Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak děláte makrely?

o Navštíveno 1716x o
o 20.05.2011, 14:54 | DaveX
Leží mi tu vykuchané makrely a možná bych zkusil i něco jiného než mazání olejem se solí grilovacím kořením. Tak mě napadlo se zeptat :) Co navrhujete?

PS: Nepište, že si mám dát radši pořádný steak, ty budou taky :)

o 20.05.2011, 15:13 | tappaja
Mno, zkusil bych jen sul a citron, prosolit, maznout olejem s cerstvou petrzelkou, prokapat citronem, nechal chvilku odlezet a sup na gril.
Anebo pak zabalit do alobalu s nejakou zeleninou, ale to bude spis vareny...
o 20.05.2011, 15:13 | Big_Max
já všechny ryby dělám jenom sůl, pepř, hodně česneku a trochu citrové šťávy ...
o 20.05.2011, 15:22 | audio1
jen nasolím a až je hotovo tak na talíři je potřu směsí česnek,olej a nadrobno petrželka
o 20.05.2011, 15:25 | Jerry.s
olej jednoznačně olivový a v chorvatsku nám ten olej potíraly rozmarýnovou větvičkou;) byly ale bezkonkurenční!
o 20.05.2011, 15:30 | Zdenek (A)
Makrela je chutove hodne vyrazna a tucna, takze bych se to nesnazil pretloukat necim jinym. Takze jako ostatni - sul, nejake jemne koreni, citron, (olivovy) olej.
o 20.05.2011, 15:53 | tazman
ja makrely dělam jako big max a opekam klasicky na hulkach..potiram nekdy místo olejem pivem...loni jsem je na zkoušku zavesil do komína zahradního krbu..mam s dvířkama zezadu..zatímco se dole dělaly stejky a supr..
o 20.05.2011, 15:57 | michall
Kolega kupuje mražený, voko jim propíchne drátem a pověsí je do grilu. Tam se víceméně pomalu vyudí. Jinak bez ničeho = žádné koření, sůl, nic.
o 20.05.2011, 20:38 | nocarret
a já ryby nejim :-)
o 20.05.2011, 22:56 | hawai
co jsem byl ve švédsku, tak tam na všechny ryby cpou kopr, od uzenýho lososa až po nějaký slanečky v plechovce. musim říct že jsem se divil jakou to tomu dodá zajímavou a lehkou chuť, nastuduj někde recept a doporučuju to s tim zkusit :-)
o 21.05.2011, 10:34 | Thomas987
já na ryby dávám čerstvý bylinky, sul a trochu oleje, jinak nic ... ;-)
o 21.05.2011, 10:55 | DaveX
Tak jsem se držel klasiky. Trochu posolil, pokapal citronem a pak jsem to potíral olivovým olejem s kořením a česnekem. Bylo to parádní :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3661 sekund.