Navštíveno 2718x

Společnost Triometal s.r.o. přijme do provozovny ve Fryštáku svářeče.
požadavky vyučen v oboru, orientace ve výkresové dokumentaci, svářečský průkaz ZK 135 (CO2), manuální zručnost, spolehlivost, zodpovědnost a samostatnost.
Nástup ihned
Kontakt: Jiří Škrabala tel: 732 103 952, email: triometal@triometal.cz
jen tak pro zajímavost, nemůžu nikde najít odkaz na jejich web abych si mohl udělat obrázek o velikosti firmy, měl bych pro ně pmožnost přísunu materiálu za velice výhodných podmínek

29.05.2011, 13:57 |
Kesam Kolik nástupní plat se základním kurzem na Co2???
Taky by mě zajimal nastupni plat. Svařečak mam dva roky,ve stávajici práci už mě to začina docela štvát! A premyšlim o nějake jine.
A kolik je nastupak s Evropskym certifikatem na CO2? :D
PAVELK: dej vic info :)

29.05.2011, 15:42 |
Kesam No to by mě taky spíš zajímal jakej tam mate rozdíl mezi základním kurzem a evropským certifikátem.Pokud tam máte díly na vaření kde stačí základní kurz tak to asi žádná hitparáda nebude co?

29.05.2011, 15:55 |
PAVELK | Upraveno: 2011-05-29 15:57:06
Knightey:spotřebák na sváření mig/mag/tig nebo laser, plasma,svářečky hořáky, kukly a díly na to, ale to si myslím už říkal, no jo říkal, momentálně zase strkám nos do své bývalé firmy kde pracuješ, třeba se někde potkáme :-)
PAVELK: hh dodava nam tam BSB Welding firma veci na svareni :)
A byvale? Jak dlouho to je? A jestli budes dodavat neco pro svareci roboty tak se urcite potkame :)
o BSB Weldingu mě ani nemluv právě dřív jsem s Bartoňem tu firmu budoval, je to můj švagr bohužel má moji sestru, pán je v okolí znám jako skvělý tunelář a podvodník, dluží kam se podívá ale takové částky které si viděl možná v televizi,bývalé firmy jsem myslel jako že jsem k vám již dodával hned od počátku kdy Stawmek vznikal dokonce dřív než tam byl na nákupu Lála a nyní je Lůžová, na roboty tam přijdou kontaktní špičky, hubice atp.
PAVELK: no tak to jsem zvedav, jestli budou spicky lepsi nez od BSB, nebo trebas ty difuzory :) Ci spis jestli se vyplateji :)
Hubice jsou OK, ta se meni jen jednou za cas :)
Hubice dávaj originál a difuzory tzaktéž, spíš jde o cenu, pokud bude Stawmek chtít umíme kompozitní materiál který je vhodný právě na roboty jelykož se nevydře díra pro drát takže má stále stejnou polohu
PAVELK: dej mi na ICQ nejaky info, dam ti tam sluzebni email a muzu zajistit nejaky kusy na zkousku :)
Jinak ani hubice a ani difuzory uz nedavaji origo, ty by byly totiz od Binzelu :)
Od nich nam uz jen chodi antikolizni hlava, drazak horaku, prodouvy kabel a horak na roboty. Zbytek je uz od BSB :)
Poslední hubice co jsem viděl před týdnem ve skladu tak byly originální Binzel včetně difuzorů, ICQ nemám :-), věci na zkoušku budu řešit neboj nechme tomu čas, oni pokud budou chtít tak udělají z toho samého materiálu jako já, víme totiž o stejném zdroji tyčoviny, já bych spíše potřeboval zjistit něco jiného ale to jedině po telefonu :-)
info na kontaktech. Je to firma známýho. Odbyt jde do Německa. to je jen co vím. potřebujou rychle kvalitní svářeče nestíhají.
Hubice jsem nefasoval skoro rok, beru teda jen veci na roboty, ostatni jde mimo me :)
Stahl jsem vsechny hubice co meli mistri nafasovano a mam jich hodne :) A vzhledem k tomu ze vydrzi dost dlouho... tak se fakt nefasujou.
Difurozy jsou BSB, nebo alespon jsou v igelitech od BSB :) a to i spicky, vse baleno po 10ti kusech - na ty roboty.
jj vím jak to maj baleno, vymyšlel jsem to tam včetně výroby :-)
no mám to sice 30km, ale praxi v CO2 11 let, tak uvidíme, jestli se to finančně vyplatí :-)

01.06.2011, 23:18 |
Kesam A kolik je finančně dobře? :-)
Ja by som skúsil takúto fintu: "Kontakt: Jiří Škrabala tel: 732 103 952, email: triometal@triometal.cz"
:-)))

02.06.2011, 00:47 |
Kesam :-)
mě jenom zajímá nástupní pat se základním kurzem abych mohl porovnat s euro kurzem :-)
Kesame, za chvílu tma budu volat, takže ti pak pisnu ;-)
Slime: no ještě že tě tu máme :-D
2 mishan: ale veď vieš že sa rado stalo :-D

02.06.2011, 15:37 |
Kesam :D Jasný to bude aspon 25 ne čistá pracka když je to pro němce tam maká matka a mají tam 50 litru :-)
Slim: ano TaŤko :-D ;-)
Kesame 25 čistá ve Zlínském kraji?? si upad z jahody na znak ne? možná tak se státníma zkouškama, ale ze základem pochybuju. V pondělí to tam jedu omrknout, a jelikož nemám živnost,na kterou zatím svářeče mají,tak prachy pořeším až na místě :-)

02.06.2011, 15:52 |
Kesam jo