde tak je pozdě.. Já jsem se za volantem dost zklidnil, a to jsem ani dřív nejezdil jako debil. Já se dnes snažím jezdit co nejopatrněji. Jsem opatrný i tehdy, když vím, že mé schopnosti za volantem snesou daleko víc. Ale nechci zůstat na vozíku, kvůli nějaké volovině. Pak je život totálně v prdeli, pak člověk nemůže už nic..

Jozzo: Ty si myslíš, že tady nikdo neumí jezdit jako on? Myslíš si, že je to frajeřina a umění takhle jezdit? Tohle na tom videu pro mě není nic za co bych toho člověka mohl obdivovat.. Ještě nejsi moc vyzrálý, to je vidět na Tvých příspěvcích..

Jsem pro nějaké psychotesty k udělení řidičáku..
o 14.06.2011, 22:56 | LukeFab
beztak to ridil Jozzo. jo a Jozzo,až takoej krypl semjme někoho z tvé rodiny nebo někoho,koho máš rád,tak to třeba pochopíš,ptž ty tvý názory nejsou normální.tisíckrát mu takovej manévr může vyjít a pak už ne a odenesou to nevinní,kvůlu takovýmu půlmozkovi a to,že se zastáváš jeho stylu jízdy z tebe dělá čtvrmozek.
o 14.06.2011, 22:56 | Midnite
Jozzo: takového jsem jednou potkal (zaklepal jsem, že jen jednou) a nakonec skončil před autem se zlomeným nosem.. Myslím, že si z toho vzal poučení. Kvůli takovým vypatlaným lidem, co neumí krotit své emoce vozím v autě baseballku
o 14.06.2011, 23:07 | Jozzo
Midnite:
Ale jak je vidno,tak agresor jsi ty.
A to že mlátíš lidi ti přijde normální?
o 14.06.2011, 23:08 | Luke_288
ech, řekl bych, že tenhle idiot, kterej Jozza evidentně tak strašně vzrušuje, že z toho bude mít těžkou noc, kdyby vjel na okruh, tak by dostal na prdel od každýho lehce vyježděnýho řidiče, kterej se jezdí vybít na okruh a jezdecky se trošku dostat na úroveň. proto takhle jezdí v provozu, kde mu každej, kdo má trochu mozku v hlavě uhne.
o 14.06.2011, 23:09 | Jozzo
LukeFab: nečteš,nevíš... ukaž mi konkétní příspěvek,kde se zastávám jeho stylu jízdy a najdi si příspěvek 22:31 ;)
o 14.06.2011, 23:10 | Jozzo
Luke_288: evidetně vidíš něco víc než já ;) , tebe vzrušuje vše,co se ti líbí?
o 14.06.2011, 23:12 | Jozzo
Bolthorn: Proč bych si to měl myslet?

Ty prostě ze sebe vybliješ svůj názor na mě a pak mě posoudíš a zkritizuješ.

Supééééér. Znáš mě asi lépe jako kdokoliv jiný. :)
o 14.06.2011, 23:13 | Jozzo
martin.dusa: V pořádku,tak tohle mi je jasné.
o 14.06.2011, 23:15 | Midnite
Jozzo: příjde mi normální chránit to, na čem mi v životě záleží. Přítelkyně, majetek a v neposlední řadě i moje zdraví a když mě magor ohrožuje, co bys dělal? Každopádně bych to udělal kdykoliv znovu a komukoliv... Takže ANO, příjde mi to normální, když se bráníš... Najdi si význam slova agresor..
o 14.06.2011, 23:16 | Luke_288
ne, ale nemám potřebu něco uplně bezhlavě a dokola obhajovat, i když je nad slunce jasnější, že to za co se tu tak biješ je skoro na kriminál za obecný ohrožení (ale hlavně, že má kule)
člověk by řek, že když už jsi tu ze sebe jednou toho hrdinu udělal s kruháčem, že ti to stačilo
o 14.06.2011, 23:17 | Bolthorn
Já své názory nebliju. To že ještě nejsi moc vyzrálý je zcela zřejmé a myslím si, že mi mé domněnky potvrdí většina tady..
o 14.06.2011, 23:18 | Jozzo
Midnite:ano je to útočník.
A podle Tvého příspěvku

14.06.2011, 22:56 | Midnite
Jozzo: takového jsem jednou potkal (zaklepal jsem, že jen jednou) a nakonec skončil před autem se zlomeným nosem.. Myslím, že si z toho vzal poučení. Kvůli takovým vypatlaným lidem, co neumí krotit své emoce vozím v autě baseballku

mi tak stále připadáš,nic ti neudělal a ty jsi mu zlomil nos.

