Ty krávo,tohle už snad neni ani možný!Dyť tohle nemúže napsat ani debil.Pokud toto někdo koupí,tak si myslím že je nutné podle IP adresy zjistit kdo to je a okamžitě se ho musí ujmout lidé z psychyatrie:-D
neni nic lepšího než takovýmu týpkovi napsat.....
nedá si to vymluvit a neumí pomalu psát česky takže asi mu bude tak 18možná... :))
-Vraze je jedna firma co staví profesionální reprobedny a nechal jse to nezávisle změřit protože jsem také nevěřil a oni také ne.
Po změření nevěříc koukali a nechápali jak se výrobce dostal na tyto parametry.Mám o tom protokol.
Pokud budete chtít budu jmenovat firmu a člověka co to měření provedl a na netu je na něj kontakt a měření má ve svém pc
- V pohodě....teď jsem koukal na věci co tam jsou a věřte že takové "smějdy" bych si opravdu nekoupil....nezlobte se,vím jak toto hraje a mám to i změřené....
Dělal jsem porovnání s BOSE,BOSS,rock four fosgate,PIONEER a další a byli to i průměry 15" a zdaleka to nenělo parametry tohoto reproduktoru.....
Máme rozdílné názory.....
Jestli znáte BOSS L12 tak na akustický tlak byla na 30% a to je 12" a já mám 10"
Nejde jen o tlak,ale jsem o to že hraje i nejen na naladěné rezonanci,víte?
Myslím,že kdyby jste ho slyšel a hlavně porovnal!!!!!!!tak změníte názor.
Komerční reproduktory mají malinkatou účinnost a nehraje to.
Už to řešit nebudu....jen vím,že kdo ho koupí bude mile překvapen.
Přijeď te......a vem te s sebou na porovnání.....
Já říkám,že hraje vše dokud se to s něčím nesrovná.
Připojíme generátor a uvidíte,hm??? nebráním se ničemu.
Opravdu přijeď te a slybuji,že pokud nebudete mile překvapen zaplatím vám benzín!!!!!
-Zdravím pane,tak já stále čekám,že se mi dáte vědět kdy přijedete?Nebo mám přijet já? Nebo jen žvaníte a mluvíte o něčem co vůbec neznáte a jste zastánce komerčních sráčů.....
Myslím to vážně.....
Věřte,že změníte názor!!!!!!!
Víte....nevěřte tomu co píši výrobci.....
Opravdu bych moc rád vás přesvědčil o tom,že to opravdu hraje.....
Pro rychlejší domluvu vám dám telefon na mě.
Nemyslím si,že jsem nejchytřejší,ale pár rad vám mohu dát.....
Zavolej te.Děkuji a s pozdravem Pavel
tel:608 934007
takže kdo má zájem si nechat proplatit benzín a poslechout si něco jste v životě ... no víte... :)