Navštíveno 1522x

má někdo přístup? pořeboval bych čísla tapecírungu zadních dveří. nevím jestli mají všechny výbavy potah kůží, naše jo, dneska jsem něco převážel a povedlo se mi levý zadní lehce dokurvit a trhnout tu kůži, tak že bych zkusil ebay. je to na XC90
kontaktuj www.marra.cz a máš to natotata ;o)
napsal jsem, uvidíme kolik za to bude chtít.
Tak to zkus rovnou ebay... i tak cena bude silena, ale rozhodne nizsi nez u dealera :o)
proto sháním kód dílu, zkoušel jsem hledat na blind, ale nenacházím
aha, sorry. Opravit to nejde? Nejakej zkusenej kozkar by to treba opravil za zlomek ceny...
ono je v jednom místě proraženej i ten podklad pod kůží, takže se obávám že ne. zkouším na netu pohledat ten VADIS (kokot jsem si myslel, že každá automobilka má etku a ono prej ne) z kterýho budu chytřejší.
Tak potom taky napiš na audivolvo.cz ten má taky dost věcí.
Jinak kdyby se Ti nepovedl VADIS nikde stáhnout, tak dej vědět a nějak to vymyslíme, ale na torrentu je toho plno...
jj, vím, ale má to asi 4GB to co jsem našel, to se mi moc nechce tahat. zkoušel jsem volvoclub, ale to jejich forum je nějaký hrozně nestabilní, pořád padá a nejde odeslat new thread.
kdyby někdo místní věděl, potřebuju kód viz foto a zaškrtnutá část (je mi jasný, že je to stejně půl dveří, ale v tom zaškrtnutým jsem to škubnul)

Fórum normálně jede...ale je pravda, že se tam bojuje o nový hosting, takže sem tam, ale třeba od včera v poho. Já to tam postnu, tak tam na to kdyžtak mrkni...
Nicméně si myslím, že Tvůj problém by měl vyřešit autodoktor.cz bez mrknutí oka ;o) A on na ty Volva má zrovna slabinu :o)))
zkusim i toho doktora, na stránkách se tváří, jako že by to mohl umět. díky za tip :)

23.05.2011, 23:20 |
JP To v tom vozíš královnu nebo co?:D Shánět novej tapec kvůli takovýmu škrábnutí...:)
ne, ale prostě mě to sere. zkusim toho autodoktora co s tim vymyslí

24.05.2011, 08:29 |
Conan Marrovi radši zavolej, na maily moc nereaguje ...

24.05.2011, 08:31 |
Conan | Upraveno: 2011-05-24 08:31:24
Co máš v XC90 za motor? A je spokojenost? V budoucnu taky o ní uvažuju ...
conan: odpověděl během hoďky, takže OK.
je v tom 2.4D ten jejich pětiválec, 180koní. spolehlivý to je, žere od cca 8,2(za míň to fakt nejde) do 11litrů, ale mě to auto nebaví, pro ženskou asi dobrý, ale radši se v něm vezu než řídím.
Kounect: super, díky, cena 18K, takže to hodim autodoktorovi nebo se na to uplně vyseru.