Navštíveno 1374x

Tak tenhle borec nemá chybu a má recht :-D
John (31), Ghana, telefonní operátor
O českých holkách se říká, že je snadné je dostat do postele. Je to pravda, nemají žádnou sebeúctu. Vrhají se do vztahů jenom proto, že se s nimi někdo vyspí. Mají rády sex s černochy a nechají se od nich využívat. Vyžívají se v dramatu, možná protože moc pijí alkohol. Holky tu chodí ven a pijí alkohol už od třinácti a to z nich dělá děvky. Nejsou závislé na muži a nejsou typ na dlouhodobý vztah. S porovnání s Češkami jsou naše holky konzervativnější, více respektují sebe a své tělo. Když s nimi začnu chodit, nemůžu moc brzo čekat sex, trvá to déle než s Češkami.
Zdroj:
[ Link ]
to má štěstí , že nezná tů moju babu , to by se divil :o)
mne spis zaujalo tohle (jen uryvky):
Fernando (22), Chilan, barman
Na Češkách mi vadí, že někdy neříkají věci na rovinu. Spíš naznačí a čekají, až se podle celkové situace dovtípím, co mi vlastně chtěly říct. To je pro mě jako pro cizince dost matoucí a trvalo mi, než jsem to pochopil.
Gary (40), Angličan, obchodní manažer
Co se mi nelíbí, je jejich tendence k nerozhodnosti, zkrátka nevědí, co vlastně chtějí. Pokud se Češka snaží prosadit svůj názor, umí být i necitlivá a chladná.
Tohle je velmi dobre receny a pravdivy.
P_W: Jo, Fernando mě taky tím zaujal a taky s tím souhlasím, a Gary to samé, pořád to potkávám, hlavně to, že kecají, že chtějí někoho, kdo už ví, co chce a má jasno a sami to nevědí a ani netuší, co vlastně chtějí...

30.05.2011, 13:18 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-05-30 13:22:09
Uživateli Rustapha-659 se líbí příspěvek Fernando(22)
...To je pro mě i jako pro domorodce dost matoucí a dodnes jsem to nepochopil.... :oD

30.05.2011, 13:29 |
AR

30.05.2011, 13:39 |
swep vsechny sou stejne a nejvtipnejsi je, kdyz nekdo rekne, ze ta jeho je jina.. haha to se musim smat...vubec nevi :)
true story
Tak Jelena je jasná, málo kdo by uchlastal rusáka :-D A Katrina, ta by zase nejraději žalovala chlapy za to, že jí podrželi dveře, tak jako se to považuje za sexuální harašení v USA. Ale jinak celkem mají taky pravdu :-D