Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Converse ze zahraničí

o Navštíveno 1967x o
o 23.05.2011, 12:29 | addamec
Nevíte, kde by se daly za dobré peníze objednat Conversky (zahraniční eshopy - Čína, Indie, Turecko, USA, UK)? Nemusí to být originál, spíš mi jde o větší výběr barev a vzorů. Na aukru se jich pár objevuje, ale netuším, odkud to můžou posílat.
např.
[ Link ]

Předem díky

o 23.05.2011, 12:32 | clown
woe .. si precti ten inzerat :o))
"zbozi je zasilano z Ciny, kde se vyrabi .." :o))
o 23.05.2011, 12:39 | addamec
ona je v Číně miliarda lidí, tak zrovna nevím, na kterého z nich se obrátit :-)
Spíš jsem myslel konkrétní e-shop.
o 23.05.2011, 12:48 | Kamil
zkus ebay
o 23.05.2011, 13:17 | deywis
z aukra je mladá už několikrát objednávala, doba dodání do 3 týdnů. 90% všech z aukra jsou fejky, ale docela dobře udělaný, i kvalitou se dají.
jinak pokud bys chtěl origo eshop, tak třeba conversky.cz, ale tam to stojí všechno přes litr.
osobně se toho aukra neboj a je uplně jedno, od kterýho prodejce je vezmeš...
o 23.05.2011, 19:32 | Pajk
[ Link ]
Udělej si sááááám! :)
o 23.05.2011, 21:16 | addamec
Díky za tipy...
Link od Pajka mě nadchnul, to by měla slečna radost... Jen vymyslet, jak to za rozumný peníze dostat z USA do ČR :-)
o 23.05.2011, 21:44 | Pajk
Jednou jsem to řešil a mělo by to vyjít za menší cenu, než je koupíš tu.
Na ebayi se taky dá, ale jen základní modely.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3628 sekund.