Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pouze pro znalce.

o Navštíveno 1363x o
o 10.06.2011, 20:36 | alibaba
Na Aukru jsem objevil toto:

[ Link ]

o 10.06.2011, 20:43 | Midnite
ach jo
o 10.06.2011, 22:00 | Nismo.Power
ten týpek musí mít IQ bublajícího bahna...... nad 5tis už začíná tresnej čin což tohle klamání kupujícího určitě je ač pochybuju že se najde někdo stejně tak blbej jako je prodejce :D
o 10.06.2011, 22:31 | flicek
Ty krávo,tohle už snad neni ani možný!Dyť tohle nemúže napsat ani debil.Pokud toto někdo koupí,tak si myslím že je nutné podle IP adresy zjistit kdo to je a okamžitě se ho musí ujmout lidé z psychyatrie:-D
o 10.06.2011, 22:45 | rover (WoodTech)
Alniko,hmmm.
o 11.06.2011, 00:45 | mishan
paně bože :-(
o 12.06.2011, 12:51 | Nismo.Power
neni nic lepšího než takovýmu týpkovi napsat.....
nedá si to vymluvit a neumí pomalu psát česky takže asi mu bude tak 18možná... :))

-Vraze je jedna firma co staví profesionální reprobedny a nechal jse to nezávisle změřit protože jsem také nevěřil a oni také ne.
Po změření nevěříc koukali a nechápali jak se výrobce dostal na tyto parametry.Mám o tom protokol.
Pokud budete chtít budu jmenovat firmu a člověka co to měření provedl a na netu je na něj kontakt a měření má ve svém pc

- V pohodě....teď jsem koukal na věci co tam jsou a věřte že takové "smějdy" bych si opravdu nekoupil....nezlobte se,vím jak toto hraje a mám to i změřené....
Dělal jsem porovnání s BOSE,BOSS,rock four fosgate,PIONEER a další a byli to i průměry 15" a zdaleka to nenělo parametry tohoto reproduktoru.....
Máme rozdílné názory.....
Jestli znáte BOSS L12 tak na akustický tlak byla na 30% a to je 12" a já mám 10"
Nejde jen o tlak,ale jsem o to že hraje i nejen na naladěné rezonanci,víte?
Myslím,že kdyby jste ho slyšel a hlavně porovnal!!!!!!!tak změníte názor.
Komerční reproduktory mají malinkatou účinnost a nehraje to.
Už to řešit nebudu....jen vím,že kdo ho koupí bude mile překvapen.
Přijeď te......a vem te s sebou na porovnání.....
Já říkám,že hraje vše dokud se to s něčím nesrovná.
Připojíme generátor a uvidíte,hm??? nebráním se ničemu.
Opravdu přijeď te a slybuji,že pokud nebudete mile překvapen zaplatím vám benzín!!!!!

-Zdravím pane,tak já stále čekám,že se mi dáte vědět kdy přijedete?Nebo mám přijet já? Nebo jen žvaníte a mluvíte o něčem co vůbec neznáte a jste zastánce komerčních sráčů.....
Myslím to vážně.....
Věřte,že změníte názor!!!!!!!
Víte....nevěřte tomu co píši výrobci.....
Opravdu bych moc rád vás přesvědčil o tom,že to opravdu hraje.....
Pro rychlejší domluvu vám dám telefon na mě.
Nemyslím si,že jsem nejchytřejší,ale pár rad vám mohu dát.....
Zavolej te.Děkuji a s pozdravem Pavel
tel:608 934007

takže kdo má zájem si nechat proplatit benzín a poslechout si něco jste v životě ... no víte... :)
o 12.06.2011, 13:37 | Brnďa
no tak ja si rad udelam vylet, do prahy potrebuju tak pokud mi zaplati beznin dejme tomu 2 tisice nema problem :)
o 12.06.2011, 13:46 | Dudelina
Hlavně si ale kluci s sebou na test vemte pořádný SICENÍ!!! :-D
Jinak to bude o ničem...
o 12.06.2011, 14:00 | Nismo.Power
on má generátor tak na co sicení ? :))
o 12.06.2011, 17:50 | Lichka
Hmm... NAbídka určuje poptávku ? Že by to bylo tím ? :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.