Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O češkách - nemá chybu :-D

o Navštíveno 1374x o
o 28.05.2011, 11:09 | HIGHTOWER
Tak tenhle borec nemá chybu a má recht :-D

John (31), Ghana, telefonní operátor
O českých holkách se říká, že je snadné je dostat do postele. Je to pravda, nemají žádnou sebeúctu. Vrhají se do vztahů jenom proto, že se s nimi někdo vyspí. Mají rády sex s černochy a nechají se od nich využívat. Vyžívají se v dramatu, možná protože moc pijí alkohol. Holky tu chodí ven a pijí alkohol už od třinácti a to z nich dělá děvky. Nejsou závislé na muži a nejsou typ na dlouhodobý vztah. S porovnání s Češkami jsou naše holky konzervativnější, více respektují sebe a své tělo. Když s nimi začnu chodit, nemůžu moc brzo čekat sex, trvá to déle než s Češkami.
Zdroj: [ Link ]

o 28.05.2011, 11:30 | jura.j
to má štěstí , že nezná tů moju babu , to by se divil :o)
o 28.05.2011, 14:00 | Proffesor_W
mne spis zaujalo tohle (jen uryvky):

Fernando (22), Chilan, barman
Na Češkách mi vadí, že někdy neříkají věci na rovinu. Spíš naznačí a čekají, až se podle celkové situace dovtípím, co mi vlastně chtěly říct. To je pro mě jako pro cizince dost matoucí a trvalo mi, než jsem to pochopil.

Gary (40), Angličan, obchodní manažer
Co se mi nelíbí, je jejich tendence k nerozhodnosti, zkrátka nevědí, co vlastně chtějí. Pokud se Češka snaží prosadit svůj názor, umí být i necitlivá a chladná.

Tohle je velmi dobre receny a pravdivy.
o 28.05.2011, 14:15 | HIGHTOWER
P_W: Jo, Fernando mě taky tím zaujal a taky s tím souhlasím, a Gary to samé, pořád to potkávám, hlavně to, že kecají, že chtějí někoho, kdo už ví, co chce a má jasno a sami to nevědí a ani netuší, co vlastně chtějí...
o 28.05.2011, 17:48 | Proffesor_W
hightower - presne!
o 30.05.2011, 13:18 | Rustapha-659 | Upraveno: 2011-05-30 13:22:09
Uživateli Rustapha-659 se líbí příspěvek Fernando(22)

...To je pro mě i jako pro domorodce dost matoucí a dodnes jsem to nepochopil.... :oD
o 30.05.2011, 13:29 | AR
[ Link ]

"...Čehúna už nikdy nechci."

;)
o 30.05.2011, 13:39 | swep
vsechny sou stejne a nejvtipnejsi je, kdyz nekdo rekne, ze ta jeho je jina.. haha to se musim smat...vubec nevi :)

true story
o 30.05.2011, 17:48 | HIGHTOWER
Tak Jelena je jasná, málo kdo by uchlastal rusáka :-D A Katrina, ta by zase nejraději žalovala chlapy za to, že jí podrželi dveře, tak jako se to považuje za sexuální harašení v USA. Ale jinak celkem mají taky pravdu :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.