Tohle mi opravdu nepřipadá v pořádku.
o 14.06.2011, 23:20 | Midnite
:D ty si opravdu exot :D. Nic mi neudělal, akorát nakřápl přední nárazník, prohl kapotu a ohrožoval přítelkyni... :D Rád bych viděl tvé IQ a psychotesty
o 14.06.2011, 23:22 | Luke_288
myslím, že bys tam nic neviděl :)))
jozzo je závodník, kterýmu když bude někdo fackovat mladou, tak mu bude ještě leštit boty
o 14.06.2011, 23:25 | koren
ani to cely cist nemusim, abych vedel ze Jozzo se zase projevuje jako blbecek:-)
o 14.06.2011, 23:26 | Jozzo
koren: někdo se projevuje,někdo je ;)
o 14.06.2011, 23:27 | Jozzo
Midnite: Já jsem exot a ty si hraješ na borečka co napíše věc jen napůl,nevysvětlí a pak se vysmívá..
Jak jsem psal a nemýlil jsem se,honíš si tu na mě ego.
o 14.06.2011, 23:29 | Jozzo
Luke_288: Prohlašuji já snad o tobě nějaké bláboly?
o 14.06.2011, 23:30 | Midnite
Já si nepotřebuju nic honit, nevím proč bych to dělal... Chodím na toto fórum abych pokecal s lidma, které znám a ne abych tady prudil a honil si ego, což asi nemůžeš pochopit
o 14.06.2011, 23:30 | Lichka
Všechny, ano přátelé, všechny takové ko*oty, buďto:
1. zastřelit
2. strčit do vypolstrované cely a pak zastřelit

Jestli se někdo zastává takovýchto dementů, co ohrožují lidi kolem sebe - někde to řízne blbě a zaviní nehodu s x autama a zabije x lidí - tak patří do stejné kategorie jak ti jichž se zastává. Je mi u p*dele co si o mě budou zastavači takovýchto žaludů myslet. Pokud mám mozek v hlavě, podobných dežotů se zastávat nemůžu.

Nemám problém s lidma co umí řídit a ví co dělají a jezdí rychlej. Debílek z videa do této skupiny nepatří.

Kdy začnou lidi zapínat tu věc v hlavě ? Ku*va netočí se kolem vás svět. Jsme tu i my, ano, Ti ubožáci co chtějí dojet z bodu A do bodu B aniž by je nějaký floutek s malým ptákem (Ale s o to silnější autem) zabil nebo zmrzačil. To sem se zas vzteknul...
o 14.06.2011, 23:33 | Jozzo
Midnite: Tak mi vysvětli,proč jsi napsal věc jen napůl a pak se mi zde vysmíváš,že to bylo jinak.
o 14.06.2011, 23:33 | mishan | Upraveno: 2011-06-14 23:35:56
Bolthorn: přidávám se k tobě,Jozzo je ještě taký mladý Jožínek, netipuju mu víc jak 19, podle toho, co tu mele za ho*na....

