Navštíveno 1291x

10.06.2011, 06:03 |
Jazzy Ahoj,nemam stim zadne zkusenosti,chtel bych poridit nove auto,ale jeste jsem neprodal sve nynejsi.jak se to dela?nechtel bych eventuelne platit za dve auta.Dekuji za rady.
nějak jsem nepochopi, na co se vůbec ptáš.... mysliš jako, že se ti nechce platit 2x povinný ? to jaksi nejde.. budeš vlastníkem 2 aut, musíš platit 2x POV

10.06.2011, 06:50 |
vypuk Spíš asi chce mít obě, ale jedno provozovat do té doby, než se prodá, a to co koupil tak mezitím mít doma(a dejme tomu třeba na tom makat)... je tak? Pokud jo, tak hodíš značky od auta, které nebudeš provozovat do depozitu.

10.06.2011, 08:14 |
Veva tohle se dá vyřešit snad jen depozitem, jinak po Tobě půjdou, že neplatíš POV

10.06.2011, 08:40 |
rcman Taky jsem stoho trochu zmatenej...
Ale dělat na starém autě asi nechceš. Když si psal že ještě není prodanné.
Buď ho prodat a koupit jiné. A pokud koupíš jiné a to staré budeš mít dál. Tak musíš platit dvě povinné ručenní.

10.06.2011, 16:26 |
Jazzy ted mam sve nynejsi auto,ale planuju v nejblizsi dobe poridit nejake nove,ale do te doby to sve asi nestacim prodat,takze asi jak rikate do toho depozitu ho dam.

10.06.2011, 19:50 |
relax co planujes koupit ? pokud to neni tajny :)

10.06.2011, 19:55 |
All | Upraveno: 2011-06-10 19:55:59
Já se nehodlal starat o žádné depozity, zakládat a pak rušit..poteciální kupec si to rozmyslí tak znovu zadepozitovat, najdeš jiného tak oddepozitovat. Nejsou to zbytečné starosti? Absolvoval jsem výměnu předminulý týden a staré auto použil jako protiúčet. Fakt je, že cena šla stranou, na druhé straně je ale za moje staré autíčko už odpovědný někdo jiný včetně veškerých formalit mimo pojištění, které jsem musel zrušit sám.
co to je za hovadinu ?? to je někde psaný že na sebe nemůžeš mít víc aut ? prostě budeš přechodně platit víc aut no, já jích taky mám 5 a nevybírám si ho z depozitu pokaždý když s nim chci jet tyove! ani netušíš jakej voser je to dát do depozitu, to že to neni zadarmo a to že to skoro znemožní prodej auta neb každej se bude ptát proč bylo v depozitu neb o tom je záznam v TP.....
nemáš na dvě auta tak ok nekupuj si druhý nebo to první prostě prodej a basta....