Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti s SHARP

o Navštíveno 1055x o
o 08.06.2011, 08:13 | Veva
dnes musím koupit novou tv, menší do ložnice, ale zas aby tam bylo něco vidět, vybranou mám, ale ještě jsem koukal na tuhle [ Link ] má s touhle někdo nějaké zkušenosti? jak si stojí vůbec SHARP? vím, že jeden čas patřili k těm lepším.

o 08.06.2011, 08:19 | Tuner#2
Sharp je špička mezi LCD, leč tohle je už poměrně starý model, ale zas do ložnice a za tu cenu myslím není co řešit...
o 08.06.2011, 08:29 | Veva
Tak a teď mám dilema, kterou z těchto dvou bys vybral :-)
ten SHARP vs. tahle [ Link ]
Jinak dík moc za radu :-)
o 08.06.2011, 08:32 | Tuner#2
To snad není ani dilema, to jsou jabka a hrušky...

Předně bych se zaměřil jak daleko bude TV od místa koukání? 22" Samsung je tak max. na 1m sledovací vzdálenost. Na Samsungu budou lepší fotky, je to přece jen full HD a menší velikost, ale to je tak vše. Pokud tam půjde DVB-T či satelit s běžným programem, tak bych šáhl jednoznačně po velikosti a Sharpu.
o 08.06.2011, 08:40 | Veva
Super, rozhodnuto, díky :-)
Půjde tam jen DVB-T, sledování cca z 1,5m a dál.
o 08.06.2011, 08:57 | TomasW
Sharp prodávám a zkušenosti výborné! Pokud by jsi chtěl Full-HD tak můžu nabídnout za 7.990,- tohle [ Link ]
o 08.06.2011, 14:11 | fredy
Měl bych dotaz na prodejce ohledně TV Sharpu, koupil jsem asi před 3 měsíci LCD TV Sharp a asi poslední měsíc se mě děje to, že při sledování programu mě najednou zmizne obraz, prostě jako kdybych to přepnul na jiný kanál, někdy dokonce blikne i to zelené světýlko co je pod obrazovkou a někdy se zobrazí i číslo a název programu, prostě jako kdybych to přepl. Myslel jsem si že to dělá anténu, protože to začalo dělat zrovna v té době, kdy jsem přehodil zdroj signálu na společnou anténu, jenomže už mě to i 2x udělalo i při přehrávání DVD filmu a to si myslím že už asi bude vada televize a měl bych to reklamovat?
o 08.06.2011, 14:19 | CRK
fundovaná odpověď zde: ANO :-D
o 08.06.2011, 15:30 | TomasW
Jaký je to model TV?? 700?? 705?? Tento problém řešil upgrade software... nový stáhneš na sharp.cz
o 08.06.2011, 17:45 | fredy
model to je LC-42SH7E a verze software je tam podle netu poslední tzn. V. 2.05
o 08.06.2011, 19:30 | TomasW
takže servis... pokud máš tv z české distribuce tak máš určitě zaregistrovanou 3 letou záruku a home service... takže jen zavoláš a dojedou k tobě...
o 08.06.2011, 20:10 | fredy
jj, kupoval jsem to v elektroworldu, 3 letá záruka tam je ale asi jsem ji neregistroval, udělám to a zavolám servis
o 08.06.2011, 20:44 | Veva
TomasW: díky, super nabídka :-) chtěl jsem se zeptat, jak řešíš záruku, abych to nemusel posílat, kdyby něco, ale už bylo zodpovězeno fredymu :-)
Jak to máš s dopravou? jsi přes celou čr :-(
o 09.06.2011, 08:40 | TomasW
Veva: posílám PPL (190,- na dobírku, 149,- na účet) Dívám se, že jsi z Prahy, takže servis máš přímo tam (Novotný elektronik) 3 letou záruku registrovat můžeš, ale Home Service pro tebe neplatí... domů dojíždějí až od 42".. nebo 37" teď si nejsem jistý :) Každopádně 32" musí do servisu.
o 09.06.2011, 10:50 | Veva
TomasW: Tv by teď šla do Prahy, ale v pátek ji vezu do Chomutova a tam zůstane :-)
o 09.06.2011, 11:36 | TomasW
Tak ono to je fuk :) Chomutov je kousíček od Prahy... každopádně pokud se TV náhodou pokazí můžeš poslat i ke mě na druhý konec republiky, já pošlu do Prahy, oni pak zpět ke mě a já zase k tobě :-)
Naštěstí se ale tyto televizory moc nekazí... zatím jsem řešil tuším 4 reklamace na sharp. Rozhodně se kazím méně než LG, Philips...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3813 sekund.