Navštíveno 1549x

histerka family on da road, jen se divim ze 59-ce ji nenatahl jako prvni ten typek v cernym tricku, jak tam na neho hazel ramena a pak ... co mne bijes pred deckama, ja nemuzu :D :D :
[ Link ]

03.06.2011, 15:33 |
bafis klasika, hazi ramena naznacuje hlavicku, pak prijde borec, jednu mu pleskne a je po vsem....byl vic hysterickej, nez jeho stara :DDD
docela bych chtěl vidět video, jak se to celý přihodilo :-)
borec co to natacel psal na youtube ze prej jen slysel ranu a řev, tak vybehl s fotakem a zacal tocit, podle hysterek do nich zenska schvalne najela (LOL???) , podle zenske oni to zaslapli na brzdach a ona nestacila zareagovat a tukla do nich
Co to máte za mafiásnké způsoby :D :D :D děti sou ohrožený před tím psychoušem :D

03.06.2011, 16:54 |
X-sat (M)
Panečku, to jsou rodiče... Chudáci děti :-(

03.06.2011, 16:58 |
cuir ja z toho nemuzu..predstava ze se to stane me tak bych se asi dokazal jen smat tomu jak ta pica hystercila :D :D auta neposkozeny, deckam je taky velky hovno. Jako decko sme meli tez nehodu. borec do nas najel z boku do zadnich dveri a nic mi nebylo...rozhodne sem nemel zadne trauma ani sok...ale predstava ,ze by moji rodice takhle vyvadeli tak bych ten sok asi pak uz mel :D :D

03.06.2011, 18:58 |
petrb tvl des, dit ani na te cocte nic nema!!!
Boha jeho, všichni ti dospělý, krom toho v černém triku, jsou totální dementi, jako X-sat, chudáci děti

03.06.2011, 19:31 |
Rajdlos | Upraveno: 2011-06-03 19:32:12
typickej cechacek se slovnikem ctvrte cenove, chudackovi rozbili jeho supersport v teedeeiii a deti z toho budou mit trauma do konce zivota, takovyhle rodice za trest, ale video drsny :D se divim ze mu tamten nenatahnul driv po tom slovnim prujmu
ty krávo takhle šílet při ničem

03.06.2011, 20:10 |
Veva :-D bláááázni
tak jsem se po dlouhé době pěkně zasmál :-))))

03.06.2011, 23:46 |
Kesam :D jak mu jí tuknul :D prej rozbiju ti kastlík :D
se akorát potvrzuje, že ty co nejvíc řvou se pak první poserou. stát se tohle mě a někdo na mě takhle řvát, tak bych se možná trochu zasmál, ale dlouho bych to nevydržel a ujel bych.
ale na začátku jak hlásil, že to má v plný palbě nebo co :))))
Ach jo. Tomu se říká "Řešení krizové situace v praxi". Tolik řevu kvůli takéto 3,14čovině.. Měl tam místo natáčení naběhnout, každého proplesknout a bylo by, třeba by je to probralo..
To mi pripomina klasiku ze simpsnu: Pomyslel nekdo z Vas na deti? :D
Nejak nechapu to couvani, kterym tam argumentuje..

05.06.2011, 22:46 |
Alííí Já bych mu jí dal hned jak začal řvát na celou ulici o tý ženský, že je kurva. A ani bych nemusel vědět o co jde. Hotovo.
nj,taky bych mu rozčísl ofinku. dement. konec.
Sednul bych do toho Patrola bo co to je a udělal bych mu z té Okty Olcita ... kokot jeden ...

06.06.2011, 00:44 |
ladisv6 | Upraveno: 2011-06-06 00:45:38
ženskou hysterku bych pochopil ale chlap nám teda chlapi udělal pěknou ostudu... :(
Typická rodinka z reklamy na škodlivky :-)