Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ? ceny starozitnosti?

o Navštíveno 874x o
o 08.06.2011, 17:46 | CervinVega
Muze nekdo nahodit +/- ceny nebo kam se obratit na vykup za odpovidajici ceny? vubec do toho nedelam :-/
diky

foto k příspěvku  od CervinVega

o 08.06.2011, 17:47 | CervinVega
vse je funkcni, nedobite, bez cervotoce (melo by byt) :-)

o 08.06.2011, 17:47 | CervinVega

o 08.06.2011, 17:48 | CervinVega

o 08.06.2011, 17:48 | CervinVega
naslo by se toho vic, hlavne starych hodin, fotaku a pod, je to vyklizeny cely byt...

o 08.06.2011, 17:49 | CervinVega
doufam, ze to nebude moc odvazna fotka pro mistni "nedočkavé" :-)

o 08.06.2011, 18:17 | bafis
ten nabytek vypada zachovale, ale ma cenu tak pro nejakyho prazaka na chalupu, protoze je z tvrdyho dreva a neda slouhovat....vetsi cenu maj prave ty prkotiny, panenka - zalezi na materialu, samo ze hlavicka porcelan a podobne, hodiny - strojek, cifernik, lepsi rimske cislice, zavazi, motiv, stav....fotaky, nemusej bejt stary 1000 let, ale znacka, da se prodat i jen starej 30 let, ale jde proste o znacku a ty se platili dobre ruský. Dobre vzdy frcel porcelan a sklo, ale i treba lampovy radia, hracky hlavne plechovy a nejlip nejaky technicky, vlacky "Merklin" atd. Obrazy ani nemluvim, aleurcite ne nabozensky, spis olej, krajinky zatisi a tak, ale slo o jmeno. Frceli i treba kliky a kovani, stary zamky, nevim jak dnes, je to uz pres 10 let, co jsem v tom delal....
o 08.06.2011, 18:27 | CervinVega
a je na to nejaky dobry forum kam to nacpat? objizdet s tim bazarniky nebo to nekomu "odevzdat" za odvoz a "bůra" se mi nechce, pokud to ma treba x-krat vetsi hodnotu...
o 08.06.2011, 18:41 | crestik
Bolthorn mi tuším něco kdysi v tomle radil
o 08.06.2011, 19:21 | bafis
kdysi jsem mel katelog orientacnich cen vykupu, tak nevim jestli neco takovyho existuje na netu, ale rekl bych ze na aukru je dost sberatelu a prekupniku, takze jestli neco cenu opravdu ma, tak se to tam slusne proda...urcite teda lip, nez kdyz prijdes za nejakym spekulantem do bazaru, on ti rekne ze to je cetka, da ti kilo na pivo a obratem do foukne za bura do sveta...
o 08.06.2011, 19:56 | BadyS
mohu doporučit opravdu aukro, taky se vubec netušilo doma co ze staré chalupy mužou ty věci mít za cenu a ejhle, jedna válenka 9300,- skřín za 7100,- a tak to pokračovalo a to byl nabytek středně zachovaly, místy až nutná renovace
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4506 sekund.