ale to přijde samo, taky třeba dostane rozum....doufejme :-)
Lichka: klíííd ;-) není třeba se čertit, ale naprosto s tebou souhlasím!!
o 14.06.2011, 23:35 | Midnite
Ohrožování beru jako něco co může poškodit tvůj majetek či cokoliv jiného...
o 14.06.2011, 23:36 | Jozzo
mishan:tak ty by jsi sportku nevyhrál ;)
o 14.06.2011, 23:37 | Jozzo
Midnite:Ale tam o ohrožování nebylo ani písmenko.
o 14.06.2011, 23:38 | mishan
Jozzo: ani nepotřebuju, mám tu dost zábavy, když čtu ty tvoje příspěvky a potřeboval bych spíš doktora, aby mi napravil krk, jak tu nad nimi kroutím hlavou....
ale ty z toho vyrosteš, jako každý puberťák ;-)
o 14.06.2011, 23:39 | Proffesor_W
Kokot pyčo v naftě vole jak cyp vocpoda. To jako pro předjetí někoho z prava nebo přez plnou potřebuju koule? Tohle není žadný umění, honit si triko na lidech co jedou podle předpisů, je to sráč.
o 14.06.2011, 23:43 | koren
Jozzo: chlapce,ty mas fakt dost.
[ Link ]
o 14.06.2011, 23:47 | Proffesor_W | Upraveno: 2011-06-14 23:47:20
14.06.2011, 23:43 | koren ale neee, to uz je snad za nama ne? neni treba to zacinat znova, vsichni o tom uz vedi, tohle jen prida dalsich 100 odpovedi stejneho stylu jako v puvodnim tematu.
o 14.06.2011, 23:50 | Jozzo
koren: Dost ale z Tebe ;)
o 14.06.2011, 23:52 | Jozzo
Slyšíte jak jsem nadával na to že nafta stojí max 33 korun? Kde ty loňské sněhy jsou :D
o 14.06.2011, 23:52 | doronel
Jozzo běž se vyspat a už to nehul!
o 14.06.2011, 23:53 | Lichka
mishan: ;-)

Jeden takovej bezmozek za volantem způsobil kamarádovy přeražený nohy nad kolenem a otřes mozku, proto sem trochu ras co se týče tohohle tématu :-/
o 14.06.2011, 23:53 | Midnite
Harry: naopak si myslím, že tráva by mu mohla pomoct se dostat zpět do reality
o 14.06.2011, 23:55 | Jozzo
o 15.06.2011, 00:01 | koren
Proffesor_W: opakovani matka moudrosti.ja to treba zaregistroval az ted
o 15.06.2011, 00:12 | Lichka
koren: O tomhle videu sem nevěděl, díky za něj. To si pak člověk udělá obrázek o tom, co za **** se skrývá pod některýma nickama...

Neexistuje nějaká petice za vytažení hlavy z prdele určitým lidem ? Kdyby to podepsalo 600 lidí, že by jí z té prdele museli vytáhnout a začít používat ?
o 15.06.2011, 00:24 | LukeFab | Upraveno: 2011-06-15 00:27:12
podle toho videa jak jezdí Jozzo se není čemu divit,že se zastává toho vyhoněnýho frajírka tohohle tematu jsem si ani nevšimnul. vyvěsit Jozza za kule do průvanu ,machýrek [ Link ]

ty vole,jak si čtu ty jeho komenty k tomu jak jel na kruháči.to snad není možný!
"tohle byla nestandartní situace,on to posral protože jak tam najel zprava,takhle to se to tu nědělá,jede se přímo v protisměru,vůbec jsem nečekal že mi tam vjede,ale co jsem měl dělat? zabrzdit smykem uprostřed kruháče?"

