Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená Italie

o Navštíveno 1385x o
o 19.05.2011, 10:06 | Barthez
Koukal jsem do vyhledavace a nasel jsem jen z lonskeho roku, tak tady letos znovu :-)

Chceme vyrazit s partou cca 15ti lidi nekam do italie. Nechceme neco predrazeneho, ale zase ne nejakou diru. Pozadavky jsou na dobrou dostupnost k mori, nekde kde se da v centru nekam vyrazit. Doprava vlasni ( do 1200km ), jidlo vlasni.

Ma nekdo nejake zkusenosti a rady kam vyrazit - popripade zarezervovat?

Díky, Michal.

o 19.05.2011, 10:09 | Luke-Jeep
Miso uz jsem tu par lide radil a treba Brian z toho byl celkem nadsenej... A to Ligurska riviera - je to ten kus itošky mezi Janovem a francii... Malo turistu krasny more, kousek do Monaca z more doplivnes na hory, spousta pamatek atp...

Sam jezdim do Imperie...
o 19.05.2011, 10:12 | Barthez
Oki Luke diky moc.
o 19.05.2011, 10:20 | Paczqo
I když to je trochu něco jineho než radí L-J tak ja mám už hodně let oblibený camp Marina di Venezia [ Link ]
Ze začatku jsem jezdival pod stan ale pak jsme začli jezdit do bungalovu a vždy jsem si to tam maximalně užil.
o 19.05.2011, 10:34 | Kesam
Já jedu zítra :( nějuak se mi tam ani nechce 2 víkendy v prdeli.
o 19.05.2011, 11:28 | Barthez
Kesam :

A kam tam jedes kedlube :-) ?
o 19.05.2011, 11:38 | Barthez
Paczqo :

No to nevypada spatne...
o 19.05.2011, 11:48 | Paczqo
Barthez: jezdim tam do roku 94 do roku 2000 jsem tam jezdil každej rok od te doby tak jednou za 3 roky ale je to tam super vyhaoda je že je to kousek do moře ale jsou v kempu i velke a hezke bazeny, restaurace, obchody atd.. takže neni potřeba jezdit mimo kemp. Co jsem tam byl minule tak jsem nechal auto v kempu po celou dobu protože k přistavu na loď do benátek je to pěšky kousek a po benatkach beztak člověk chodi po svych.
Pravda je že je to pořád kemp a kdo má rád komfort hotelu a ruch většiho města bude možna trochu zklamanej.
o 19.05.2011, 12:45 | mrazik
Pazqo je tam hodne lidi, vyziti pro deti (mame dve maly) ? Ten aquapark je hned v tom miste ?
o 19.05.2011, 13:08 | Paczqo
mrazik: zaleži na době jako lidi je tam dost ale kemp je hodně velkej takže to bývá v pohodě ja teda většinou jezdil začátkem čevence a to je tam lidí tak akorát není tam ani liduprazdno ale neni to ani hlava na hlavě takže vždy tam bylo kam si v restauraci sednout, vždy bylo hodně mista na plaži a vzhledem k počtu bazénu se dalo bezproblemu si zaplavat par bazenu sem a tam aniž bych do někoho naražel.

Jinak ten aquapark je přimo v tom kempu většinou jsme to měli od bungalovu tak 7 minut cesty od stanů/karavanu to bylo tak 10 minut a tim že tlapu o berli tak jdu vyrazně pomaleji než ostatni.

Co se týká capartů tak je tam aquapark, dětské hřiště, minigolf a i další aktivity i večerní programy, ja děti nemám takže jsem to bliž nezkoumal ale kolem hřiště a minigolfu jsme chodily pořád.
o 19.05.2011, 19:07 | Kesam
bibione prej tam je asi metr vody ale apartmán na 7dní 2800 to je dobrý :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3207 sekund.