Navštíveno 1196x

[ Link ] "Některé mé písně jsou natolik oblíbené, že se o nich dá říci, že téměř zlidověly. Tím spíše jsem přesvědčena o tom, že se moje tvorba dá zařadit k národnímu kulturnímu bohatství, na jehož využívání se má Český rozhlas podílet"
"Vondráčková napsala stížnost Radě Českého rozhlasu, kde píše o cenzuře a o povinnosti rozhlasu její tvorbu hrát."
Hehe, babe uz asi fakt preskocilo:)
Asi ji i s odebíráním tuku a kůže na ksiftu vyškrabujou i zbytky mozečku, co?
Napadá mě několik písní, které bych označil jako národní bohatství, ale od Helenky opravdu nejsou. Sorry, ale je úplně vymaštěná a dost pravděpodobně v tom má prsty ten její chlap, kterej rozdává žaloby jak na běžícím pásu...

26.05.2011, 12:07 |
bafis doufam ze si ta husa i ten jeji namyslenej vocas, prectou diskuzi pod clankem....aspon uvidej co si o nich lidi fakt myslej....

26.05.2011, 12:12 |
BadyS ona je jenom loutka, mele co ji manžílek nalže

26.05.2011, 12:25 |
TROY jako scully
Podobný, jako bych šel za šéfem a řekl si o prémie za to, že tento měsíc nespadl ani jeden server ... Jinak jako Scully
Senilita je strašná věc, možná kdyby tohle pronesl Gott ale tenhle silikon v důchodu uáááááááá

26.05.2011, 15:25 |
Zdeny60 | Upraveno: 2011-05-26 15:26:19
Hoši, mírněte své vášně. Byly doby, kdy HV byla opravdu dobrá, ale naprostá většina z vás neměla to štěstí to zažít. Šlo o léta, když zpívala s Golden Kids (HV, VN a MK). V té době vzniklo a ona nazpívala několik opravdu hodně dobrých písní.To bylo v 60. letech...
Jenže, přišla jiná doba, tzv. doba normalizace a se vším - tedy i národní kulturou to šlo postupně do hajzlu. Kdo nebyl horolezec (tedy neuměl rychle vlézt patřičným orgánům do prd*ele), byl odstaven jako vlak na vedlejší koleji. Ona bohužel ten správný sport uměla - a díky tomu přežila vše - i Husáka, Biľaka a další kreatury.
K "vrcholu" její slávy patří spolčení se s totálním vymaštěncem, kterým je její současný manažer a manžel. Ten ji dokázal zpacifikovat a výsledek vidíme. Bohužel, je mi jí trochu líto, protože včas nerozeznala, odkud vítr věje a že její povedený manžílek rozhádal nejen celé její příbuzenstvo, ale nadělal jí v mediích spousty nepříjmeností a skandálů.
Na druhé straně bez urážky,jsem zvědav, kolik současných "hvězd" se udrží dalších téměř 50 let (ano, ona už skoro 50 let zpívá a vystupuje) a za tu dobu si někdo na ně vzpomene....
Já osobně HV nemusím, ale Červenou řeku, Stín katedrál a některé další si poslechnu opravdu rád a je mi totálně jedno, že to zpívá Helena. Jde mi o píseň a ostatní mi může skočit na hrb.
Takže, berte to v širších souvislostech, a nevěřte jen slepě našim mediím.
Presne jako mr scully. Ceskou "tvorbu" posloucham opravdu jen velmi velmi vyjmecne a na tuhle zombii jsem krajne alergickej, ty jeji odrhovacky by spis meli zakazat aby nezpusobily dusevni poruchy a nezanechaly trvale nasledky na detech.
Chybí vám ve vysílání Českého rozhlasu tvorba Heleny Vondráčkové?
Ano 5.9%
Ne 94.1%
Celkem hlasovalo 34569 čtenářů.
Nechapu ty cisla, to ji vazne hrajou na vsech stanicich CR 27 pisnicek denne?

26.05.2011, 17:32 |
TROY tapík
možný to je páč český rádia uměj hrát jen dokolečka dokola