Navštíveno 1626x

Když jsem dovezl Passata (3C), bylo mi x-krát řečeno, že si mám sehnat obě přední okna, zámek a asi tak 2 náhradní rádia/navi... tak první MFD2 jsem "odevzdal" po roce (asi tak týden zpátky) společně s klimou, bagem, HF a pod... včera jsem si dokoupil konektor ke Columbusu, nainstaloval, jupí... po nějakých 12hod mám vymlácený okno spolujezdce a navi opět v prdeli :-) jsem celkem zvědavej, co na to pojišťovna...
nejvíc se mi na tom líbí systém zabezpečení by VW group... plast na 2s zátah prsty a pak mocná ochrana 4 torx šroubků fakt zastaví leda batole s dudlíkem... kdyby to zabudovali do palubky pod další plasty, tyhle 30s krádeže přes okno by vůbec nebyly... na druhou stranu, co by pak servisy/zastavárny/PČR dělaly :-)
takže za mě dávám palec nahoru a bílej mazel půjde do světa :-)))

20.05.2011, 07:40 |
JR Proste pruser koncernu.
jako JR, proto zadnou koncernovou pastiku uz do baraku nechci.
kvůli rádiu vykradou každý auto, jenom nám v ČR skvěle vykvetl obchod s VW Columbusama ve výkupu za litr, prodejka za 5-10K a na jednoho Columba je 20 zájemců první den, stačí projít inzeráty. Tedy do toho jde každý zkušenější feťák ve finanční tísni... :-/ Já mám v autě rádio volně, aby mi nedojebali palubku, až si pro něj půjdou:-))) A nejlepší asi bude to vůbec nezamykat:-)))
CervinVega: tak s tim si snad pri koupi pocital, ne? :-)

20.05.2011, 09:30 |
nome no škoda mluvit, soused novej superb kombi starej pul roku a skore 3x kolumbus a to parkuje v garáži ... stačí 2 minuty před obchodem a je to pryč fakt krutě nedomyšleno. Když to srovnám např s mazdou tak tam je potřeba rozebrat půlku palubky aby se to dalo vytáhnout. Servisáci si hoslt u koncernu ulehčili práci

20.05.2011, 13:49 |
Ravo | Upraveno: 2011-05-20 13:50:43
Fakt situace nanic.
Myslím že to není tím jak kdo vyrábí auta, jednoduchost instalace se rázem stává výhodou, když chcete dělat upgrade audia apod.
Spíš vidím problém v tom, jaký jsme jako češi hovada. Čorky se v tichosti podporujou, nikdy se nic nevyšetří, v klidu se obochoduje s evidentně kradeným zbožím a nikdo s tím nic nedělá. Myslíte že v ostatních zemích kde se prodává koncern je to stejný (německo, anglie a jiné civilizované i méně civilizované ale bez čorkařů země)?
hmm tak já jel dnes do města na kole a domu pěšky. kur.vy za.sraný zlodějský!!!!!
Dexter: Ještě se skoč vykoupat a máš cikánskej trojboj:-)))
Dexter: cece kola se ted kradou asi ve velkym stylu, me ukradli v prosinci dva fully z baraku, jeden znamej ted vracel svymu kamosovi co ma ve spindlu pujcovnu sjezdaka, nalozil ho vecer v praze do dodavky ze rano jede spindl ( k dalsim trem) a do rana je nekdo ukrad.. ty 4 kola mely cenu asi jako 4ty dodavky:( mazec....
aneb proc mam rad uzrane,chude,osklive a nepohodlne subaru..toto je jeden z velkych duvodu,te sede mysi si nikdo nevsimne :-)
Ja Vam to reknu asi takhle, pet let jsem delal v autorizovanym servisu Ford a ted jsem asi tri mesice zpet nastoupil do servisu VW a Skoda a docela se divim, ze kdyz jsem chtel u Superba ve sklade vlozku zamku rid. dveri, zvyklej z forda, dostanu sadu vlozky a pytlik se stavitkama a du skladat, ale o ou:-) To nejde, to se musi vzit velkej technicak, malej... vygenerovat nejaky kod a poslat do fabriky a oni nam poslou uz sestavenej zamek, docela sem sel do kolen jaky s tim maj obstrukce a bezpecnostni kraviny, kdyz tyhle auta dokaze ukrast kazdej drivkem od nanuku :-) a pritom zamek je uplne stejnej jako ma treba novej Focus :-) Nejaky zajimavosti oproti Fordu jsou u tyhle znacky fakt k smichu :-) :-) jeste tam neco bylo co me pobavilo, ale nevzpomenu si uz:-)
to je daň za to, že do koncernu si to co nemáš z výroby hrozně snadno doděláš sám. vyměnit stream za columbus apod, prostě je to "stavebnice". nicméně mě v supovi vydržel columbus 4měsíce, vzali mi ho v podzemkách kde bydlím, mam alarm vnitřního prostoru kterej řve jako hovado a prd platný. škoda kousek přes 100tis. čekám, kdy mi ho vezmou podruhý a pak tam už dám asi normál rádio.

23.05.2011, 10:24 |
empiK (M)
zlatej Mercedes. kazdej nadava ze je to drahy auto, ale ve finale mam klid a tyhle nocni akce se me vubec netykaji. a ono ve finale to drahy auto taky tak neni.