Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit mobil?

o Navštíveno 830x o
o 02.06.2011, 15:39 | hanx
Zdravím, potřeboval bych poradit nějaký e-shop, kde koupit mobil. Konkrétně Nokii C7. Nechci žádnou šedinu, ani polskej, německej, čínskej, z Hongkongu apod, prostě poctivej mobil určenej pro českej trh. Nevím, kde vybrat tak, aby taky nebyl o polovinu dražší než všude jinde.

zkoušel jsem mobilplanet.cz jenže po týdnu čekání (od potvrzení objednávky) tam volám a zjišťuju, že mobil nemaj skladem (když jsem ho objednával tak skladem stoprocentně byl) a nikdo se neobtěžoval mi napsat mail nebo zavolat.

Poraďte prosím

o 02.06.2011, 18:21 | Valdík
[ Link ] což?
o 02.06.2011, 19:23 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-06-02 19:24:16
[ Link ] a projít a hledat
Nevím, jakou cenu si představuješ za něj dát, ale třeba tady je to 100% v pohodě - [ Link ]
o 03.06.2011, 20:23 | cuir
ja ti spis poradim kde rozhodne NEkupovat. www.mobilky.cz
zadej si to do googlu a hned zjistis proc. :D maji ovsem dobre ceny,ale to je tak jedine. Sou to vsechno sedivky a vyreklamovat pripadnou zavadu na telefonu je nemozne a vraceni penez nehrozi.
o 03.06.2011, 20:26 | dj.DEKL
kasa.cz
o 03.06.2011, 20:46 | hanx
myslím, že to mp.cz je ideální, díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3164 sekund.