Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > BMW E60/61 - stavba předního světlometu?

o Navštíveno 2778x o
o 04.06.2011, 23:27 | cezetko
Ahoj, mám problém s levým předním světlometem u mé BMW e61ky.

Trefil jsem na dálnici díru, nebyla to nějaká velká rána, ale myslím, že od té doby mi levý světlomet svítí níže.

Dnes jsem sundal ty krytky, které slouží pro přepínání levo-pravostraný provoz a když do světla šťouchnu prstem, tak levé světlo se kýve nahoru a dolu, jakoby byl urvaný, nebo vyhození nějaký držák. Pravý je pevný jako skála.

Mám obyčejný bixenony, nejsou adaptibilní. Netušíte, jaká je vnitřní kontrukce toho světla? Případně zda jsem schopný se k tomu nějak dostat i bez odlupování čelního skla světlometu?

Děkuji moc za každou radu...

o 04.06.2011, 23:33 | cezetko
kdyz koukam do svetla, tak ten kulaty bixenon, jakoby se cely pohupoval. Pri nastartovani je videt, jak se normalne nastavi, vidim, jak se hybe soubezne s pravym svetlem. Jen celou dobu sviti nize
o 05.06.2011, 00:00 | fredy
tak řekl bych že zrovna máš adaptivní, protože se automaticky nastavují a natáčejí do zatáček... budeš mít asi urvaný ten natáčení systém, možná by ti pomohl xenonman
o 05.06.2011, 00:09 | walish
tak tak,xenon si bude vědět rady a rovnou bych je dal k němu na úpravu :)
o 05.06.2011, 00:12 | cezetko
ee, adaptivní není. To, že se hýbe mám na mysli to, že po nastartování se zhoupne dolu a nahoru. V zatáčkách pořád svítí rovně. Tedy myslím :)
o 05.06.2011, 00:43 | cezetko
ted jsme tak nejak prolitnul fora. Prijde mi to jako casta zavada u E39, tzn. zlomena tycka pro nastavovani...
o 05.06.2011, 01:16 | Nismo.Power
na e46 zase známej po díře vylomil držák tý čočky takže tam to světlo plandala a světlo na odpis :) nedivil bych se kdyby tady to bylo nějak hůř než e46 a že by stačila větší díra k rozlomení světla aneb kvalita no...

tyčka sotva ,ta neovlivnuje jedno světlo.... brambor jí bude mít křížem a je jako u všech jinejch aut pro nastavení vejšky světel a pro esp pokud je auto vybaveno, kdyby byla zlomená tak už to dávno hlásí chybu neb by nedostával očekávanej signál ....
o 05.06.2011, 06:57 | AllInOne
Jestli se mohu vetřít autorovi.

Mam E90,nataceci xenony,ale pravej me prestal natacet (pry je tam KO ten strojek) a musi se vymenit cele svetlo,ze prej je to jeden kus. Je tomu tak? Ted me na display vzdy vyskoci jako problem se svetlama. Diky
o 05.06.2011, 08:30 | cezetko
tak já mám naštěstí jednoduše vyřešeno. Stačilo na ten tubus bixenonu zatlačit zvrchu vzadu. Zacvaknul zpátky a svítí tam, kam má a je stejně pevný jako ten pravý.

Snad bude i vše ostatní tak jednoduché.
o 05.06.2011, 09:02 | fredy
s tím nepočítej :) měl jsem ho 2 roky a o servisu a kurvítkách vím své :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.315 sekund.