Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vjezd vs. najezdove uhly

o Navštíveno 3363x o
o 08.06.2011, 18:49 | H-Honza (M)
nejde mi net, tak mam premieru z mobilu. Resim vjezd, mam problem s tim, ze mi z obecni silnice vali voda na moji cestu. Pri stavbe brany jsem zvedl prvni radu o jednu radu bedneni, takze brana a plot bude asi 15cm nad tou obecni silnici. Od toho bedneni mam v planu udelat najezd, ze strany od silnice bude dlouhy asi 2m, ze strany do dvora ten najezd muzu natahnov na 4 az 6m, jen stale nevim, jestli v miste zlomu nehrozi, ze budu drbat autama brichem. Nejaky nazory, postrehy?

o 08.06.2011, 18:57 | H-Honza (M)

foto k příspěvku  od H-Honza

o 08.06.2011, 19:00 | Dudelina
Hele asi nejlíp jako kolega co stavěl dům nějakýmu pracháčovi s Porsche.
Udělali šablonu (prkno a dve kola z OSB desky) a zkoušeli, jak moc můžou zlomit zámkovku :)
o 08.06.2011, 19:06 | hawai
hlavne si nezvi na navstevu Obamu :-)
o 08.06.2011, 21:18 | hanzz
hawai :)
o 08.06.2011, 21:45 | JR
Podle me uplne v pohode. Na ty vzdalenosti se to rozlozi.
o 09.06.2011, 07:30 | Šestikule
nakresli v měřítku na papír, k tomu papírový model podvozku auta (délka, rozvor, světlá výška) a jezdi. Taky jsem to tak dělal u nájezdu na chatě a pohoda, měl jsem dva proužky papíru, kterýma jsem upravoval ten úhel zlomu a modelem si přes to zkoušel jezdit. V reálu jsem to pak ještě asi o 10% předimenzoval (tj. udělal ten úhel tupější), kdyby náhodou.
Nicméně možná bys ve specifikacích auta mohl najít velikost přechodového úhlu, u SUV/off-road to bývá vždy a potkal jsem to i u několika osobáků.
o 09.06.2011, 07:52 | radek.613
Hlavně bacha na v současnosti celkem značný neduh seriových povozů, které se tváří rovně a vysoko jen prázdné či s řidičem za volantem, ale stačí naložit kufr nebo do nich sednout v pěti a kastle sedají k zemi klidně i 7-8 cm, zadní kola zalézají do podběhů a celek vypadá jak plazící se pes, co dostal násadou přes páteř......
o 09.06.2011, 07:52 | H-Honza (M)
tak tohle je nakres soucasneho stavu, na tu radu bedneni co o 15 cm vycniva prijde napojit zamkovka, ze strany od silnice je to celkem jasny, tam proste muzu udelat tech 200 +- cm, ze strany na moji cestu k baraku muzu udelat 4 - 6m dlouhe.
Prave se obavam Obama efektu :O)

me tady mistni stavebni urad donutil tu cestu k domu pojmout jako komunikaci, takze jsem musel nechat udelat projekt od dopravniho inzenyra, vymysleli si tam takovy debilni vyspadovani se snizenim, kvuli destove vode aby netekla pry k sousedum, proto jsem tu cestu na svem pozemku musel ve vzdalenosti cca 6m od tech vrat (bedneni) snizit o asi 50cm.

o 09.06.2011, 08:00 | H-Honza (M)
ta cesta vypada z boku nejak takhle, zpracovani nakresu nereste :O)

o 09.06.2011, 11:06 | Kubais
Nedalo mi to :)
[ Link ]
o 09.06.2011, 13:06 | Luke_288
H-Honza: to si stavební úřad podle mě vymínil proto, že nejde, aby voda z jejich cesty takovýmhle způsobem tekla na tvůj pozemek (bojí se případných škod, který způsobí voda z jejich cesty), jen ti to zdůvodnil tak jak zdůvodnil
o 09.06.2011, 14:11 | H-Honza (M)
taknejak to vypada ve skutecnosti, ja myslim ze az na nejakyho brichoplaza by nemel byt problem.

o 09.06.2011, 14:17 | Only_One
tak tohle asi vskutku řesit skoro nemusíš :-D
o 09.06.2011, 14:19 | Conan
Když si nekoupíš desetimetrový "Kadylací" tak to je vpoho.
o 11.06.2011, 21:35 | Knightey-
Videl jsem a myslim ze bez problemu :)
Kdzy to porovnam s nasim vjezdem do garaze.... :)
o 11.06.2011, 21:37 | hawai
tak tohle bych asi vůbec neřešil
o 11.06.2011, 22:04 | M.Á.R.A.
nebo si nazvedáš CLS na max. výšku :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3229 sekund.