Navštíveno 1490x

30.05.2011, 21:04 |
rcman Teda jako nevim... Já bych pro 6.000kč nestál dva dny před obchodem.
[ Link ] Nebo se tady najde nadšenec co by do toho šel aby měl telefon za polovičku???
já sem čekal v dubnu na DESIRE S s 50% slevou :) to byla jeste supr zima v noci,ted uz to pujde.. Ale zaparkoval sem auto primo pred prodejnu,otevrel kufr,hrálo se,chlastalo a byla dobra parta i lidi z HTC,ktery tam s nama byly celou noc,docela to slo,az na tu zimu,rano sem nastartoval,zatopil,naskladaly sme se do auta a od cca 3 do 7 se spalo :-D
cekal sem 12 hodin a uz to bylo dost a ted bych asi uz necekal,ikdyz 6000 je dost penez a stalo to zato..
utika to kazdopadne sakra pomalu

30.05.2011, 21:19 |
TUNER Ano toto je u HTC normální a takovejchto akcí proběhlo už několik.... Jen jsem měl za to že Sensation měl první prodávat Vodafone a že budou fronty u něj a nakonec to je zase HTC prodejna......
Mě to příjde docela napadité, chtěl jsem tam taky jet :-D

30.05.2011, 21:23 |
rcman Uznávám 6.000kč člověk na ulici nenajde!
Ale asi nejsem dost velkej fanda do mobilních telefonů a jiný techniky, abych to pochopil a šel tam taky stepovat než to otevřou...
Jo, udělat takovouhle slevu třeba Škodovku. Že bych si odvezl funglovku za poloviční cenu. Mělo by to pro mě jinou váhu.
Hold, každej má jiné zájmy a jiné měřítka...
6.000,- za dejme tomu 24 hodin, co je na tom divné, že ty lidi do toho jdou? Náhodou dělají už tuším 4 akci na new tel. a vždy je tam plno a dlouho.
Kdybys byl měl dost peněz a byl blázen třeba do auta a nabízeli ho na polovic, taky bys tam nestál? Já tedy ano ;-)

30.05.2011, 21:57 |
X-sat (M)
Zajímavá reklama ;-)

31.05.2011, 10:31 |
Bucci X-sat - přesně hřebíček na hlavičku... mluví se o tom, píše se o tom... a prodejnost maximální...
pro mě sensation rozhodně palec nahoru (i když ofiko romka by tam zustala asi jen na osahání, hned pak AOSP Droid) - spíš mě na něm vadí 4,3" display... to už je na mě moc...
Jako reklama dobrý, pro studenta taky dobrý, ale já bych do toho určitě nešel. Když budu počítat mobil za 12 litrů, hned po koupi ztratí tak minimálně dva litry z hodnoty a pro ušetření 4000 Kč být někde 24-36 hodin, to už je lepší tu dobu pracovat a ty 4 tácy si vydělat něčím, co mě baví, než abych někde chcal do kanálu a žral u Mekáče ve stresu, že mi někdo vyfoukne místo ve frontě :-) Ale pokud se to spojí s nějakou pařbou, tak proč ne.

31.05.2011, 11:55 |
soray Uz ho mam doma :-) Prvni dojmy naprosto super. Presel jsem z i8000 Omnie II.

31.05.2011, 13:24 |
Bucci soray: to tam fakt nechali to starý sense???? uuuuf, to by mi nesmělo do baráku (ten sw...) s hw je to samozřejmě jiná...

31.05.2011, 13:56 |
soray Je tam Android 2.3.3 a Sense 3.0. Je to moje prvni HTC, Sense mi nejak zasadne nevadi, pripadne v budoucnu urcite pujde prehrat za neco jineho.
2soray:
...tak ať slouží.
Jinak mně už nesmí telefon s SW klávesnicí do ruky. Měl jsem HTC, teď asi rok Omnii II a už "simply never"...

31.05.2011, 14:01 |
soray SW klavesnice na OII byl des, ted jsem zkousel psat mejly na HTC a je to uplne neco jinyho. Uvidime casem. Ja se tech ruznych vysouvacich mechanismu trochu bojim :(
já to myslel tak, že jdu k úplné klasice :-)

31.05.2011, 14:28 |
soray Jo taaak :-) Tak pokud je to hlavne na telefonovani, tak samozrejme klasika je asi nejlepsi. Ja potreboval neco rychleho na psani mailu a administraci shopu pres prohlizec.

31.05.2011, 14:30 |
Pajk To není Iphone že? :D

31.05.2011, 14:31 |
soray Co to je iphone?
... :-D
No flame, me je to celkem jedno, hlavne, aby to fungovalo jak budu potrebovat. Tyhle zabomysi valky jdou mimo mne :-)

31.05.2011, 15:05 |
Bucci soray: mam předchůdce (dnes už stařičký Desire) a musim říct, že funguje perfektně jako telefon, diář, záznamník, navigace, administrace webu a vzdálený plochy, terminál, wifi hotspot, a taky na sledování filmů ve vlaku cestou domu nebo i na hry...
budeš spokojenej, Sensation je o 2 třídy hw vejš...

31.05.2011, 15:08 |
soray Diky diky, zatim jsem spokojenej max :-) Vse je krasne rychle, na nic necekam, coz se u OII rict nedalo a obcas jsem myslel, ze ji prohodim zavrenym oknem :-(

31.05.2011, 15:27 |
Losky | Upraveno: 2011-05-31 15:28:05
V čem je Sensation tak lepší oproti Desire??? Větší úhlopříčku bych už viděl spíš na obtíž. Jinak dvoujádro??? K čemu? Už takhle 1Ghz žere baterku jako kráva... Ale rád se něco dovím. Co vím, tak desire má Android 2.2, chystá se 2.3. Bluetooth, wifi, net, gps, hotspot, baterka, rádio, filmy a co tam chcete mít dál???:)))
Když by měl zásun, tak bych to zkusil:))))))))))))

31.05.2011, 16:28 |
soray Tak mit Desire, se kterym bych byl spokojenej, tak prechod asi smysl nema. Jenze ja mel pomalou Omnii s WM, takze novy zarizeni jsem potreboval. V mym pripade nevim, proc kupovat starsi Desire, kdyz za podobnou cenu (bavime se o novym zarizeni CZ distribuce) mam Sensation s 4,3" displejem 960x540 (pro mne nutnost, 3,7 je mi maly).
2 Losky: Dual Core != spotreba dvoch klasických CPU :-)

31.05.2011, 19:06 |
Losky soray: Nemyslel jsem tebe, ale spíš to byl dotaz na Bucciho:)

31.05.2011, 21:27 |
Bucci hele od Desire mě nic nenutí přecházet...
BTW: GingerBread používám už nějakou dobu (v lednu to začalo 2.3.0 a aktuálně 2.3.4 AOSP
velikost displaye je pro mě taky spíš mínus... už Desire je na hraně

31.05.2011, 21:32 |
Losky Bucci: mám pořád origo soft a 2.2. Tento týden to nastuduju a zkusím nahodit něco lepšího:)

01.06.2011, 08:18 |
Bucci Losky: GingerVillain (aktuálně ve verzi 2.4, s novym rádiem, novym RIL a poslednim kernelem...
získáš = novej lepší systém, lepší výdrž baterky, rychlejší odezvy
VŠE KE STAŽENÍ NA XDA-DEVELOPERS.COM