Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Islám v Evropě, aneb kam kráčíš, Evropo?

o Navštíveno 1438x o
o 23.05.2011, 10:36 | hanzz | Upraveno: 2011-05-23 10:38:30
Přišlo mailem a nejde nezveřejnit ... první, co mne napadalo bylo, že je to fake ... ale obávám se, že je to realita ... krutá realita ... a ještě krutější budou mnou očekávané etnické občanské války, které státy Evropy stihnou tak za cca 20 let - ihned po rozpadu EU. Jiné řešení to totiž nemá...

Úspěšná a funkční může být jenom homogenní společnost. Čili taková, ve které si občané jak konkurují, tak jsou schopni spontánně spolupracovat. V praxi to tedy nemůže být multikulturní společnost, kde si jednotlivé skupiny občanů pouze konkurují. Je potřeba konečně rázně odmítnou falešné proroky "nových společností" a navrátit se ke smysluplnému a historií posvěcenému systému leitkultur. Bohužel ten návrat nebude procházka růžovým sadem. V Evropě je doma bílý muž s jeho antickokřesťanskou kulturou. Nestyďme se za to a říkejme to nahlas ... a připravujme se, že si tu Evropu budeme muset vzít zpět! Je to náš závazek vůči našim dětem...

PS: Nemysleme si, že se nám problém s militantním islámem netýká. Přímo sice ne ... ale sami tu máme nemalou kulturně nekompatibilní skupinu obyvatel. Problém je to zatím řádově jiný, ale věcně stejný...

Fotky z londýnské demonstrace:

foto k příspěvku  od hanzz

o 23.05.2011, 10:37 | hanzz

o 23.05.2011, 10:38 | Zephyr
mluvíš mi z duše....
o 23.05.2011, 10:39 | hanzz

o 23.05.2011, 10:39 | hanzz

o 23.05.2011, 10:40 | hanzz

o 23.05.2011, 10:41 | hanzz
Na předposlední fotce je: Připravte se na opravdový holokaust.

Já se už připravuju, držím se osvědčeného: Optimista se učí anglicky, pesimista čínsky, realista střílet... aktuálně: Optimista čte bilbi, pesimista bifluje korán, realista čistí flintu ;)
o 23.05.2011, 11:27 | Bucci
za hlášku "Freedom go to hell" by měl rovnou dostat kulku na místě... když nechce bejt svobodnej, ať jde třeba do pekla...
o 23.05.2011, 14:30 | Rustapha-659
Koukám,že je to všechno psaný jednou rukou...asi jenom jeden Ručník uměl psát latinkou a anglicky.. :oD ..ale mezi námi jinak to pr*el vůbec není..Tihle to berou naprosto vážně..a ta hrozba o ovládnutí Evropy je bohužel celkem reálná :o( Já byl vždycky dost tolerantní,ale musím říct že posledních 10 let ze mě dělá čímdál většího realistu...
o 23.05.2011, 14:34 | mrazik
Zase to tolik neprozivejte. Vsichni soudime podle toho, co nam predkladaji media a vy jim to bastite ?
o 23.05.2011, 14:35 | hanzz
...tak trochu související klip, které mne úplně rozsekal :))

[ Link ]

o 23.05.2011, 14:53 | Rustapha-659
mrazik: Jasně pravda je někde uprostřed a tyhle fotky už jsou taky dost provařený..ale stačí se podívat do Francie,jak tam celkem nedávno hořely auta v ulicích a na hromady vykořeněnejch "francouzů",co sice na to mají papíry,jsou 2.-3.generace,která tam žije-ale Francouzama nikdy nebudou a ani bejt nechtěli a to samý platí i o jejich přizpůsobivosti...Ostatně daleko blíž máme Německo s dneska už dost možná 4mio muslimů a rozhodně to nejsou jenom Turci..

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 24.05.2011, 11:44 | Bucci
tak v německu sou to všechno Turci a ve Francii zase Maročani a Lybijci

i tak ve Francii se bouřej, páč jich tam je dost, a francouzi jim tam dělaj represe už asi 30 let... (zákaz burek, šátků ve školách apod...)
o 24.05.2011, 12:04 | Lucni.konik
No, když se někam přistěhovali, tak by se měli přizpůsobit a né dělat háryky. Jestli se jim to nelíbí, ať táhnou doprdele jinam.

To jako kdyby se k nám přistěhovalo třebas 10mil. britů :-))))), to jako kvůli nim začnem jezdit vlevo? Ani mě nehne.
o 24.05.2011, 13:25 | Rustapha-659
Souhlas s L.konikem !
o 27.05.2011, 18:16 | Kotass
Je to vážně mor Evropy .. :(
Ad Francie, tam je to fakt hnus s bubákama a už nejednou vyšli do ulic Paříže a chovali se nehezky ke svým chlebodárcům.
Fotka z úterní služebky.
Video ukazuje policejní akci kterak se snaží co nejvíc ïlegálních bubáků odchytit ..

[ Link ]

foto k příspěvku  od Kotass

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.