Navštíveno 801x

08.06.2011, 21:43 |
htd Nevidim tema, tak co na to rikate fandove a spokojeni uzivatele, co si Steve pripravil a ukazal?
U me pecka a zase o velky kus dal
kurna ani nevim ze neco je :D
budu muset nastudovat :) Ci jsem hod neco primo o tom at nemusim zitra v praci hledat az se sem budu koukat :)
on ještě žije ?.....no uvidíme pak co bude dál, předpokládám že vůbec nic protože bez určitejch lidí to prostě nejde takže bez Jobse nebude apple a stejně jako by bez Adhama nebyl Blizzard....
jinak doufám teda že už to je zase o velkej kus dál k tomu aby to bylo konkurenceshopný normálním telefonum a umělo víc věcí než cihla apod a nemusel si člověk dodělat půlku potřebnejch věcí co ostatní uměj v základu :))
ios nemá šanci oproti androjdu

09.06.2011, 07:30 |
rcman Mělo by to jít od 3GS. Je to asi na 250 zmen a novinek. Co me osobně zaujalo. Že pro aktualizaci nebude potreba připojovat se kabelem k pc a zapínat ITunes.
Přišlo mě že hodne velkých zmen bude mít hlavně IPad.
Jak to cele bude, nebo nebude fungovat si budem muset počkat do podzimu...
Nismo: tak tenhle názor mám taky. Bez Jobse to budou muset zabalit.
Na apple.com je 2 hodinový keynote, stojí za zhliadnutie. Ono aj Lion je bomba, hlavne nová cenová a distribučná politika. A to nehovorím o licencovaní, ktoré im môže závidieť každý výrobca plateného OS :-)

09.06.2011, 08:23 |
Yawor já již naštěstí nepatřím mezi uživatele iOS, ale 5ka rozhodně nevypadá špatně, a napsat že nemá šanci proti Androidu je nesmysl - jde o preference každého soudruha...
Yawor :-)
Inak "tak co na to rikate fandove a spokojeni uzivatele", to fakt máte Androiďáci podaktorí také komplexy že musíte s tým šitom (myslím kecami) liezť do každého threadu? Nemáš na to, nerieš, nechaj to tým prachatým a ži si s lacnou alternatívou, ktorá nie je zlá... ;-)))

09.06.2011, 09:16 |
AR proč na ios5 čekat do podzima když jde už teď ?

09.06.2011, 09:37 |
FSAL potrebuju ...
2 AR: nie každému to ide podľa toho exploitu, trebárs môj iP to nezožral už ani vo fáze nahrávania :-)

09.06.2011, 11:50 |
AR Slim: to ja nevim ja nejsem jabko pozitive, jen me informoval kamos jak je to supr
AR: no jenže teď je jen developerská betaverze kterou se mi zatím až tak instalaovat nechce a ofiko full verze bude asi opravdu až v září.
Jinak nemyslím si že by to bez Jobse museli zabalit,ale to je potřeba se o celou věc trochu více zajímat aby člověk zjistil že Tim Cook který ho jednou nahradí myslí velmi podobně a novátorsky.

09.06.2011, 12:05 |
AR no tak jasně že ještě není ofiko, ale pry šlape ok
no jabkoj asi pokračovat budou když chcou stavět tu jejich spaceship pro 12tis zaměstnanců ;)

09.06.2011, 12:09 |
TROY já se zasek na 4.2.1 ;) a jsem spokojenej uživatel

09.06.2011, 12:40 |
htd