Zajímavý. Kdo ví, co přinese budoucnost, když vidím, jak to jde všechno hrozným tempem dopředu. Osobně mě stačí SD, a když mám fakt chuť, tak 720p je pro mě "nevídané a krásné".
Kino je kino, tam je asi takový rozlišení potřeba, ale na doma ... i když kdo ví, co pro nás Japan nebo Jižní Korea připraví. Za rok za dva, už vidím ty letáky ve schránce "vy máte jen Full-HD? Zapomeňte na pravěk" :) Samsung Cinema, úhlopříčka 200 palců, podpora 3D, 4D, 8D, 128D, 1024bit barvy, úhel pohledu 180 stupňů, spotřeba 3W, 2 tužkové baterie pro provoz 20hodin součástí balení :)
Tak všechno je to otázka objektivu, o kameru vs. foťák nejde :-) Když jsem byl tuhle na fotbale, tak vedle mě točil sektor fanoušků ze stativu policajt - měl nějakou poloprofi kameru Canon a na ní nasazený Canoňácký objektiv 100-400/IS :-)

10.06.2011, 22:43 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-06-10 22:44:05
Paráda...
Milhauzz: Ono dokud bude český kupec brát na 4m sledovací vzdálenost 82cm TV tak mu opravdu SD stačí, ale pokud si někdo udělá doma kino s kvalitní projektorem (dneska už za 25 - 35tKč se dá sehnat velmi dobrý full HD) tak zjistíš, že ono full HD má své limity... Navíc mnohdy díky své kompresi a datovém toku.