Hochu di se léčit,než někoho zabiješ.Snad to odnesejen chudák strom,nejlíp do skály,tam to nikomu vadit nebude.
o 15.06.2011, 00:26 | Jozzo
Joooo je to machýrek ten Jozzo,podle jeho vystřiženého videozáznamu jsem uznal že takhle jezdí pořád a měl by být exemplárně potrestán za všechny tyto machýrky zároveň.
o 15.06.2011, 00:29 | LukeFab
tahle diskuze nemá cenu,stejně ti nikdo nevysvetli co je správně.už se o to pokoušelo tolik lidi,ale ty hochu seš dost marnej.
o 15.06.2011, 00:30 | Jozzo | Upraveno: 2011-06-15 00:31:10
To si nech pro své děti,ty to možná ocení ;)
o 15.06.2011, 01:03 | danix.m
Tak mi to neda a taky to okemntuju.Jozzo to v hlave asi nema uplne v poradku.Pokud v tomhle state platej nejaky zakony a nekdo je hrube porusuje a ohrozuje zivoty ostatnich.Tak je to u me kreten!Taky se rad svezu rychle,ale jezdit pres dve cary a nebo pres tri pruhy ve dvou kilech to je fakt moc.Ten frajer v tom bmw to bezesporu umel a mel to v ruce...ale moznost ze nekoho zabije timhle stylem jizdy je asi 1000x vetsi nez kdyby jel dejme tomu predpisove.Kdyz budes nekde mavat nabitou bouchackou,taky te seberou.Tohle je ten samy pripad.Tak se probud z ty diskoteky.
o 15.06.2011, 01:16 | Jozzo
Na diskotéky nechodím.
Proč bych to neměl mít v hlavě v pořádku?
o 15.06.2011, 01:49 | hanx
musím se přidat.. jozzo, 21-letý "hrdina", se tady se všemi bude hádat, že on jedinej má pravdu a všichni ostatní ne.. Lidem jako ty opravdu ze srdce přeju nějakou bouračku, aby se ti v tý palici rozsvítilo. Jen doufám, že to bude do zdi nebo stromu a že v tom budeš sám, aby to neodnesli nevinní
o 15.06.2011, 01:55 | LukeFab
do zdi néé,ještě by pak chudáci majitelé měli zbytečný starosti s opravou
o 15.06.2011, 01:57 | Jozzo
Pár bouraček mám za sebou.

Pokud mi přeješ takovéhle věci,tak jsi pěkná sračka a doufám,že tě ráno něco srazí.A ty budeš pomalu chípat v kaluži krve.

o 15.06.2011, 02:03 | hanx
Bouračky u tesca nepočítám...;) a jestli jsi měl nějakou vážnější nehodu po který jsi byl nějakou dobu v nemocnici a pořád máš takovýhle prasečí názory na jízdní styl, tak ti už asi není pomoci a doufám, že minimálně přijdeš o řidičák (pokud ti to vůbec bude vadit a nebudeš jezdit dál)
o 15.06.2011, 02:09 | Jozzo
Bouračky u Tesca nejsou bouračky ;)...
Ukaž mi můj nároz.
Asi také vidíš něco víc .

Ty jsi ve svých 22 letech snědl všechen rozum světa a jsem rád,že to chceš dokázat právě mě.
Nevím v jakém státě žiješ,ale tady se za názory řidičáky neberou ;)
o 15.06.2011, 02:13 | hanx
Plácáš pátý přes devátý a myslíš si, že jsi chytřejší než já. Můžeš mě chytat za slova jak chceš, ale pořád tu zůstává ten jedinej fakt a to ten, že TY jsi tady za blbce, ne já...:) Tohle je můj poslední post na tebe, stejně nemá cenu tobě cokoliv psát.
o 15.06.2011, 09:24 | schwaboid
Bože to je krypl a ten jeho olizovač koulí taky .....
o 15.06.2011, 09:26 | X-sat (M)
První a poslední varování - ZKLIDNĚTE HORMONY!
o 15.06.2011, 09:35 | Dudelina
Jozzo:
1) Porušuje předpisy? Porušuje - za 1 minutu by se vybodoval o řidičák.
2) Jede nebezpečně vůči okolí? Jede.

Tak pořád nechápu, proč ho obhajuješ?

