Navštíveno 4850x

zajimalo by me zda ma nekdo zkusenosti s touto wapkou?
[ Link ] '
jde mi o to zda si zvladne sama ze sudu natahnout vodu. prip. typ nan ejakou co to bude umet kolem 2500 max?
to nějaká umí ? :))))
já si myslim že ne....
máme jednu levnou ta je ráda že je ráda a pak máme jednu "bestii" a tý kohoutek naplno skoro nestačí a loupe STK z SPZ na metr daleko :))
no tak doufal sem ze treba kdyz sud bude vejs nez wapka, natahnu vodu pusou a pripojim ze by to mohlo fungovat
wapka má spotřebu jako prase ač na to nevypadá, potřebuje natlakovanou vodu a to hodně.... i ten prcek co máme tak když se pustí kohoutek málo tak natlačí a po pár vteřínách jede naprázdno a nemá co tlakovat :)
kdyby to nějaká wapka uměla tak ale musí mít vlastní čerpadlo a to rozhodně nebude o 2,5k ale bylo by to třeba 10-20k nějaká profi ale pochybuju že se to dělá teda :)))
ted sem googloval a na forum o motorkach nekdo volal do karcheru a ty rikali ze pokud je wapka niz a je zavodnena hadice tak si tu vodu nasava sama. ze to dela jakakoli rada takze vyreseno.)
Fungovat by to mělo, podle návodů to umí snad kažý Kärcher nebo Nilfsk, ale zatím jsem to nezkoušel.
Hlavně jde o špínu. Přiložený filtry jsou proti hrubým nečistotám a v sudu a kostce mám docela bordel.
tak to je fajn teda v tom případe :)
ale rozhodně nějakej filtr to chce, to jsme ani k jedný nedostaly tak to je asi za příplatek :)
Nilfisk mi filtr dal zdarma v rámci akčního balíčku a po 6 měsících používání na městském vodovodu je v něm docela dost bordelu.
Takže nevím jak by to bylo v reálu na nějakou zahradní nádobu s dešťovkou, měl bych strach aby špína z vody nevyřela čerpadlo.

13.06.2011, 19:37 |
.Viki Mrkni na naše stránky
[ Link ] Scháněl jsem dlouho wapku, která umí tahat vodu ze sudu sama, protože v podzemí nemáme přípojku vody. Nakonec jsme koupili myčku od Karcheru K5.55 Jubilee . Cena je sice trochu někde jinde, než wapka na kterou koukáš ale jsem s ní maximálně spokojený. Na fotkách je taky vidět že wapka stojí stejně vysoko jako sud s vodou, vždycky jen ponořím hadici, zapnu wapku a sama si vodu už natáhne. Myslím, že je na fotkách taky vidět s jakou špínou si bez problémů poradí.