Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkusenosti s vozem?

o Navštíveno 753x o
o 08.06.2011, 22:13 | Luboš1 | Upraveno: 2011-06-08 22:14:06
ahoj,kamarad si chcekupovat tenhle typ saabu.... ale n manualu...nejake zkusenosti? nebo muzete mi nekdo o tom neco rict?zavady apod? diky moc [ Link ]

o 08.06.2011, 22:23 | bafis
sakra, tak to je krasavec....taky by me zajimalo jak jsou na tom s poruchovsti, vzdycky se mi libili. Zajimala by me ta spotreba, udava 7,5 u dvoulitra v automatu, vim co spase moje 1.6 automat :(
o 08.06.2011, 22:26 | Lukaash
Ta spotreba je trosku nesmysl, ne? Kamarad dela v Saab Centru Prunerov a o tak nizke spotrebe u 2,0T nikdy nemluvil :-) spis 10+
o 08.06.2011, 22:47 | Luboš1
spotreba je jasna ale celkove zkusenosti s vozem by me zajimali.....
o 09.06.2011, 08:07 | jp1
nechápu jak tam píše motor Volvo :-)
jinak jsem měl tenhle motor v 9000 a při ekonomické jízdě jsem se vešel do 9 l/100km, jinak průměr okolo 11. Nejvíc mi na něm vadilo že celkem hnil, ale zas byl starší (1996 a měl jsem ho před 5 lety), hlavně zadní lemy, kufrový vrata a výfuk. Motor při 480.000km zaklepal na klice a to pořád jezdil na kvalitní olej. Jinak super pohodlí, vnitřek pořád jak novej, prostě super kára............
o 09.06.2011, 08:21 | Paczqo
Ten motor mi spiš přijde jak sourozenec 2.0T z opela OPC.
o 09.06.2011, 11:19 | mikevr6
ve svetu motoru je o nich celej clanek
o 09.06.2011, 14:20 | hanzz
Nevím, jestli i tenhle motor, ale benzínové turbomotory od Saabu trpí na zanášení sítka v olejové nádrži, nebo tak nějak podobně :) Každopádně výsledkem je to, že se doporučuje při každé výměně oleje sundat vanu a vyčistit ji.

Jinak tenhle kombík považuju za jeden z vůbec nejhezčích kombi, co kdy byly vyrobený. Málem jsem jednu 9-5 Aero vlastnil, ale potom z toho na poslední chvíli sešlo ... a ani nevím, jestli mám napsat bohužel, nebo bohudík.

Pro Saaby mám slabost, znám několik jejich majitelů, v různých převážně 9000 a 9-5 jsem se jako spolujezdec dost najezdil a jsou to opravdu komfortní a svižní žrouti kilometrů. Ale co jejich majitelé říkají, tak vyžadují docela často servis, který není na každém rohu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.