Navštíveno 1350x

Koupil jsem auto, který je v depozitu, polopřevod na mě se udělal v rámci depozitu. Na autě je nějaká práce takže vyjedu až příští rok.
V TP je zapsáno "depozit prodloužen do 17.6.2011". Můj dotaz zní - musím jít na úřad to prodlužovat, nebo se na to letos vykašlat a až půjdu příští rok na jaře to vytahovat z depozitu a přihlašovat na sebe, tak jim zaplatím to kilo? (nebo kolik to je)
Znamenalo by to pro mě vzít si den dovolené a jít na ten náš slavnej úřad..
Tak jestli mi za to nehrozí nějaká pokuta nebo něco. Díky
Tím, že je to dáno do statutu "odhlášeno", tedy v mezipřevodu na tebe, tak to již není v statutu "depozit", pozor na to. Od té doby by si měl mít zaplacené povinné ručení. Pokud to chceš také dát do depozitu, tak potřebuješ udělat EVK a dojít na svůj úřad a dohlásit na tebe a dát to ihned do depozitu....
odhláška (polopřevod) jde udělat i v rámci depozitu ;-) to vím napevno. a auto je stále v depozitu (je to mj. napsáno i v TP)
jestli je v depositu (jako to mám já) tak tam stačí jít až ho budeš vytahovat. Mě úřednice říkala, že se to dá platit s zpětně.. Také to tak mám teď (depozit mi končil v květnu, takže přetahuju)
já sem někde slyšel, že pokud je auto v depozitu, a ty tu povolenou lhůtu přetáhneš o víc jak rok, tak ti automaticky zruší papíry.. nevím jestli je to pravda, každopádně z toho důvodu jsem se na to ptal.
no čéče - Deywis, já ti nevím... já bych pro jistotu opravdu zkontroloval na úřadě, zda je to opravdu v depozitu.... zrovna na toto jsem se ptal teď v týdnu a právě že mi řekli, že jakmile se udělá odhláška, už to není v depozitu... akorát budou ORV a RZ zkartovány..
jinak není potřeba to prodlužovat fyzicky, doplatí se to při vyjmutí z depozitu
a TP ti nikdo nezruší, toho se fakt bát nemusíš... ;-)
sakra si mě zvyklal, borec co mi to prodával se ještě na to ptal na úřadě, tam mu řekli že polopřevod v rámci depozita jde :-)