Až tě bude doma v bytě střílet profík z pistole, tak přepodkládám, že budeš v klidu, když je to profík.
Kulka se přeci neodrazí, střepy nikoho nezasáhnout...
o 15.06.2011, 09:47 | Nismo.Power
1) většina motorkářů jezdí tako jako ten na videu akorát 2x rychlejc
2) neni samotnej kdo tohle dělá
3) občas když mě něco resp. někdo na silnici fakt vytočí tak jedu stejně
4) on to zvládá narozdíl od jinejch kokotů
5) kdo neumí ať čumí, takhle jet umim taky néli ještě hůř ale nepovažuju to za správný samozřejmě
6) nikdy sem neboural jen jednou ťuknul nesmyslně...
7) jozzo se ukázal jako vůl v každym druhym příspěvku si myslim takže to neřeště....
o 15.06.2011, 10:13 | mrazik
Tohle video je hodne stary a radeji potkam tohoto ridice, nez vykulenyho dedulu jedouciho 50 mimo obec.
Tenhle ridic jede citelne, zbytecne neriskuje a nevsiml jsem si, ze by nekoho ohrozil. Ano jede rychle, ale evidentne cestu zna. Nezastavam se ho, ale kazdy den potkam vice ridicu, kteri sice jedou pomaleji, ale mnohem vice nebezpecne.
Tak a ted do me.
o 15.06.2011, 11:19 | Lichka
Myslím si, že nedodržování bezpečných rozestupů je riskantní ježdění a ohrožování ostatních účastníků dopravy.
o 15.06.2011, 11:49 | LukeFab | Upraveno: 2011-06-15 11:53:33
Pro všechny co tak jezdí jezdině toto
[ Link ]
o 15.06.2011, 12:03 | Lukas Kyj
Jinak pro ty coneví jak se jezdí na kruháčích,tak vás poučí JOZZO
[ Link ]
o 15.06.2011, 16:47 | Nevřis
Jozzo by zasloužil jeden slušnej direkt !
o 15.06.2011, 16:52 | Jozzo
Lukas Kyj: takhle jezdí všichni střelci,takže pro správné poučení to video musíš ještě hodit do všech vláken tady na fóru
o 15.06.2011, 16:53 | Sau
Kdo je autor toho prvního videa je "veřejným tajemstvím", není to někdo o kom by nikdo nevěděl. Důkaz k tomu ale samozřejmě nemám, takže veřejně to sem psat nebudu.
o 15.06.2011, 18:27 | mrazik
Me to prijde cele smesny. Nekde se chvastame jak se honime s ostatnima autama, kolik nam to jede, jaky mame vykon a pak tu poradame hon na carodejnice.
o 15.06.2011, 19:32 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-06-15 19:34:41
Tak ten fackovanej z 14.06.2011, 21:31 | HIGHTOWER [ Link ] je Trpišovskej... To si snad už dělá prdel ne???? Je vidět, že je mu to u pr a dál jezdí jako prase!!!!!!!!
o 15.06.2011, 20:11 | tappaja
Buhvi kdo to tam napsal a jestli je to pravda...
o 15.06.2011, 20:25 | Crimson
bylo tu Part 2 ?

[ Link ]
o 15.06.2011, 20:29 | Jozzo
Nevřis: No ty jsi mi drsňáček...
o 15.06.2011, 20:32 | Lichka
Ozzy: k tomu part2

Jedno zabrždění (nečekané) jak je nalepený za busem nebo náklaďákem a nazdárek zdraví Tě v pekle kašpárek :-))
o 15.06.2011, 20:56 | rcman
Ten na videu rozhodně nedělá dobře!
Ale že to ovládá, je vidět!

Rozhodně to neschvaluju!!!

Při tomhle stylu jízdy musí člověk myslet za všechny kolem sebe...
Měl by si to nechat někam na okruh.

At se klidně zabije! Ale at sebou nebere někoho kdo stim nemá nic společnýho!!!
o 15.06.2011, 20:57 | Rajdlos
[ Link ]

