Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti Berlingo II?

o Navštíveno 1475x o
o 26.05.2011, 14:02 | Only_One | Upraveno: 2011-05-26 14:03:27
Mát tady kamarádku co chce tuhle boudu - případně nějakou obdobu. Má to být rodinný auto, vozid děti a psa. Má to mít vysokou stavbu karoserie aby z toho holčina dobře viděla, má to mít dobrou manévrovatelnost, boční posuvné dveře, slušnou výbavu.
Rozpočet cca 400K na motoru nezáleží - spíš benzín.
Mátě někdo konkrétní poznatek co zvolit? Citrouš se zdá bejt docela slušnej a za příplatek má i 5 let záruku :-D což u frantíka by nemuleso být od věci.
Nějaké další návrhy a hlavně poznatky a zkušenosti tohohle posunovadla?
Renolt kangoo se nelíbí, Škodovku Yetiho ne - moc se krade a za ty peníze je stále dost nevybavenej, klasické kombi nevyhovuje posezem, vyšší sezení je spíš podmínkou,
Možná C-Max by se tam vešel.

o 26.05.2011, 15:35 | Klobouk
Máme tyhle berlinga jako služebáky s 1.6HDI a v prostřední výbavě. Cena je tam myslím hluboko pod daný limit a dle mě se za ty prachy nic lepšího u konkurence pořídit nedá. Auto je fakt prostorný,pohodlný,už v tý prostřední výbavě mě nic důležitýho nechybí,možná tak výhřev sedaček. AKtuálně mám najeto necelejch 40k a zatím vůbec žádná porucha. Akorát je třeba počítat že s tímhle motorem to prostě nejede,nedejbože když je to naložený. Spotřeba kolem sedmi litrů,ale jezdím takřka jenom kombinaci město/dálnice. Takže na to co píšeš bych to úplně v klidu doporučil,žádný problém.
o 26.05.2011, 19:02 | Atrey
souhlas s Kloboukem, máme ho taky jako služební jen v benzinu 1,6 dostává celkem do těla a každou chvíli jiný řidič, většinou plně naloženo a bere si kolem 7,5 , máme najeto 36000 a zatím bez závad.
o 26.05.2011, 19:25 | relax
S autem jsem něco málo najezdil a naseděl se v něm. Osobně se mi to auto zalíbilo. Člověk sedí vejš a auto budí pocit opravdu velkýho prostoru. Navíc díky variabilitě je z rodinýho kočáru rázem celkem slušnej užitkáč (transofrmaci zvládne v poho i žena) :). Motor byhc volil jednoznačně HDi. Jak píše klobouk - není to žádnej závodník, ale nesklame. Auto bych určo doporučil.

PS: Pokuď budete chtít nějakou opravdu pěknou cenu, tak se ozvěte :P
o 26.05.2011, 20:47 | Bladzej
V podstatě skoro jako Relax. Skoro, jelikož jsem v hdičku neseděl.

Jo a bacha na tu záruku, teda hlavně na cenu oleje v Citróňáckym sevisu :D Si radši dones vlastní.
o 26.05.2011, 21:00 | relax
S tim bych zrovna nežertoval :). Cenu oleje sice neznam, ale olej (kvalita, pravidelná výměna) dělí HDička na ty co vydržej xy let a xset tisíc km a na ty, o kterejch nám tu co nevidět poreferuje Nismo :)
o 26.05.2011, 21:07 | Bladzej
Já s tim nežertuju, to je fakt...
Přesně, ale opravdu přesně ten samej co ti tam lijou koupíš v normální mototechně. Žádnou sračku z Teska :P
Táta to kdysi hledal, už se přesně nepamatuju cenu, ale když se koupilo balení oleje (snad 5L) tak to vyšlo jako jeden litr v ofiko servisu, takže asi tak...
o 27.05.2011, 10:25 | Harryp
relax: Ty děláš u nějakého prodejce?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4217 sekund.