Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > České titulky - fakt zajímavej článek

o Navštíveno 1402x o
o 31.05.2011, 10:23 | Kamil

o 31.05.2011, 11:13 | Mr.Scully
Hm, to je dost neslavný. Takže máme tady nesmyslný český dabing, díky kterému půlka tohohle národa doteď neumí anglicky a dále titulky, kvůli jejichž výrobě se musí prolomit x protipirátských ochran. To je v prdeli. Asi budu čekat na DVD a koukat na to s anglickýma titulkama, jediná rozumná varianta.
o 31.05.2011, 12:36 | Kamil
Mr.Scully - zase pokud si na to zajdeš do kina a angličtinu trošku ovládáš, tak ti ne úplně přesný překlad pár vět nerozhodí, protože to zároveň i posloucháš. Spíš je na pytel, kam až to ohledně ochran dospělo. Stejně tak nechápu debily, co čumí na monitoru na nekvalitní camripy, místo aby zvedli prdel a šli si to naplno užít do kina.
o 31.05.2011, 12:51 | Petura
z kina mám naprosto stejný zážitek jako z camripu na monitoru - tudíž na hovno ...
takže nejsem hltač novinek a hezky si počkám na DVD nebo TV vysílání :o)
o 31.05.2011, 13:10 | Pajk
Asi jako Petura. Do kina zajdu málokdy, kor teď, když frčí uk*vený 3D, který mě irituje kvalitou obrazu. Počkám na BR a mrknu na to na velké tyfce s pořádným ozvučněním. Takže mám vlastně v pr*eli, že se někdo po*ere v kině ze čtení h*ven.

Ale toho klučiny je mi líto, když to dělá "zadarmo".
o 31.05.2011, 14:17 | Petura
tak zadarmo to asi nedělá, ale rozhodně ho mrzí, že pro práci která ho baví nemá potřebné podmínky aby byla odvedena perfektně ...
o 31.05.2011, 20:35 | hutchins
ještě že nechodím do kina, radši počkám a mrknu doma, nesnáším titulky, lidi s popcornem a když nemůžu šoupnout film kousek zpátky
o 31.05.2011, 21:09 | tazman
petura-naprostej souhlas s oběma přízpěvky
o 31.05.2011, 21:37 | FSAL
diky "jedny soucasny" sem nucenej doma cumet na cz dabovany filmy a to by clovek blil, takze asi tak panove, neni nad original s titulkama :-), btw clanek sem necetl ...
o 01.06.2011, 12:38 | jackobo | Upraveno: 2011-06-01 12:42:17
2FSAL: uprimnou soustrast :( Clanek hodne zajimavej, toho prekladatele naprosto chapu. Treba to kapitalistum dojde a zpristupni lepsi podminky, i kdyz tezko rict.
Filmy taky zasadne ENG origo + CZ titule (u nakejch filmu ani nejsou potreba). Netvrdim, ze CZ dubbing je vzdy naskodu, ale to jsou opravdu hodne svetle vyjimky.
Inak domaci sledovani HD BR/Mkv u velky telky/platna neni naskodu, ale kvalitni kino s poradnym zvukem vetsinou uplne nenahradi, takze kdyz je fakt film u kteryho si myslim, ze stoji za to, do kina klidne zajdu. Soucasna 3D manie me vubec nebere, a doufam, ze to polevi (a lidi dostanou rozum, i kdyz to je asi sci-fi).

Jo, a "camripáře" bych strilel, kua kdyz teda uz na neco koukam a chci si to uzit, tak urcite ne na videu 320*240pix a v oblaku sedeho zakalu a zvukem jak z telefonu. Halt kazdej to mame (nastesti) jinak.
o 01.06.2011, 20:35 | Šestikule
článek dobrej, ale spíš mě zaráží, že se nikdo nepozastaví nad Panem autorem. Že bych byl tak starej a nikdo si ho nepamatujete? Frantík Fuka, guru osmibitových počítačů a pionýr BBSek v osmdesátých letech. Pro mě to byl už tehdy pojem a vždy jsem ho na BBS rád potkal, obdivoval jeho textovky a vůbec ... prima borec.
o 01.06.2011, 20:42 | .mycTD
6kule: ja jsem se pozastavil. bohuzel hlavne nad tim, ze dnes na nej narazim vzdycky jen v suvislosti s nejakymi narky tohoto typu:-/
o 01.06.2011, 20:57 | Šestikule
no, je fakt, že ta osmdesátá/devadesátá léta pro něj asi byla ideální doba, současný stav mu vonět nebude, alespoň dle toho, co si jeho názory pamatuji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3239 sekund.