Navštíveno 1044x

Už neví jak zase dostávat prachy z lidí, je to totální hnus co se tu děje. Dle mého cedule s radarama fungovaly jako protekce skvěle, ale holt to nebyl dobrý kšeft...
[ Link ]
holt budeme muset jezdit hodně předpisově
Na třicet třicet... :) ideální na víkendové "zapomenuté" omezení rychlosti. A nejlíp v neděli v 1 ráno tam měřit :-D

20.05.2011, 10:05 |
DaveX Jn, to zas bude buzerace. Měření na místech, kde se dá nejvíc narýžovat a neohrožuješ tam nikoho.. To nechápu. Párkrát jsem to už zažil, měření na úseku, kde nejsou žádné domky, přechody nic...
zase se bude ve městě jezdit jak u blbců :-D
hmm, já 7 bodů a ve středu mě cvakli s vozejkem na obchvatu u Loun asi 120 .o( tak čekám co bude.
je to na kokot - pořád platí, máš vatu - máš body .o) viz. mojí "movitější" známý, který prostě vytáhnout bůra, bo osmičku a jedou dál ... a já kurva 7 bodů a možná už jen 5 - vše rychlost samozejmě .o) budu muset fakt jezdit ukázkově ! což dělám jen když vezu malou
antiradar + rušička + do GPSky dohrát místa s úsekovým měřením. Ideálně ještě černý přední okno, aby fotka byla totálně k ničemu a ať se jdou vysrat i s trojnožkama, bradavicema na ty svoje městský odznaky...
no a není lepší jezdit prostě předpisově bez stresu, technických úprav a s obavama čekat kdy tě lapí? :-)

20.05.2011, 11:42 |
Rudi už se nemůžu dočkat, až mě zase změřej na 20ce :-(
O_O: slušně jezdím, bodů mám pořád 12 a to při cca 50 tisích ročně.
Zrovna včera, dlouhý prudký kopec dolů, nikde ani živáčka, ale je to obci, tedy 50. No a pod kopcem s frajeři s trojnožkou, prostě se to tm rozjede každýmu ať chce nebo ne a "kluci čepicatý" si musí před víkendem na sebe vydělat:-/ Zaplaťpanbů za Beltronic a slušný lidi z protisměru co zablikají:-)))

20.05.2011, 13:13 |
JP O_O: Předpisově a bez stresu? To si upřímně dost dobře neumim představit.
O_O: u nás MP měří nejraději v úseku na konci města kde je většinou 30ka.. To ti příjde jako normální?
nepřijde. každopádně měšťáci budou moci měřit pouze na místech schválených PČR. Tak to zase nebude tak tragické
Jakto ze ne? Statni se neskovavaji do housti, nebo pod maskovaci sit?

20.05.2011, 17:32 |
macek A co by jineho ty dementi meli delat kdyz nic neumej tupci negramotny!!!!! Kontrolovat fetaky atd se jim nechce. Davat parkovacky a merit to jo je to stejne jedna velka banda nevzdelancu a dementu. Vzdyt voni ty hovada neznaj ani co poradne muzou a nemuzou:-))))
Měly by měřit jen tam, kde jim PČR povolí, takže by to mělo zase být docela v nějakých rozumných mezí, neb aspoň tedy co si pamatuji, tak PČR na Mladoboleslavsku vždy MP usměrňovala a říkala, kde jo a kde ne a fungovalo to, na 30 neměřili a měřili fakt tam, kde to bylo potřeba, takže záležet bude i na PČR...