Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DVD do auta

o Navštíveno 1718x o
o 30.05.2011, 16:28 | TicTac
Ahoj,
Máte někdo dobré zkušenosti s DVD do auta?
Sháním něco pro dceru na zadní sedadla. Mělo by to být co nejjednodušší řešení.
Ideálně odjímatelné? Montáž na opěrku hlavy? Za rozumné peníze?
Předem děkuji za reference.
TT.

o 30.05.2011, 17:13 | Pekys
zrovna teď to taky sháním, ale koukám spíš přímo po těch opěrkách s integrovaným dvd. Tak jsem zvědavej, jestli má někdo konkrétní zkušenost. Vím že to už někdo má nainstalovaný a byl spokojenej, jenom nemůžu najít tu značku co kupoval.

Já našel tohle, a to se mi celkem líbí, že to jde i vyndat. [ Link ]
o 30.05.2011, 21:21 | P3RF3KT
kdyztak jednu takovou hracku mam :) ne teda operku ale samotny dvd prehravac
o 30.05.2011, 21:27 | cupra.165
Nedelam si valne iluze,ale ja vcera objednal tohle
[ Link ] a 699.- za zaruku 3 roky ,vandalismus,zivel,pad,zniceni..budou s tim manipulovat deti,tak sem si to pripojstil
o 30.05.2011, 23:14 | Pekys
cupra: a jak se to přidělává do auta?
Jako smradum stačí asi cokoliv, hlavně když to bude fungovat, ale já tak nějak chci, aby to i trochu vypadalo a nebylo to jak pěst na oko, případně abych to nemusel furt sundavat.
o 30.05.2011, 23:39 | cupra.165
Jeste netusim,ale melo by to jit na pasky a zasnerovat okolo operky..ja to budu zase pomerne casto vyndavat..dve auta a pokojicek pro male
o 31.05.2011, 09:55 | mrazik | Upraveno: 2011-05-31 09:59:43
Pekys to sem byl ja a kupoval jsem HD702 - kompletni operku s DVD z ebay. Mam je uz nekolik let a nemuzu si to vynachvalit a hlavne je to v aute stale k dispozici. Je to schovane za takovy krytem a vzhledem ke zatmavenym oknum to vypada jako obycejna operka. Prehraje to vsechno a deti jsou spokojeny, hlavne pri ceste na dovolenou. Kvalita provedeni velice slusna.
Ty na pasky moc nedoporucuju, protoze pri nehode se to muze urvat a pak to lita po aute. Ma to vyhodu, ze se to pak da odnest, ale ja stejne taham notebook na dovolenou.
Jo jeste, ja kupoval na anglicke ebay a hlavne skladem v anglii, abych neplatil clo. A zvlaste ted, kdy se vetsina zasilek ze zemi mimo EU vsechno zdrzuje na poste klidne i nekolik tydnu.
o 31.05.2011, 10:09 | Pekys
tak tys to byl :) V Avensisu, ze jo?
Tak koukám a HD7051, to bude asi jen novější model [ Link ] a koukám že i ty sluchadla k tomu jsou. Tak když je to ověřený tak do toho jdu.

Jen dotaz, jak vypadá ta opěrka s tou 7"? U tý 9" jsou totiž rozměry 30cm šířka, což se mi zdá hrozně moc.
o 31.05.2011, 10:27 | Pekys
jeste dotaz, jak si připojil napájení? Rovnou u baterky přes pojistku, nebo si to dal někam na zapalovač?
o 31.05.2011, 11:51 | kasko
já to mám v autě řešeno takhle.
Vepředu je to pro mě, vzadu je jeden monitor pro prcka a druhý pro manželku

foto k příspěvku  od kasko

o 31.05.2011, 11:51 | kasko
OT: poznej fiml za stovku :D
o 31.05.2011, 12:55 | mrazik
Jo jo v avensisu. Zatim to mam do zapalovace a az nebudu linej napojim to primo pres pojistku a vypinac.
o 01.06.2011, 15:03 | TicTac
A co na strop? Máte někdo? Jaké jsou zkušenosti?
Do opěrky nemůžu - Volvo. Na opěrku se mi líbí, ale zatím jsem si nevybral...
Děkuji Všem za rady.
TT.
o 01.06.2011, 15:03 | TicTac
Kasko: Pelíšky, kilo na účet?:-)
o 01.06.2011, 15:09 | cupra.165
Ja ted prave vybalil to ECG a je to na system brasny.Dvd se do nich strci a paskama pridela k operce.Blbe bude nejspise to nakloneni naprimo,ale snad se s tim poperu. Zpracovani pristroje pomerne slusne,jen bych na tu operku doporucil ten 7 palcovy monitor,vse vetsi bude spise na obtiz
o 01.06.2011, 16:33 | Pekys
cupra: to právě řešim, ale rozměry opěrky jsou jen o 1cm užší při 7".
o 02.06.2011, 11:06 | mrazik
TicTac v priapde volva jsou jedina reseni opravdu na strop nebo pripaskovat na operku. S tim stropem mam jediny problem, ze musi byt pootocena hlava a jeste smerem nahoru, coz neni uplne prirozena poloha.
Ja s tim paskovym resenim mam problem, ze kdyz to clovek bude potrebovat, pak to nebude mit u sebe a hlavne v pripade nehody se to utrhne a lita to v aute.
o 02.06.2011, 11:51 | Kleneex
ja to mam resene takhle
a da se i divat pri 200km/h bez problemu (krome na D1) ;-)

foto k příspěvku  od Kleneex

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.0667 sekund.