Navštíveno 1244x

Nevím co je po ránu horší, jestli uřízlá trubka, nebo probodnutá plastová nádrž, něbo auto bez světel a nárazníku či kapoty a nebo auto fuč úplně... Je to děs co se děje, ale je to tím, že to netrestaj... Znám případy kdy ho chytí 10x, pokaždý se to uhraje na přestupek a nebo si jde na chvilku sednout a dělá to zas :-/
Majiteľov trojlitrových Subaru tiež nie, tam sú katy tri... :-(
tohle se mi stalo v unoru
clovek prijde rano a katik vyrizlej, cena noveho 31.000,-Kc
a kdyz volam kamosovi co dela vyfuky tak v deset rano jsem byl uz ctvrty co volal se stejnym problemem
neudelas nic ani alarm to nezachranil

24.05.2011, 18:14 |
Geo89 kamarádovo manželce se to stalo na zličíně u nějakýho obchodaku...ráno tam postavila auto a večer už bez katalyzatoru... neuveritelny
jj a v okolí M.B. se s tím hromadně kšeftuje a ty bandy si navzájem rozbíjí držky, když je někdo pod "cenou".......jojo, to tu frčí aspon rok.
mno v tomhle případě ať žije HTP... ty ho maj takovym kokotum nepřístupnej stejně jako dost dalších aut co je maj kolem motoru.... každopádně to sou fakt zmrdi teda....
Kat ukradli i kamaradovi cca ctyri roky zpet v Repich a to to byl Fiat Uno :o)

24.05.2011, 22:59 |
FBS jeste asi 3roky zpet jezdil manik k nam do servisu Skoda (autorizovanej velkej servis) a "ekologicky to likvidoval, ze muzeme bejt radi ze za to nemusime platit" .Az po hooodne dlouhe dobe jsme zjistili ze jsou lidi co prijedou a vykoupej jeden prumernej kat za treba 1000-2000Kč. Slusnej byznys

25.05.2011, 09:21 |
Ravo Hmm, divný...to se to fakt vyplatí recyklovat?
Nekrade se to spíš kvůli tomu, že je to pak bezva levnej náhradní díl?
Mno obsahuje dost drahejch kovu, ktery jsou stale v kurzu. O tom to je. Na druhou stranu, sberny suroviny jsou neco jako bazary a zastavarny, nezajima je to, jde o jejich kseft, takze radi vykoupej zanovni kat, medeny okapy, poklopy ke kanalum atd atd...
tak za poklopy od kanálů bych dával provaz, není to tak dlouho, co jsem viděl auto zapadlý kolem do díry, kde si někdo vypůjčil kanáldekl, auto samozřejmě v hajzlu kvůli nějakýmu sráčovi..
Hm, dobrej návod pro další vykuky...

25.05.2011, 09:57 |
art jako Honza2.016v, kat off

25.05.2011, 09:58 |
Ravo kanál dekl - něco podobnýho se stalo tady u práce kde denně jezdím. Zmizel dekl.
A nejlepší je na tom ta oprava - město k tomu postavilo takovej ten výstražnej totem a už tam dva týdny stojí. Myslím že novej dekl je levnější než ten totem kterej vypadá, že tam bude navěky. Navíc kolem něj kličkujeme jako blbci a vzhledem k tomu, že je to tady úzký, tak se auta musí vzájemně pouštět.
Je to fakt rovnou na provaz a je mi z "Čechů" nanic a stydím se - jak říkal kolega - co není přivařený a nesedí na tom krokodýl tak to čech ukradne :-(
spíš hnědočech, protože Čech musí každej den pracovat, aby se uživil..

25.05.2011, 10:15 |
Ravo Je jedno jakou má barvu, když se s tím ostatní češi nedokáží vypořádat (samospráva, policie, soudy, politici atd..) tak vina padá na celou společnost.
Prostě pokud ten neřád a xindl bude pořád tiše podporován tak tady bude pořád takovej bordel, jakej tady je.
Kdyby prostě kdokoliv kdo je u toho provedl ihned "potrestání" (okolojdoucí, policajt co tam dojel atd) a soudy a výkonná moc ho "podpořila" tak se nám nebudou tihle zlořádi smát do ksichtu a nedovolí si cokoliv čorovat, protože by věděli že ihned příjde adekvátní trest
u nas ve vsi jsou dve vykupny surovin.. tak mame vsechny kanaldekly vymeneny za ty lisovany z PETek :)
Ravo: nemyslel jsem hnědočeši jako jen cikáni, používám toto označení pro špínu všeho druhu, je samozřejmě i spousta necikánskejch zlodějů..
jako assassin, v ČB už jsou leckde dekly taky z plastu a je pokoj...
pockejte az zjisti, ze je v tom deklu ocelove jadro ;-)