Navštíveno 1019x

A je, oni už fakt nevědí, jak všechno zk.... :-( Chtějí vyměnit s Německem náš Lobkovický palác za pozemek v centru Berlína pro stavbu nové ambasády v Německem, to je prostě neuvěřitelné!

13.06.2011, 21:34 |
hanzz | Upraveno: 2011-06-13 21:34:57
Ne oni, ale miláček národa, rakušan a revanšista Schwarzenberg... to, že mu na to ostatní kývnuli je tristní...
No a zase k tomu kecal Kalousek, ještě prej loni říkal, že nepřichází v úvahu, ale teď, když vidí možnost nějakého zisku, ne pro stát, tak hnedka že je to nemovitost za nemovitost, tak proč ne.
Fakt, už ani k blití to není, to je k bití!!!!!!!!!!!!
Já neříkám, že souhlasím, ale pokud to chápu dobře, tak to bude v podstatě TOTOŽNÁ situace jako doteď, akorát s tím, že vlastníkem nebudeme my, ale Německo... je to beztak diplomatická půda, která vlastně "náleží" Němcům, exkurze se tam dělat nebudou, status kulturní památky zůstane zachován, Němci se o to postarají a čtvrt miliardy navíc v rozpočtu... klidně, proč ne? Nevidím sebemenší rozdíl.

13.06.2011, 22:56 |
bafis rikalo se ze za ten pozemek, nebo dokonce hotovou budovu daj nejaky jiny nemovitosti, ktery vlastnime my v Berline, mel by tam bejt nejakej barak s hafo bytama nekde v centru a jeste snad nejaka hystoricka vila....tak co zas blbnou ??
To Mr.Scully: No raději nechci vědět, kolik bude nakonec stát muset vynaložit peněz na té stavbě té nové ambasády v tom Německu.
V tom případě ať prodají všechno, Karlštejn, Pražský hrad, Lednici apod. s podmínkou, že se tam bude nadále provázet, a je to, nemusejí se o to starat, budou aspoň prachy, teď, do rozpočtu, ale co se rozprodá potom, to fakt nevím.
Němci tam jsou v pronájmu, nevím, že by to měli pronajaté třeba do r. 5000. Obecně prodej nemovitostí, které někdo pronajímá a má zaručený příjem z pronájmu, se prodávají až v případě, že jsou potřeba prachy, což teď prostě Kalousek potřebuje...

16.06.2011, 18:26 |
JA když sem to viděl, chtělo se mi zvracet...někdy mi hlava nebere kde žiju..vždycky jsem se cejtil spíž k západu ale fešáci nás táhnou někam daleko na východ....