Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Previa - někde to teče :-)

o Navštíveno 828x o
o 24.05.2011, 22:25 | party_boy
Potřeboval bych radu. Je mi jasný, že by to potřebovalo vidět, ale třeba mi aspoň řeknete co mě čeká. Dneska jsem jel Praha Znojmo Praha. Cestou z Prahy jsem to docela honil a pak sjel u Jihlavy a už jsem jel kolem kila na pohodu. Jedu ze Znojma opět na pohodu, dostanu se na D1 a opět tomu dávám čouda. Cca 40 km před prahou si všimnu, že ručička teploty je mezi H a prostředkem toho klasickýho místa, tedy těch 90°. Jenže já nevim jak jsem na to dlouho jel a teď mam pod autem cca 25cm volejovej koláč. Zvuk motoru ve vyšších otáčkach jako by fouká nebo nasává vzduch, nevim. Já na to zejtra kouknu, ale teď už je tma. Voda neubyla. Teda myslim.

o 25.05.2011, 12:02 | party_boy
Vyřešeno, rupla hlava nebo jen fouklo těsnění. A chčije tam simering.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3219 sekund.