Navštíveno 2206x

máte někdo v mobilu sygic/tom tom/garmin či něco podobného. potřebuju dostat něco do nokie n8. nokia mapy moc nevyhovují...
a ještě schánim aplikaci na světlo, aby se dala zapnout dioda zvlášt jako baterka...

07.06.2011, 10:18 |
Conan To světlo maj na OVI store a je zdarma ...

07.06.2011, 10:35 |
maiky46 | Upraveno: 2011-06-07 10:36:33
oki dik

07.06.2011, 10:37 |
Conan Kokám do telefonu ... a je to BrightLight
Mam N8mu a s navi jsem nad ramec moznosti spokojenej. Detail tam je a kdyz si zvyknes na ovladani jako u wignetu, tak je to v pohode....
a to máš ty origo nokia mapy?
a z toho ovi store dá se to nějak jinak získat než přes tu jejich sms s odkazem?

07.06.2011, 11:42 |
jodua Ja bych ti doporucil Sygic
Mel jsem ho na N82.
Rychly prijem signalu, jednoduce ovladani, presna navigace, kdyz mas dobre mapy.
Jednoducha instalace
Nejsem si jistý, ale nemá N8 xenonový blesk? Tzn. že tam může dojít ke zničení toho blesku, když ho budeš používat jako baterku. Myslím si, že žádná aplikace v době když jsem N8 měl ani nebyla. E7 to má už v základních funkcích zapíná se to nějakým tlačítkem na boku, ale N8 nevím.
Jinak v N8 jsem používal jako navigaci Sygic a pohoda.
a kde sehnat sygic s dobryma mapama ,která bude fungovat na n8

07.06.2011, 11:56 |
jodua necha se najit na warezu, nebo i ofiko koupit, nestoji moc
jakou verzi sygic máte u n8 odzkoušenou aby fungovala a je aktuální?
Sygic Mobile Maps 10
verze 8.24.
kdyžtak mi napiš na mail.
jj mam origo mapy..
Jinak xenon blesk nemuzes pouzivat jako lampu :-))) To neni dioda jako u vetsiny telefonu. Ja jsem N8 bral hlavne pro fotak... Fotky dela uspokojive a nemusim sebou nic navic tahat...
mě ty origo hlavně hlásí že to chce definovat přístupovej bod, to nejdou ty mapy bez internetu?

08.06.2011, 08:33 |
Conan Origo Nokia mapy samozřejmě jdou bez internetu. Někde v nastavení si zruš ten pokus o připojení/aktualizaci map při spuštění.
jj vypni A-GPS a pripojeni k netu a pojede to dle map co budes mit nahrano v telefonu... Vyzkouseno nekolikrat a ok...

08.06.2011, 20:55 |
maiky46 | Upraveno: 2011-06-08 20:56:36
co že mam konkretně vypnout? v nastavení u navigace sem vypnul vše a bez výsledku zatim.
a nevite jak funguje ten ovi.com, vtom ochodě si posilam aplikaci na tu lampu co je zadarmo do mobilu odkaz, protože asi jinak to nejde stáhnout a napíše že to má přijit a nepříde a to to zkoušim už druhej den