Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D11 Haleluja

o Navštíveno 1216x o
o 03.06.2011, 22:23 | HIGHTOWER
[ Link ]
Tak snad konečně to bude někdy jednou dodělaný... Dobrej obchod pro ní, za 11 Ha dostat 90.000.000,- Kč...

o 03.06.2011, 22:24 | tmx.806
ono to urcite nebude tak cernobily... ale jinak jsem taky rad...
o 03.06.2011, 22:30 | madmaik
taky sem rikal ze se to pani celkem povedlo,ale ja bejt stat,tak zadny srani...vyvlastnit :) mame znamy v rakousku,bydleli ve vidni a kdyz se tam stavel nakej obchvat tak proste prisli a stehujete se 50km od vidne...
o 03.06.2011, 22:35 | Veva
teď to bylo v nočních zprávách, oni teď na tu dálnici stejně nemají :-D
o 03.06.2011, 22:38 | HIGHTOWER
806: No, na to že je to pole vlastně a to se prodává běžně kolem 20-60,- Kč / m, a tady jí to hodilo 818,- Kč / m, navíc dostane kompenzaci v tom, že si koupí jiných 11 Ha kdekoli a stát jí to někde v jejím okolí dá v celku, tak je vysmátá, neb za ty polnosti dá tak 6.000.000,- Kč, aspoň tak jsem to pochopil dle článku.
o 03.06.2011, 23:01 | tmx.806
ono jde spis o toto:

2004 - Havránková se dozvěděla, že má přes její pole vést dálnice, a pozemky nabídla státu, nikdo z úředníků na nabídku nereagoval.
2004 - Jednání státních úředníků přimělo farmářku k prodeji části parcel ekologickým aktivistům za symbolickou cenu.

Prusvih je, ze to "zaplatime" vsici - i kdyz za to muze nejaka lina mrdka...
o 03.06.2011, 23:02 | tmx.806
... urednicka!! ...
o 03.06.2011, 23:03 | HIGHTOWER
no tak to je jasné, jako dalších 10000000 věcí, to máš jako teď s Diaghumann, pořád to ti naši šašci berou, že to není ukončený ten spor, ale spíš to vypadá, že je a jen se to se.. a ještě více sr... bude....
o 03.06.2011, 23:07 | Veva
jak to tak vše sleduju, tak můžu s klidem říct, že ČR se řítí díky těm debilům nahoře do pěkně velký prdele, teda jestli tam už nejsme :-(
o 04.06.2011, 09:21 | Rajdlos
Se divim, ze to nekdo neods*al s plnou kompenzaci, svine byrokraticky, takhle to holt zaplatime opet vsichni z dani. Je zrejme, ze pani se chtela dohodnout, ale ze strany statni zpravy ten zajem nebyl. Libi se mi jak zase v ty diskuzi se objevuji zavistivi hloupy cechackove, kteri by pani stinali a pranyrovali. Fakt k bliti tenhle stat i s jeho slavnym narodem plnejch zavistivcu a prizdisracu. At mi tu zase nejakej trouba napise, ze mam byt hrdej na to, ze jsem Cech.
o 04.06.2011, 09:32 | Luke_288
madmaik: no, chtěl bych tě vidět, když bys měl někde pozemky co vaše rodina vlastnila třeba od 18století a pak přišel stát a všechno by ti vyvlastnil, aniž by se tě na něco ptal.
navíc podle toho co se píše, tak Havránková měla snahu, ale ve chvíli, kdy nikdo ani nezareaguje, tak se holt postavila a chápu to.
a k tomu dobrýmu obchodu- lidi jako ona si za 90mega nepostaví haciendu, nakoupí ferrari a budou žít jak rentiéři
o 04.06.2011, 09:49 | Rajdlos
Hlavne byt kazdej v jeji situaci, tak se zachova stejne, ale vetsina by neprojevila ani tu snahu se dohodnout.
o 04.06.2011, 10:25 | kozlustechnykus
Vypada to, ze se snazila dohodnout a urednik na to kaslal, tak to osolila. Nevim, co nekteri brblaji nad cenou. Dokud to bylo pole, takovou cenu to nemelo. Jak ale stat rozhodl, ze tam bude dalnice, cena se samozrejme zvedla. Stat neco chtel a ona rekla cenu. Ber nebo nech bejt. Taky si to stat mohl postavit jinde, kdyz se mu neco nezdalo.
o 04.06.2011, 10:39 | mr.brain | Upraveno: 2011-06-04 10:40:16
Nenechala se sebou vyjebat a tak to má bejt :) To že na idnes nebo novinky chodí banda servilních "idiotů", kteří se pose*ou jakmile na ně nějakej ouřada houkne alespoň může prezentovat to, že většina lidí v týhle zemi je jak to říct slušně, mírně připos*aná co se týče jednání se státem. Přitom není proč, stát všichni platíme z daní a dalších "ecofriendly poplatků" a dokud to takhle nezačnou chápat všichni, tak podobný případy, kde se budou platit miliony/miliardy a nikdo za to nebude zodpovědný ubývat nebude.
o 04.06.2011, 14:34 | HIGHTOWER
Dobře, že sebou nenechala vyjebat, ale 2 věci, kdyby tohle udělali všichni, tak nejsou prachy na stavbu a za druhé, stejně úředník za to žádný postih nedostane a zaplatíme to my všichni, a to je to co mě sejří!
Teď je i problém s pozemkama třeba pod D1, ne všechny jsou v majetku státu, po 89 je vrátili lidem, stát jim nic neplatí v podstatě za pronájem nebo tak a kdyby to začali vykupovat, zaplatíme to zase my všichni a bude to stát miliardy, další věc, co mě sejří a zase za to nikdo neponese odpovědnost, tak jako vždy...
o 04.06.2011, 14:46 | bafis
Tak za 1, udelal by to kazdej z nas a za 2, 800 korun za m2 neni zas tak moc, kdyz jde o lukrativni pozemky a to tyhle byli, ikdyz si je stat vlastne zlukrativnil sam, kdyz odmitl jeji pocatecni snahu o dohodu....u me ma pani za 1, ikdyz ma uces jak pani Kadrnožková :D
o 04.06.2011, 19:06 | Luke_288
HT: ty bys svojí zahradu dobrovolně a zdarma odevzdal státu i kdybys vědět, že za ní můžeš dostat tržní hodnotu parcely(která, jak píše bafis velmi správně, je stejně dost nízká) jen proto, aby chudák stát měl na tu dálnici peníze? stát nás ojebává jak může, státní úředníci dělaj chyb jak hovado s nulovou odpovědností a platíme to ve finále my všichni, tak proč tenhle systém dotovat ještě víc?
o 04.06.2011, 19:10 | HIGHTOWER
tak já bych to nechal za běžnou cenu, ale prostě podle chování těch lidí, se kterýma zezačátku jednala, tak bych prostě pod podmínkou, že za to budou pykat a ne nějaký nižší úředník, ale prostě komplet všichni. Já nejsem na prachy, nepotřebuju miliony, jsem dost skromný člověk.
o 04.06.2011, 19:14 | Luke_288
to tě šlechtí, že jsi skromný člověk, nicméně předpokládám, že ti ještě nikdo nikdy nenabídnul za něco x desítek mio? třeba bys pak mluvil jinak.
ad běžná cena- nevím co je běžná, znám tržní cenu a těch 800Kč/m2 mi přijde podhodnocený dost, zvlášť u dálnice. když vezmu, že my prodáváme stavební parcely v Č.Bud za 2500Kč/m2
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3198 sekund.