Navštíveno 1134x

Jestli to tady bylo tak sorry, ale rozesmálo.. hlavně v tý kombinaci co nabízí youtube za videa vedle :)
[ Link ]

18.05.2011, 23:43 |
bafis tak to je drzak :DD by me zajimalo, jestli na to prisel sam, nebo ho nekdo zastavil a rekl mu ze je debil....
Mel jsem Lagunu Combi 2001 Grand Tour v automatu - stala mi tady pred barakem pul roku bez pohybu, pak jsem ji jel projet a i kdyz nebyla zatahnuta rucka - mel jsem se zadnimi koly stejny problem... :o( jel jsem docela kus, nez se to povolilo a rozhybalo... Do dnes nechapu, jak se to mohlo stat. To byl dym :o) hihi
když mi rodiče darovali žigula, který stál 2 roky před barákem, tak jsem musel urvat slepenou spojku. Nakonec jsme to zapřáhli na lano a přes kvalt to povolili ;-)
Thullo: to samy se mi stalo na 19ce :D
no zato tohle co bylo vedle je teda dost drsný :(
[ Link ]
no to je síla...jak ty těla letí vzduchem auau.asi si nikdy nevstoupnu tak blízko k nějaký dráze..
Druhý video mazec... chudáci lidi. Ale všimněte se RZ té sanitky :D (1:16)

19.05.2011, 15:57 |
Losky | Upraveno: 2011-05-19 15:58:03
Zajímalo by mě, jaký měl pocit řidič, když vyběhl z toho auta a běžel k tomu člověku, co ležel na zemi. Já vidět, že jsem někoho srazil a nehýbe se, tak to se mnou asi sekne:( Zkrátka, chyba pořadatelů a nebo těch samotných čumilů. Je jasný, že to takhle může dopadnout, když se driftuje. Je to smutný:(

19.05.2011, 16:05 |
Kapka (M)
jeste že jsem dal ruce pryč od pořadaní tuning srazu..nastesti se nikdy nic vazneho na Panenčaku nestalo..ale i tak při te představě..bbbbrrr
mazec...a rz sanitky luxus ;)