Navštíveno 1321x

Asi bych byl spatny otec, pac ja bych tomu smradovi dal doma jeste 2x takovou nakladacku, jednu za to ze nadava holkam, a druhou za to ze si stezuje kdyz ho ucitel potresta tak jak se ma. Nevim co je horsi, jestli to jaky sou ty fakani dneska, jaky sou jejich rodice nebo jak se to resi celkove u soudu.
[ Link ]

06.06.2011, 20:11 |
relax celý mi to přijde divný - v tomdle věku "nadával" (otázka co si pod timdle pojmem představit) holkám asi každej - Mlátit za to 10 letýho kluka mi přijde neprofesionální, to co pak následovalo, to už je úplně mimo. Na druhou stranu, když se vžiju do kůže toho táty, kterýmu synek vylíčil, jak mu učitel dal pohlavek až mu vypadl zub ... není se čemu divit, ale hledat, kde je pravda a jak to doopravdy bylo ... to je asi nadlidskej úkol
Nadlidskej ukon ani ne, asi jim musel nadavat az dost kdyz se uvitel uchylil k takovymu reseni. A pak lhal svymu fotrovi o tom zubu (podle toho co tam tvrdila ta holka).
Máš recht, viděl bych to taky tak...

07.06.2011, 08:35 |
AR ono to je spíš tím generačním rozdílem a jinou výchovou. Když já došel dom a měl sem facku od učitele/ky tak sem se to doma ani neopovážil říct protože jsem věděl že by mi stejnak řekli že jsem ji dostal zaslouženě.

07.06.2011, 09:05 |
Ravo | Upraveno: 2011-06-07 09:08:19
Mno....až zjistím kdo byl "zúčastněný" (pocházím z Pohořelic), tak si hodně rychle udělám obrázek. Lidi se obvykle nemění a hrubián zůstane hrubiánem, i když jezdí v naleštěným autě a nosí dobře padnoucí sako
P.S. - za mé doby, když jsem chodil v Poho na základku, tak jsem měl třídního učitele p. Němce, který neváhal vyliskat i holky. A měl v hodinách kázeň jako nikdo jiný. A rodiče? Když jsem si doma postěžoval, že jsem dostal facku, tak mi bylo ještě naloženo jednou tolik. Takže pak to bylo jako AR a jen jsem se modlil, aby zůstalo jen u těch facek ve škole a nedoneslo se to náhodou domů.

07.06.2011, 09:35 |
Zdenek (A)
Presne jako Ravo. Ja byl hodny dite, takze jsem takove "fackovaci" problemy resit nemusel. Ale meli jsme tam par sigru, kteri obcas lepanec od ucitele schytali. Nepamatuji si ale, ze by si nekdo z rodicu sel do skoly stezovat. Casy se ale meni a lidi take. Drive, kdyz zak vedel, ze prestrelil, tak drzel doma hubu. Doma si stezoval vetsinou jen kdyz dostal neopravnene. Dnes ikdyby zak na ucitele vytahnul pistoli, tak si bude doma stezovat a fotrik zbije ucitele a to, ze pred tim pitolnikem utikal :-(
Ja sam mam osobni zkusenost s kantorem - debilem. Zcela regulerne me na zakladce sikanoval fyzikar/matikar. Nastesti ne fyzicky. Chtel po me extremne dokonale vedomosti. Kdokoliv jinej by za chybu dostal horsi znamku. Na me jeste navic rval. A to i o prestavkach. Kdykoliv me potkal na chodbe, tak jsem dostaval od nej sodu. Mama si byla ve skole stezovat, ale moje tridni mi na rovinu rekla, ze to mam zkusit nejak vydrzet, ze i oni (ucitele) o nem vedi, ze je magor a ze se s tim neda nic delat. HUSTY! Moji zbrani na nej bylo to, ze jsem se dobre ucil a on nebyl schopen me na necem usmazit. Skoro kazdou hodinu me zkousel, ale vitezil jsem pomerne snadno. Pak uz jsem z toho dokonce mel zabavu, jak se snazi a jak ho nasira, ze to umim :-)

07.06.2011, 09:48 |
AR Zdenek: tak zasednutého učitele sem měl taky ;) základka jasná ale tam se to prostě muselo vytrpět, ale střední to bylo jiný kafe, chvili sem to zkoušel ale pak už to bylo neunostné, když mě začal buzerovat i za to jak píšu atd. takže hláška dom byla a řešilo se to pak i ve škole a kupodivu se to celé nějak hodilo do klidu a zbytek studia už prošel bez problémů ;)

08.06.2011, 00:19 |
sotek Když jsem ve škole za nějakej průser dostal na výběr pohlavek nebo poznámku, vybral jsem si pohlavek. Páč za poznámku bych ho doma stejně dostal. :-) Dřív byl vůči učetelům /učitelkám aspon nějaký respekt, ted už není žádný.
to je sice vsechno pravda, jenze na druhou stranu i za nas byli ucitele, ktere jsme meli totalne v p*ci.
ono spis zalezi na pedagogovi, jaky si zjedna respekt.

08.06.2011, 12:15 |
AR .mycTD: mno tak aby si dneska ucitel zjednal respet je pomerne dost komplikovane. zkousel sem to a zjednat respekt nejde ani po dobrem ani po zlem.
Ono je to vždycky těžký. Dřív se fackovalo celkem běžně, ale já pamatuju (rok cca 1989), že jedna spolužačka dostala facku jako kráva za to, že neuměla časovat nějaký sloveso. To byly extrémy. Dneska je opačný extrém - učitel neudělá nic, i když žák dělá bordel. Já bych byl pro jasnou posloupnost: poznámka -> snížená známka z chování -> vyloučení ze školy -> sebrání sociálních dávek. Jenže obávám se, že vyloučit ze ZŠ snad ani nejde. Matka učitelka byla vždycky nešťastná, jak největší postih, který může dát, je snad dvojka z chování. Už z trojky byly nějaké zbytečné administrativní komplikace.

08.06.2011, 15:25 |
AR no na low levelu sem neučil ale na vš/sš je to celkem hruza. tam jim nemáš čím pohrozit aby si ten respekt budoval. Pokud pohrozíš písemkou a nepřipuštěním ke zkoušce tak tě mají v paži a když to uděláš tak jde automaticky stížnost že ses na studenty tvrdy a musíš se obhajovat před vedením proč.
hm, tak nevím. možná je to o osobnosti jednotlivce. mám za sebou stavební průmyslovku a je pravda, že učitelky jako češtinářku a chemikářku, což byly hysterky par excelence a ty jsme opravdu měli v piči. ale pak tam byli chlapi, je pravda, že většinou jak hory, před kterýma jsme měli repsekt obrovskej, když byl bordel, třískli do stolu takovou pecku, že první řada se skoro posrala strachy. nějaký vyhrožování písemkama na nás taky neplatilo a naopak to bylo ještě horší. naopak angličtinářka s náma byla spíš kámoš a tu jsme měli rádi.
a na VŠ- tam to bylo spíš o obdivu profesorů a jejich znalostí.