Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pár dotazů Galaxy 1,9 PD 85 kw

o Navštíveno 653x o
o 09.06.2011, 00:51 | Drtič
Jelikož přišla doba, kdy se mi na Galaxyně PD 85 KW tek nějak vše zaráz vysralo, chci se zeptat na pár věcí. Budu měnit spojku, asi i turbo a trisky na tom nejsou taky nejlíp. Takže otázky:
1) jaký je rozdíl mezi verzí 85 kw a 96, případně 110?
2) jakou spojku? Určitě chci trochu poladit výkon, minimálně budu měnit trisky a určitě tam dám Fratelli Bosio powerplus 783. Plus možná chip k tomu, tak at to spojka udrží
3) když už budu muset dělat turbo, jde tam hodit z nějaké silnější verze bez větších zásahů?

o 09.06.2011, 00:51 | Drtič
Něco jsem vyzjistil od Tykeeva, ale zajímají mě i názory jiných zkušených, pokud tu jsou. Díky
o 09.06.2011, 06:48 | tmx.806
promin, ale:

1. a) Po písmenech h, ch, k, r, označujících tzv. (pravopisně) tvrdé souhlásky, se píše y (ý); např. hynout, hýbat, chytat, nachýlit, kynout, kýta, ryba, rýč; ťuhýk, měchýř, žákyně, rorýs; nohy, měchy, vlaky, hry; drahý, suchý, měkký, dobrý;

mozna bych doplnil "tryska"
o 09.06.2011, 08:25 | Drtič
Dík za parádní odpověď, tohle jsem potřeboval vědět, to vyřeší můj problém. Jinak k tvému parádnímu vysvětlení. Jsem odkajživa myslel, že tryska není české slovo, proto jsem odjakživa psal s měkkým.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3777 sekund.