Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz na výši pokuty

o Navštíveno 834x o
o 13.06.2011, 20:59 | TROY
Mám takovej ďábelskej plán ;)
Našel jsem místo na focení,ale jedná se o veřejnou zeleň - dejme tomu park třeba. Je tam i upozornění,že jako s autem nevjíždět,ale neví někdo kolik mě můžou max napařit,když mě tam chytěj? Předpokládám,že nějakejch bodů se to nebude ani týkat

o 13.06.2011, 21:03 | Schejby
Ještě řekni že Městskej park :D
o 13.06.2011, 23:29 | H-Honza (M)
ja... teda jednou jeden clovek takhle fotil v podstate v CHKO, hned na nej vleteli policajti, bylo to o vikendu, reklo se, ze to mam domluvene telefonicky se starostou a pouzil jeho jmeno, benga odjeli a byl klid na foceni :O)
o 14.06.2011, 10:49 | TROY
H-Honza
průser je že starosta bydlí kousek od té dané lokality ))))))))))) tak na něj se asi nevymluvim
o 14.06.2011, 12:21 | .mycTD
hele, a co se s nim teda domluvit? :-)
o 14.06.2011, 12:26 | madmaik
ja jednou dostal za stani na pampeliskach 400 :D (rozumej za stani na verejny zeleni) :)
o 14.06.2011, 13:38 | TROY
:o) to nepovolí )))) takže to za 400 risknu ;)
o 14.06.2011, 14:07 | Fordik
Aby si stihl nějakou fotku vůbec udělat :o) To by za ty prachy nestálo. Spíš jim po příjezdu vysvětlit o co jde a zkusit to pořešit dohodu nebo minimální pokutou. Když budou normální, pochopí to.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4698 sekund.