Navštíveno 1582x

09.06.2011, 23:08 |
bafis dneska daj tazny snad uz i S-classe :DD
bafis: zrovna dnes jsem v brne ve vankovce koukal na krasnou novou S500 a na zadni kouli drzak se 2 kolama...je fakt ze na strese by to vypadalo snad jeste divneji :)
ono je to blbe videt, ale to auto bylo kompletne vyramovany, anatomy, bez zadnich sedacek, samolepky se jmenama a krevni skupinou .... :D

to je ten prastarej vychodonemeckej rozkladaci stan na privesu co tahali dederoni za vartasema ne?
Sjizdel pak na vnitrni obchvat kolem olmiku smerem Ostrava, podle mne jel na 99% na Ecce Homo. Otazka ovsem je, proc to tahne za takovym autem, kdyby tam mel stan, tak uz tam nema nic jinyho, kdyby tam mel gumy a dily, tak jede pekne na socku teda na 4 dny. Zitra jdu kouknout do depa tak uvidim, jestli ho tam uvidim :D
Jak tam ta kára drží? Docela pochybuju, že je na tom EVU tažný a navíc ta kára je divně sklopená. To je, jak kdyby jí měl chycenou za něco v kufru. :DD
V každým případě zajímavej úlovek. :)

10.06.2011, 00:18 |
bafis ja vlastne taky na S500 videl kouli, ale na ni luxusni snad 8mi metrovej karavan, coz chapu, ale tuhle bidu za takovym autem....to je pro ostudu :D

10.06.2011, 00:27 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-06-10 00:28:08
V kufru černoch z reklamy na Old Spice (s ním je možné všechno), co to celou cestu držel rukou :-D

10.06.2011, 07:50 |
PlusOne | Upraveno: 2011-06-10 07:50:29
Možná to má jako "externí omezovač rychlosti", co? :-) Ví, že by tomu šlapal po krku, tak si zapřáhne tuhle obludu, a jede do kila, pohoda, klídek, tabáček....
HIGHTOWER:
Pobavils :D
možná pamatujete nika puliče s jeho "seriovou" M3, jak jezdil po evropskejch kopcích po ose...
možná jezdil podobně:)
Zrovna minulý tejden jsem potkal v Německu bílý Porsche Panamera s něčim podobným. škoda že jel proti a nestihl sem ho vyfotit, ale vypadalo to dost směšně. :)

10.06.2011, 08:17 |
Veva pěknej úlovek, přijde mi, že to fakt nemá asi kouli, ten vozejk je divně "postavenej" tak vysoký EVO není :-D
už jsem viděl i Supru s tažným...
Panamera a S-classe je spotřebák, tak proč by neměl mít tažý?