Navštíveno 1392x

Na kterej je to model? Mozna budu mit jetyho neco ;-) tady ty dily na brzdy nejaky mam ;-)
Jetý nechci chci nový :) Je to zajištovací plíšek a kolík na brzdové destičky.. brzdič přední boxster S / 996 obyč.

Ok podivam se co s tim umime udelat ;-)
volal jsem si do Porsche Praha a 900,- :/ :)
Jo o tom vim, ale to mě vyjde levněji si zajet na ten prosek
No vidis to, ze vyrazne levneji to asi nepujde :o)
Hm tak bohuzel... Muj dodavatel nema :-/
počkat ty máš Porsche a řešíš cenu dílu?Nechápu...

09.06.2011, 23:02 |
bafis a co budes delat az ti treba odejdou ty brzdy cely, nebo naprava....kdyz hrotis dil za 900 kč :D
ze shani dil na brzdice jeste neznamena, ze ma porsche ;-)
a popravde se mi ta cena za dve plisky taky nezda uplne nejnizsi. ale zase, nez se s tim vlacet nekde pres ocean...
Porsche nemám :) Porsche brzdy ano. A ano je mi trochu líto dát za dva plíšky 900, když v UK za to chtějí 18liber na nějakým eshopu. Třeba blbý dva odvzdušňováky v porsche stojej 1000,- a já koupil ty samé podle rozměrů v elitu 20kč/kus, takže asi tak.
Tak pokud si ladíš Porsche brzdy na nějaký auto, tak to vesměs chápu, že do toho necheš dávat nesmyslný peníze, já jsem jen vytočenej z některejch lidí, například k nám jezdí boreček, koupil si Audi A8 2005, žumpa jak prase, odešel mu měch a novej stojí cca 35000, no tak spekuloval jestli tam nejde dát záplata, nakonec přinesl něco z vrakoviště od mechu a hlíny atd... škoda mluvit.