Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC-éčkaři - problém s kalendářem

o Navštíveno 829x o
o 26.05.2011, 10:53 | Lucni.konik
Mám Desire HD a mám problém s nastavením - přidáním v aplikaci kalendář další kalendář. Potřebuju mít jeden kalendář pro sebe - své události a oddělený kalendář - bosse - abych měl přehled o jeho aktivitách. Bohužel se mi nedaří v té aplikaci přidat další kalendář - prostě tlačítko OK, kterým bych potvrdil žádost přidání dalšího kalendáře je černé. Obávám se, že jsem se unáhlil s programem HTC Sync, kterej je debilní a nic neumí a ten mi to přidávání kalendářů zhatil. Bohužel i po odinstalování HTC sync mi to stále nejde. když otevřu v nastavení "ůčty a synchronizace", kde si pak otevřu účet "google", tak mit o nabídne jen synchronizaci kontaktů a služby gmail, ale nenabídne mi to synchronizaci kalendáře(jako kolegovi, kterej má též HTC). Už mě to sere. fóra nic, návod nic.

o 26.05.2011, 10:55 | tmx.806
mas exchange nebo s cim to chces "syncovat"?
o 26.05.2011, 11:06 | Lucni.konik
Mám založenej účet na googlu, kde jsem si do Kalendáře nasypal oba kalendáře. Potřebuju teď, abych si nastavil telefon tak, aby se synchronizoval s těmi kalendáři.
Bohužel jsem si předtím nainstaloval ten HTC Sync a ten uměl sychronizovat jen s outlookem(nic nejde jinak nastavit), tak jsem sypal z outlooku, ale nejde přidat další kalendář, kterej v outlooku je založený. Tak to zkouším teď právě přes ten google. V telefonu je kromě účtu google jen nastavení microsoft Exchange ActiveSync(což se taky nějak nedaří), tak už zbývá jen "jiný e-mailový účet". Návod k telefonu je až moc jednoduchý a bohužel řešení problémů tam není.
o 26.05.2011, 11:26 | Lucni.konik
Ještě podotýkám, že jsem na tyhle chytrý telefony zatím lama.....je to můj první stroj a tak se seznamuju. Ale ten kalendář potřebuju hlavně z profesního hlediska sekretářky :-) což by mi hodně ulehčilo život.
o 26.05.2011, 11:28 | tmx.806
poslal jsem mail na ten co mas v profilu...
o 26.05.2011, 11:33 | Lucni.konik
Problém je v tom, že používám google kalendář, ale v účtu googlu prostě kalendář jako takový nejde nastavit-synchronizace - HTC to prostě nenabídne. Kuja.
o 26.05.2011, 11:34 | Lucni.konik
čekám, ale zatím nic nedošlo. díky
o 26.05.2011, 12:13 | Lucni.konik
Tak, tohle je přesně můj problém:
[ Link ]
tak to zkusím s tím JORTE a uvidím, jestli se to povede prošťouchnout. Nerad bych šel na tovární nastavení - nemám jak a kde vyzálohovat kontakty.
o 26.05.2011, 14:34 | Lucni.konik
VYŘEŠENO: Bohužel jsem musel do továrního nastavení.Takže nakonfigurovat celej telefon znova, ale konečně bylo dostupné menu kalendář v účtech google. No a včil dohrát všecky aplikace.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3062 sekund.