Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H: Prážáci, kudyma projet?

o Navštíveno 555x o
o 24.05.2011, 17:19 | Bladzej
Potřeboval bych radu, kudy se nejlépe dostat bez dálniční známky. Nismo, mysli na mě:). Pojedu na následující místa: Makro Stodůky a jindy zase k Philipsu na konci Rozvadovské spojky.

Google jsem samozřejmě použil, ale nechci trčet v nejedoucí koloně, takže jaká je praxe proti teorii.

Pojedu od Kralup, takže mě napadá dostat se na Evropskou z Horoměřický silnice, z Evropský projet Na Petřinách a pak přes Ankarskou-Kuklovou kolem Motole do Bucharový. Do Makra jet vlastně z Bucharový a pokračovat do Nářožní a pořád rovně...

Něco lepšího, spolehlivějšího by se našlo?

o 24.05.2011, 20:15 | JP
Já bych to vzal normálně po okruhu/rozvadovský spojce bez známky:)
o 24.05.2011, 20:55 | HIGHTOWER
Tak ono hlavně záleží, jaký den a jaký čas pojedeš :-D Třeba okruh teď kolem poledne od letiště na Brno stojí, neboť tam dělají opravu sjezdu na Barandov, já se poslední 2 měs. okruhu vyhýbám a jedu raději jinudy a tam no problem...
Asi jak jsi psal, ale pak na Rozvadovskou spojku a pak to sjet do Jeremiášovi a jsi tam, Rozvadovská je bezplatná...
Obecně je to v celé Praze plnější ráno, pak kolem poledne a pak odpoledne, po obědě se jede dobře tak do 14-15 hodiny. Jezdím porůznu, různé časy celou Prahu a pokud nejede nějaká delegace nebo není někde bouračka či oprava silnice, tak se dá všude dostat do 30 minut :-)
o 24.05.2011, 21:00 | Davados
Ok,ale pak z Evropský u letiště do ul.Drnovská na konci na semaforu do leva do ul. nevim z hlavy cca 500m do kopce a na semaforu doprava ( u hornbachu) na ul.Slánská a ta Ti navazuje na Jeremiášovu kde je Makro,ale dá se z ní i odbočit do Bavorská ul. která Tě zadem přes ul. Nárožní dovede bez kolon na Bucharovu ze který je odbočka k Philipsu,ale dá se případně i ul.Živcových kolem RD,ale cestu ti teď od stolu bez mapy nepopíšu
o 24.05.2011, 21:03 | Davados
Neni u Zličina ten kousek už zpoplatněnej?
o 24.05.2011, 21:16 | HIGHTOWER
není zpoplatněný - [ Link ]
o 24.05.2011, 21:28 | Bladzej | Upraveno: 2011-05-24 21:39:24
Davados: právě že je zpoplatněnej O.o když jsem jel od Zličína na Evropskou, tak jsem ten kousek po okruhu nemoh :/ A z Ruzyně na Zličín je taky úsek zpoplatněn. Jinak díky, takhle to vypadá fakt asi nejrozumněji a nejlehčeji :), jen abych měl štěstí na evropský.

Praha je plná vždycky když jezděj lidi do/z práce, to je právě ten průšvih.

edit: dlouho neaktualizovaná stránka.

no když jsem chtěl jet z rozvadovský spojky do evropský, tak pak byl zpoplatněnej úsek tušim od zličína, respective platná cedule tam byla...
o 24.05.2011, 23:39 | rcman
Ňák mě uniká o kterym úseku se bavíte že je zpoplatněnej???

Z Evropský můžeš odbočit už hned za konečnou tramvaji. Nebo hned na ty další za Mekáčem...

Když by si jel rovnou do Philipsu. Tak bych jel od toho Hornbachu jak ti tady někdo psal. A na konci Slansky (pod kopcem) se dáš vlevo po Plzeňský. A potom za krematoriem na prvním semaforu doprava.

o 25.05.2011, 19:14 | HIGHTOWER
Rozvadovská je nezpoplatněná, se mrkni na ten odkaz...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3383 sekund.