Navštíveno 1402x

31.05.2011, 10:23 |
Kamil
Hm, to je dost neslavný. Takže máme tady nesmyslný český dabing, díky kterému půlka tohohle národa doteď neumí anglicky a dále titulky, kvůli jejichž výrobě se musí prolomit x protipirátských ochran. To je v prdeli. Asi budu čekat na DVD a koukat na to s anglickýma titulkama, jediná rozumná varianta.

31.05.2011, 12:36 |
Kamil Mr.Scully - zase pokud si na to zajdeš do kina a angličtinu trošku ovládáš, tak ti ne úplně přesný překlad pár vět nerozhodí, protože to zároveň i posloucháš. Spíš je na pytel, kam až to ohledně ochran dospělo. Stejně tak nechápu debily, co čumí na monitoru na nekvalitní camripy, místo aby zvedli prdel a šli si to naplno užít do kina.
z kina mám naprosto stejný zážitek jako z camripu na monitoru - tudíž na hovno ...
takže nejsem hltač novinek a hezky si počkám na DVD nebo TV vysílání :o)

31.05.2011, 13:10 |
Pajk Asi jako Petura. Do kina zajdu málokdy, kor teď, když frčí uk*vený 3D, který mě irituje kvalitou obrazu. Počkám na BR a mrknu na to na velké tyfce s pořádným ozvučněním. Takže mám vlastně v pr*eli, že se někdo po*ere v kině ze čtení h*ven.
Ale toho klučiny je mi líto, když to dělá "zadarmo".
tak zadarmo to asi nedělá, ale rozhodně ho mrzí, že pro práci která ho baví nemá potřebné podmínky aby byla odvedena perfektně ...
ještě že nechodím do kina, radši počkám a mrknu doma, nesnáším titulky, lidi s popcornem a když nemůžu šoupnout film kousek zpátky
petura-naprostej souhlas s oběma přízpěvky

31.05.2011, 21:37 |
FSAL diky "jedny soucasny" sem nucenej doma cumet na cz dabovany filmy a to by clovek blil, takze asi tak panove, neni nad original s titulkama :-), btw clanek sem necetl ...

01.06.2011, 12:38 |
jackobo | Upraveno: 2011-06-01 12:42:17
2FSAL: uprimnou soustrast :( Clanek hodne zajimavej, toho prekladatele naprosto chapu. Treba to kapitalistum dojde a zpristupni lepsi podminky, i kdyz tezko rict.
Filmy taky zasadne ENG origo + CZ titule (u nakejch filmu ani nejsou potreba). Netvrdim, ze CZ dubbing je vzdy naskodu, ale to jsou opravdu hodne svetle vyjimky.
Inak domaci sledovani HD BR/Mkv u velky telky/platna neni naskodu, ale kvalitni kino s poradnym zvukem vetsinou uplne nenahradi, takze kdyz je fakt film u kteryho si myslim, ze stoji za to, do kina klidne zajdu. Soucasna 3D manie me vubec nebere, a doufam, ze to polevi (a lidi dostanou rozum, i kdyz to je asi sci-fi).
Jo, a "camripáře" bych strilel, kua kdyz teda uz na neco koukam a chci si to uzit, tak urcite ne na videu 320*240pix a v oblaku sedeho zakalu a zvukem jak z telefonu. Halt kazdej to mame (nastesti) jinak.
článek dobrej, ale spíš mě zaráží, že se nikdo nepozastaví nad Panem autorem. Že bych byl tak starej a nikdo si ho nepamatujete? Frantík Fuka, guru osmibitových počítačů a pionýr BBSek v osmdesátých letech. Pro mě to byl už tehdy pojem a vždy jsem ho na BBS rád potkal, obdivoval jeho textovky a vůbec ... prima borec.
6kule: ja jsem se pozastavil. bohuzel hlavne nad tim, ze dnes na nej narazim vzdycky jen v suvislosti s nejakymi narky tohoto typu:-/
no, je fakt, že ta osmdesátá/devadesátá léta pro něj asi byla ideální doba, současný stav mu vonět nebude, alespoň dle toho, co si jeho názory pamatuji