Navštíveno 1280x

Jakou anténu bych měl použít na domácí příjem ,myslím tím pokojovou anténu dík za rady ???
S timhle je problém, je potřeba vědět víc věcí. V Praze toho mc nedělam, takze nevim jak jste tam se signálem. Pokud už jsem někdy používal pokojovku, tak mě nikdy nezklamala tahle
[ Link ] je napájená 5V ze STB. Je malá a má pěkné zpracování. U nás se jich bohužel moc neinstaluje, protože nikde poblíž nemáme žádný vysílač

05.06.2011, 12:10 |
rcman V Praze ti stačí ta anténa co dal Squere. Máme jí na Praze 6 - Řepy u sestry. Hnedka nad telkou. A příjem bezvadnej!
no jenze nemam na TV solo napajeni STB mam tam pouze klasika konektor na koaxial
vec dalsi zdali nevadí pok.antene zatazene zaluzie ????venkovni
nemuzu bohuzel pouzit :-)

05.06.2011, 13:01 |
loom Trochu se sem vetru resim ten samy problem. Kdyz mam nejakou pokojovou antenu starou mohu koupit jen setobox ? A nebo musim koupit antenu ktera prijima DVBT signal ? Jelikoz ta co mam je stara a prijmala analog :-) dIK ZA rady
Antény jsou samozřejmě stejný :o)

05.06.2011, 13:35 |
loom ok takze zkusim jen setobox.Co nejaky zesilovac ?je mozne pripojit?

05.06.2011, 14:20 |
AR pepe689: pokud máš nějaké metrové olověnné žaluzie tak to asi vadit bude.
To že tvoje telka nemá napájení po koaxu a celkem šumák. Tyto antény jsou většinou vybaveny i vlastním zdrojem a pak je už jen na tobě jestli ji budeš napájet přes telku nebo externím zdrojem
loom: ideálně ne, zesílíš si tak nejen signál ale i šum. Zkus jak budeš přijímat a podle toho doladit antenní rozvod.

05.06.2011, 15:20 |
loom AR: Ok tak zkusim jen pripichnout ten setobox a uvidim co to bude delat.
No pokud tvá televize nemá napájení do anténního konektoru(tahle anténa je napájená po koaxu) pokud tvá tv nepodporuje napájení, coz si myslim ze by mela. tak bych doporucil tuhle
[ Link ] ta má u sebe i napáječ, takze strcis do zasuvky a pripojis k TV. Pokud bys měl zájem tak mi písni, dam ti na ní kdyžtak ještě slevu :-).