LOL kdo s cim zachazi, s tim take schazi :D
o 15.06.2011, 20:58 | Rajdlos
Ale stejne je to husty, jak media dokazi odrovnat spolecensky cloveka a defacto mu znicit i podnikani.
o 15.06.2011, 21:04 | Lukas Kyj
Jozzo ty si největší drsnák,machřit na foru s tim svym debilnim videem. už se tady radši nevyjadřuj a di zkoušet drifty v protisměru na kruháči
o 15.06.2011, 21:16 | HIGHTOWER
Rajdlos: Jo, máš pravdu, viz třeba sranda Rytmus a zmlácení, ale zase třeba u Trpišáka mě to nevadí, neb je vidět, že je nenapravitelnej dement, kterej prostě nemá mezi slušnýma lidma co dělat!
o 15.06.2011, 21:17 | Jozzo
Lukas Kyj: Ukaž mi konkrétně ,kde machruji? ;)
o 15.06.2011, 21:17 | M.Á.R.A.
Jozzo: přijeď v srpnu na Křivonosku, budete dělat se Škodovkářem hvězdnou pěchotu :ODDDD
o 15.06.2011, 21:20 | Jozzo
M.Á.R.A.: Tak tohle bych měl brát skoro jako uřážku :D naštěstí já vím,že vy nám závidíte :P
o 15.06.2011, 21:20 | Lukas Kyj
třeba tady [ Link ] ? Nebo pak nechápu smysl toho,proč si to tema zakládal,aby bylo vidět to,jak si tupej?to pak jo,kolikpak ti je vůbec?typuju do 25,jestli víc,tak je to docela náser
o 15.06.2011, 21:22 | rcman
Rajdlos: Jo, tak tenhle neměl dostat jenom facku....
Smutný je to. Že za blbosti co nadělal na silnicích má v háji firmu která třeba nemá absolutně žádnou souvislost stim jak pan majitel jezdí s autem...
o 15.06.2011, 21:26 | Jozzo
Lukas Kyj:tak jestli tohle bereš jako machrování,tak z toho videa s bmw ti musela prasknout žilka co? ;)

Věk tu byl již zmíněný.
o 15.06.2011, 21:28 | Luke_288 | Upraveno: 2011-06-15 21:28:24
Rajdlos, rcman: kde jste vyčetli, že to ta jeho firma nějak odsrala?
MÁRA: LOL
o 15.06.2011, 21:40 | rcman
Luke_288: Nevyčetl jsem to nikde. Posuzuju to jenom na základě toho jak se k tomu sám vyjádřil. Ikdyž jak tak na něj koukám. Tak má tolik nahrabáno že mu to je u pr...
Rozhodně se ale nedá říct že to je dobrá reklama pro firmu. Když se veřejně ukazuje že majitel je asi totální debil...
o 15.06.2011, 21:48 | Midnite
A ty mu něco věříš? tak to si celkem naivní.. pochybuju, že to jeho firma odsrala, když je tam stále :P... Holt ze sebe chce udělat chudinku a vy mu to baštíte...
o 15.06.2011, 23:37 | JP | Upraveno: 2011-06-15 23:41:55
rcman: nemá v háji firmu, řekl že jí musel prodat, tzn. že jí dál vede někdo jinej. (edit: Ale v obchodním rejstříku je dál jako předseda představenstva)

Jestli to byl fakt on, tak je to přinejmenšim vtipný:D.
o 16.06.2011, 02:10 | Tendr
K videu jen tohle: Ten střelec, ať je to kdokoli, sází na to, že všichni ostatní účastníci silničního provozu jezdí podle pravidel. Už tolikrát se mi stalo něco nepředvídatelnýho na českých silnicích, že bych si nikdy takhle jezdit nedovolil, ať na to mám řidičský schopnosti, nebo káru, nebudu vědomě ohrožovat sebe, natož ostatní kolem mě. Je to klikař a až jednou potká v protisměru sobě rovnýho, dopadnou oba tak jak si zaslouží. Můžeme jen doufat, že s sebou nevezmou nevinné lidi.
o 16.06.2011, 08:15 | Rajdlos
Luke: rikal to v nejakym rozhovoru, ze ji musel prodat, stejne tak, ze na nej lidi na ulici nadavaji a plivou :D ten jeho ksicht je dobre zapamatovatelnej
o 16.06.2011, 09:52 | Luke_288
tak to nic neznamená, zůstane dál tichým společníkem a jede se dál. a jen at na něj lidi plivou :)
o 16.06.2011, 10:08 | Harryp
Některým přispěvovatelům by měli soudně zakázat přispívat na fóra jakéhokoli typu.

Tomu na videu přeji nějakého ospalého ukrajinského řidiče kamionu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4942 sekund.